Nustojo degti artimos šviesos

Pradėjo lawras, Rugsėjis 14, 2015, 15:16:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

lawras

Sveiki,

Nustojo degti artimosios šviesos abiejų žibintų. Kas galėtų būti? Gal saugiklis? kurioje vietoje artimų šviesų būna saugiklis? Avensis d4d 2004 85 kw.

Dėkui už atsakymus

virmas

Šviesų saugkliai atskiri kairės ir dešinės   15A ir reles yra variklio skyriuje prie radiatoriaus  atskiroje dėžėje Nr.2

ketvirtasis

Citata iš: lawras Įrašytas Rugsėjis 14, 2015, 15:16:01 PM
Sveiki,

Nustojo degti artimosios šviesos abiejų žibintų. Kas galėtų būti? Gal saugiklis? kurioje vietoje artimų šviesų būna saugiklis? Avensis d4d 2004 85 kw.

Dėkui už atsakymus
Galima ir aš paklausiu (!?) .
Nusipirkau mašiną ir nežinau kas ir kaip. Girdėjau ten kažkas ūžia (priekyje), gal pasakysit kas ten ūžia - burzgia.
Nes "durnas esu" iki negaliu (net stebiuosi kaip man teises davė) ir net negėda viešai prisipažinti.
Todėl ir uždavinėju tokius durnus klausimus.
Manau manę teisingai suprasit ;)

lawras

ketvirtasis prikolistas. ne visi tokie genijai kaip tu ketvirtasis, masinu ekspertai

remis1989

nu o kaip galima atsakyti i toki klausima tavo manymu, jei nemoka paaiskint kas burzgia - uzia. Uzia tai guoliai, man buvo taip ir abu priekiniai uzdavo su dungsejimu. Kaip suprast ta burzgima? To nesuprantu jei ne variklis tai kas?:D ventiliatorius? gal zmogus ijunges buvo preheateri

Vaidas81

Kai mašina po variklio dangčiu nebeburgs-nebeūš, tada jau tikrai reikės sukti galvą  :D

ketvirtasis

Citata iš: lawras Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 08:11:05 AM
ketvirtasis prikolistas. ne visi tokie genijai kaip tu ketvirtasis, masinu ekspertai
Nesu genijus ar koks ekspertas net atvirkščiai, bet belmba ant tiek būti durnam.
  - Lempa nedega, ką daryti? (wow) :think: :think: :-( :-( :-( :-( :-( .
Jami kirvį ir ......
Daug tokių neišmanėlių mūsuose, dievaži kaip jūs ant mergų einat? Mamos klausiat ką toliau daryti?
Pats bandyk sukti galvą, nebūk grynas amerikosas - vartotojas.