Avensis borto kompiuterio gedimas

Pradėjo remis1989, Rugsėjis 04, 2015, 17:41:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

remis1989

Sveiki, pries savaite nusipirkau avensi, pastebejau kad centriniam borto kompiuteri tame per viduri nerodo jokiu skaiciu, galiu spaudineti mygtukus kur yra range, average, fuel cons. nei viename nerodo skaiciu, tik zodzius ir ju trumpinius, kame cia problema? niekur nerandu panasaus gedimo, aciu

RDeEsser

E

RDeEsser

Citata iš: remis1989 Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 17:39:50 PM
https://drive.google.com/file/d/0B14aenoDnFfRMkw5c3A0aFJ6Z00/view?usp=sharing

ikeliu noroda kad butu aisku apie ka as
Tai čia borto kompiuteris greičiausiai visai niekuo dėtas,o kaltas yra tas kas matomai dar prieš tave dėl kažkokių priežasčių ardė panelę arba buvo išėmęs ta displėjų ir po to nutraukė duomenų kabelį einantį iš ECU į tą displėjų,arba tiesiog surinkdamas atgal neviską pajungė taip kaip buvo...
E

remis1989

buvau isemes ta ekrana, fyskes vietose, o kur stovi ecu? uzmesciau aki gal kas ir nesujunge fyskiu ar pan.

RDeEsser

Turėtų būti kažkur bardačioko skyriuje,bet nemanau kad prie jo kažkas bus negerai,nes tas displėjus duomenis turėtų gauti iš procesoriaus esančio spidometre.Taigi reiktų ieškoti dviejų laidų (žalio ir geltonai žalio) prie displėjaus ir pasekti kur jie nukeliauja ir ar apskritai yra kur nors pajungti.
E

remis1989

dekui, reikes bandyti ieskoti kur jis nueina

Zaroliz

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 22:53:52 PM
Turėtų būti kažkur bardačioko skyriuje,bet nemanau kad prie jo kažkas bus negerai,nes tas displėjus duomenis turėtų gauti iš procesoriaus esančio spidometre.Taigi reiktų ieškoti dviejų laidų (žalio ir geltonai žalio) prie displėjaus ir pasekti kur jie nukeliauja ir ar apskritai yra kur nors pajungti.

jurikas25

Sveiki, pas mane tokia pati problema. Gal kas radote gedimo priežastį.

remis1989

Vienu zodziu neradau gedimo per 4 metus. O sioje masinoje atsiranda tiek gedimu kad aunku patiket. Worst car i ever had. Shit nobody needs. Nepirkit. Remontas nesveikai brangus, ratai nenusiima be kujo ir visi 4. Sveiciau tas vietas kur gali nenusimaut vistiek uzpuva. Plasmase bagazines atidarymo ziema liko rankoj. Lempu poliruot neina nes isvis apsinesa, nzn kas per plastikas ten, truko stiklas nuo mikroskopinio akmenuko o ziema nuo salcio taip skilo kad dar taim nemates. Su purkstukais nesveikos problemos, su sankaba taip pat. Sudo kruva vnz. Jau golf 4 geriau.. 7ynis metus droziu ir nieko jam nesidaro. Ir akmenu gaves tj kaip i metala. Sankaba kaip nauja. Kura gali nuo zemes pilt ir leksi..

deficky

Nujoo truksta zodziu :D kaip tu tokia lieva masina nusipirkai??? Turbut ir dviratis turetu daugiau gedimu nei golfas 4

remis1989

Ne ne golfukas aina neuzmusamas :D visi stebisi, bet avensis tai tyliu, gal prakeikta nusipirkau bet va taip su juo yra. Su borto kompu tai nzn kas cia per problema bet matau forumas sitoj temoj stovi vietoj. Youtubej info apie jokius remontus isvis nk nerasta:D ar cia tipo kad negenda ar niekas tokiu sudo kruvo netaiso nzn. Galiu pasakyt pats nepatikimiausias auto koki tik esu turejas

balticam

Nu kas gi kaltas kan lavona nusipirkai? Pats ir kaltas...paprasciausiai tau nepasiseke ir tiek. Naivuolis matomai esi ir galvoji kas uz zema kaina gali puiku 10 metu auto nupirkt su 100k , kai is tikro ten 500k+. Prie tokio kilometrazo visos pradera byret.Siaip tai as su kiek masinu per 30 metu vazinejau, patikimesnes uz Toyota dar neteko nei matyt, nei turet.

Rolkis72

Uošvii 2005 metų Avensis,turi jį jau berots 10 metų, darbinė mašina nes dirba su ja taksistu,kilometražas jau netoli 800 000 bet toliau praktiškai be problemų rieda,teko kelis kart sankabą keisti,purkštukus kuro restauruoti ir smulkūs važiuoklės remontukai,sakè per jo 45 metų taksisto stažą,geresnės auto neturėjo,tad ir aš pirkau tokį Avensiuką,esu juo labai patenkintas

tunks

nu as  jau 3 metus droziu 2003 gimimo. is variklio darbu nieko nedariau, nieko ir nereikejo, neskaitant, kad tik nupirkus paskirstymo dirza pakeiciau, nes perkant jau ant spidometro buvo 300k. ir buvo laikas jam pasikeist.  ir daugiau ka dariau tai vaziuoklei einamus reikalus, kurie baigesi is senatves. bruzinu i norge ir atgal , vis paglostau  masina  ir prisimenu pardaveja latvi,kuris saziningai pardave man tokia gera masina. 

kas liecia del remontu tai pati nepatogiausia masina kokias esu krapstes. vaziuokles priejimo sprendimai gana idomus, vietos niekur nerasta, varztai paprastai uzpuve ir trukineja. bet su salyga kad to remonto tik pavadinimas tai neimu i kepenis