Avensis garso koloneliu problema

Pradėjo mmmodis, Rugsėjis 13, 2015, 23:24:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

mmmodis

Pastebejau kad nebeveikia 2 garso koloneles vairuotojo puseje, keleivio puseje veikia. duru virsuje kurios sumontuotos, vadinamos "pišialkos" (aukstu dazniu) , koleneles dureliu apacioje veikia. Gal kas su panasia problema susidures buvo?

toyotad4d

tai isiminek ir ziurek, gal jos jau sudege.....

MindaugasB

Citata iš: mmmodis Įrašytas Rugsėjis 21, 2015, 16:09:59 PM
jus klounai mokykla lanket ?  dvi "pishialkos" neveikia vairuotojo ir kaleivio uz vairuotojo.

Issiardai ir pakeiti naujom
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egariukas1

Cia seip.Koks itampos svyravimas gali but garso kolonelese?Ar as cia kazko nesuprantu?

Bemsas

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Rugsėjis 22, 2015, 15:29:39 PM
Cia seip.Koks itampos svyravimas gali but garso kolonelese?Ar as cia kazko nesuprantu?

Pataiko zaibas i masina, kai groja muzika (y)

mmmodis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 24, 2015, 18:50:41 PM
Pataiko zaibas i masina, kai groja muzika (y)

arba labai garsiai klausai trankia muzika ir itampa svyruoja, del to tikriausiai perdega aukstu dazniu koloneles  :-]

Zaroliz

egariukas1

Seip dazniausiai neveikia garsekalbiai po visokiu remontu.Gal tiesiog nepajungti ir tiek

Popilas

Sveiki , pas mane irgi neveikia keleivio priekio durelių kalonele, ir tos maziukes abiejų pusiu, kokios būtų rekomendacijos ? Ardyt "abloske"?

ketvirtasis

Citata iš: Popilas Įrašytas Balandis 16, 2017, 19:33:29 PM
Sveiki , pas mane irgi neveikia keleivio priekio durelių kalonele, ir tos maziukes abiejų pusiu, kokios būtų rekomendacijos ? Ardyt "abloske"?
Sugedęs gali būti kondencatoriukas, kuris randasi prie pat dinamiko. Patikrinti tiesiog užtrumpik jo kojeles ir negarsiai įjung muziką, turėtų per piščelkę skambėti. Jei ne tuomet keiti visą dinamiką.

Popilas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Balandis 17, 2017, 10:19:17 AM
Sugedęs gali būti kondencatoriukas, kuris randasi prie pat dinamiko. Patikrinti tiesiog užtrumpik jo kojeles ir negarsiai įjung muziką, turėtų per piščelkę skambėti. Jei ne tuomet keiti visą dinamiką.
Jungiau kita kalonele taip pat neveikia , pati kalonele veikia. Ir ta maziuke groja tik galinėse durelėse. Kitos 3 maziukes negroja

Popilas

Problema išspręsta , idejau telefono blokeli ir veikia

Zaroliz

Buvo ir man ta pati problema, teko įdėti atgal:-)

Išsiųsta naudojantis LG-D802 Tapatalk 4 Lt

Popilas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Balandis 17, 2017, 18:55:55 PM
Buvo ir man ta pati problema, teko įdėti atgal:-)

Išsiųsta naudojantis LG-D802 Tapatalk 4 Lt
Viskas aišku, tą momentą kaip isemiau nei negirdejaj kad negroja

Popilas

Tik tos maziukes neveikia vistiek. Veikia tik gale už vairuotojo viena, įdomu sugedę jos ar čia dėl to telefono