Perjungiant pavara

Pradėjo Marekas, Rugsėjis 11, 2015, 22:43:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Marekas

Sveiki. Toyota Avensis 2003 2.0 d4d mechanine, pradedant vaziuoti, perjungiant pavara is pirmo i antra begi, gaunasi toks kaip smugis, per "greitai persijungia" pavara, nezinau kaip paaiskinti tiksliau, tikiuosi suprasit o gal ir buve kuriam taip pat. Tas "greitai persijungia" pavara butent tik is pirmos i antra, toliau pavaros lengvai ir svelniai persijungia. Esu naujokas nesupykit uz naujai sukurta tema.

RDeEsser

Tai lėčiau junk tą antrą pavarą ir bus gerai,nėra kur skubėt. !!
E

Awriuxx

Citata iš: Marekas Įrašytas Rugsėjis 11, 2015, 22:43:44 PM
Sveiki. Toyota Avensis 2003 2.0 d4d mechanine, pradedant vaziuoti, perjungiant pavara is pirmo i antra begi, gaunasi toks kaip smugis, per "greitai persijungia" pavara, nezinau kaip paaiskinti tiksliau, tikiuosi suprasit o gal ir buve kuriam taip pat. Tas "greitai persijungia" pavara butent tik is pirmos i antra, toliau pavaros lengvai ir svelniai persijungia. Esu naujokas nesupykit uz naujai sukurta tema.

Tai o jeigu sankaba pabandžius lėčiau atleidinėti? Pas mane avensis verso. Irgi greitai įjungus pavarą ir numetus koją kaip plytą nuo pedalo, šiek tiek susitampo.

Marekas

Tai kad neiseina leciau perjungti,kazkokia keista ta sankaba, keistai minasi ne komfortiskai, ne taip gerai ir svelniai kaip pries tai turetu automobiliu. Sakau vis reikia stresuot perjungiant is pirmos i antra.

Naujokas

Kiek teke vaziuot su avensiu 2.0 d4d pas visus debiliska sankaba. Vienas veikejas dar po pusmecio vazinejimo sugebedavo is vietos uzdust :D

Marekas

Ir dar kai ismynus sankaba, BET TIK KADA VAZIUOJANT , pasigirsta lengvas subildejimas. Stovint ant laisvu viskas ok. WTF??