Pilat truputuką benzo į baką?

Pradėjo t0mas, Rugsėjis 13, 2015, 12:56:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

t0mas

Paskutiniu metu daug prisiklausiau pasakų, kaip žmonės į savo tdi, dci, cdi ir kitokius keiksmus užpila truputuką benzo (ypač žiemą). Sako pravalo purkštukus geriau nei parduotuviniai valikliai ir nesukelia šiukšlių bake. Tai norėjau paklausti ar jūs atliekat karts nuo karto tokį ritualą savo D4D?

eceris

kokia priežastis tokio įpylimo ? darydavom taip seniau, kai golf 2 važinėjom. common rail'ams nereikia-spaudimas sudaromas keletą kartų didesnis mišinio uždegimui, gad pilam žieminį kurą ir vedasi be problemų. niekad nieko nepilu

MindaugasB

Palaikau ecerio atsakyma. Niekas tokiu nesamoniu nedaro.

Pasakos sekamos tiems, kas jomis tiki. Dazniausiai seka per vestuves ar seimos jubilieju, kitapus stalo sedinti tetos Aldonos vyras buves traktoristas Stasys, kuris uzvis geriausiai supranta technikoje. Prigeres daugiau dar pasakoja apie tai, kaip tarnavo SSRS armijoje ir kaip tapes dembeliu duchus aukledavo. :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

t0mas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 13, 2015, 13:46:11 PM
Pasakos sekamos tiems, kas jomis tiki. Dazniausiai seka per vestuves ar seimos jubilieju, kitapus stalo sedinti tetos Aldonos vyras buves traktoristas Stasys, kuris uzvis geriausiai supranta technikoje. Prigeres daugiau dar pasakoja apie tai, kaip tarnavo SSRS armijoje ir kaip tapes dembeliu duchus aukledavo. :)

:D :D Kaip pirštu į akį :D
Nu taip, aš irgi netikiu, bet man baisiai bandė įrodyt, kad taip daryti yra gera idėja, tai pamaniau paklausiu, ar ir kiti taip mano :)

Gmc

Niekada nesu pyles ir nepilsiu. Manau, kad to visiskai nereikia :)

arunaskeras

Negalima pilti benzino i dyzeli nes sumazina tepima Galima pakenkti kuro sistemai
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Zibala dazniausia pildavo i senas masinas. Dar galima i sena dyzeli ipilti dvitakcio tepalo, kad butu geresnis siurblio tepimas. Bet i CR geriau nieko nepilti.

Venza

O ka daryt jeigu kolonkej uzsipylet vasarinio dyzelio ir staiga uzklupo ziema?  :D  Man taip su dyzeliu buvo nutike.Buvo lyg jau pavasaris,kolonkese dyzelis vasarinis,uzsipyliau ir vaziuoju i Dusetas.Ties Kupiskiu 10 salcio,ties rokiskiu 15,o ties Obeliais net 17 ! Stojau net dviejose kolonkese ir susipyliau virs 10 litru benzo,kad davaziuot,nes net matosi vamzdeliuose kaip dyzelis baltas kaip pienas ir filtrai kisasi juodai.Tai gerai,kad mano buvo Renault paprastas TD,o kaip su jusu CR tokiu atveju?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Gmc

Dasipilciau zieminio, jei dar yra kur. Arba negesini :D

Venza

Gesint ir nereikia,jis pats gesta,nebetraukia,dusta  :(  .Po kokiu 3 kartu gyvenime,kai dyzelis man sugadino planus,dejau as ant jo  (B-)
p.s. naktis,pakeliui trys kaimo koloneles ir vargu ar kurioj nors zieminis kuras  :goodboy: .Priedo bakas artypilnis,vietos mazai .

ToyotaClub

Mum buvo kazkas panasaus ziema prisipylus baka, kelione link Anglu  nakti turejom kirsti PL, ryte DE buti viskas pradejom kelione ir prasidejo daina, dusimas, tampymas, traukos nulis, salta pusto, matymo laukas nulis, pradejo salti dyzelis pripiltas is degalines.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

egariukas1

Turejau toki dziaugsma,40 kilometru vaziavau pusantros valandos.Galiausiai atjungiau filtra kuro.

Gmc

Citata iš: Venza Įrašytas Rugsėjis 14, 2015, 00:00:52 AM
Gesint ir nereikia,jis pats gesta,nebetraukia,dusta  :(  .Po kokiu 3 kartu gyvenime,kai dyzelis man sugadino planus,dejau as ant jo  (B-)
p.s. naktis,pakeliui trys kaimo koloneles ir vargu ar kurioj nors zieminis kuras  :goodboy: .Priedo bakas artypilnis,vietos mazai .
Tokiu atveju visos priemones pateisinamos :)

Rolas1

Yra tam specialus kuro priedas,jei vaziuoji vasariniu kuru,o lauke minusas ir vis dideja,kiek maciau beveik visose kolonelese jis parsidavineja,nepamenu kaip vadinasi,bet pavaizduota snaigute,tipo isstume is bako dregme ir tipo dyzelinui neleidzia i parafina virsti,viena karta profilaktiskai i baka buvau susipyles.

Venza

Kai jau dyzelis uzsala,jis nebepadeda.Ji reikia supilt esant teigiamai temperaturai.