toyota avensis 2004m GARSO SIGNALAS NEVEIKIA

Pradėjo Djrimtas, Rugsėjis 07, 2015, 16:13:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Djrimtas

Gal žinote kur problema gali būti ? neveikia garso signalas. Šiaip viskas tvarkoje jei stovi priekyje tvarkingi laidai lyg geri signalo. Gali būti koks saugiklis ar panašiai? gal kas buvo susidure?

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Djrimtas

gal zinot kuris gali būti? po vairu ar kaireje puseje? ar po kapotu?

arytis

robertas1993

Dar yra variantas paciame vaire arba laidai nutruke arba kontaktu juosta nuplisus, jei kitur laidai tvarkoj, arba ten kur signalas yra prisuktas isvalyk rudys kad butu geras mases  kontaktas. Pas mane buvo nutike taip :-) (viska ka as isvardinau pas mane buvo netvarkoj... :D)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Djrimtas

Gal žinot kur randasi tas saugiklis garso ? HORN 15 A: signalas saugiklis dyzelis

Vladas55

Mano praktikoi kiek vazineju buvo perdege du kartus ne saugikliai o pats signalas skirtingose automobiliuose,pirkau ermitaze ir keiciau,nesudetinga pakeist.

RDeEsser

E

ketvirtasis

Citata iš: Djrimtas Įrašytas Rugsėjis 07, 2015, 16:13:29 PM
Gal žinote kur problema gali būti ? neveikia garso signalas. Šiaip viskas tvarkoje jei stovi priekyje tvarkingi laidai lyg geri signalo. Gali būti koks saugiklis ar panašiai? gal kas buvo susidure?
Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugsėjis 07, 2015, 20:49:33 PM
Dar yra variantas paciame vaire arba laidai nutruke arba kontaktu juosta nuplisus, jei kitur laidai tvarkoj, arba ten kur signalas yra prisuktas isvalyk rudys kad butu geras mases  kontaktas. Pas mane buvo nutike taip :-) (viska ka as isvardinau pas mane buvo netvarkoj... :D )
Jei reikės vairo "špulės" kreipkis - turiu.