Toyota Hiace 4x4 Pagalbos!!!

Pradėjo koste, Gruodis 10, 2009, 12:29:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

koste

Ieskau Hiacio 95m. 2,5 td 4x4,greiciu dezes. Gal kas netycia ardote ar zinote kur galima butu rasti,nes dauguma lauzynu neturi.

gsk

o ten jau taip visiškas pabiro? remontuot nebeįmanoma?
nes kažkaip įtariu, jog surasti bus kiek sunkoka. nes 4x4 tai man kažkaip atrodo visiškas unikumas ant LT žemelės.

koste

na po teisybei kiek visi aiskina kad tai yra ant Land Cruiser vaziuokles uzkeltas originalas:), lt ju pasirinkimas sunkokas.O deziai visai sake chna nes kol as ta masina pasiemiau kazkas sugebejo pasivazineti be tepalo dezei:D

gsk

Citatakoste parašė:
na po teisybei kiek visi aiskina kad tai yra ant Land Cruiser vaziuokles uzkeltas originalas:), lt ju pasirinkimas sunkokas.O deziai visai sake chna nes kol as ta masina pasiemiau kazkas sugebejo pasivazineti be tepalo dezei:D
jei gali atkapstyti dėžės OEM numerį (per japancats.ru, japancars.ru ar toyodiy.com), tai tada mėgink pagal jį ieškot kur dar ji buvo naudojama. gal čia bus žmonių, kurie kažką daugiau patars, bet kad aš per savo gyvenimėlį mačiau gal kokius 4 Hiace važinėjančius. o 4x4 tai net kataloguose neduoda :D

suprantu, kad unikali mašina prideda žavesio, bet gal ne tuo atveju kai tai minivenas? :D

koste

Na automobile.de ju nusipirkti galima,bet kainos uz 95m. nuo 3000euru:D, daug kas sako kad vietoj mersu juos pamego varyti i afrika:),nes kai parsivariau ja i kiema nespejo nei kelios dienos praeiti kaip prisistate net keli kupciai:D

NNZ

gsk gerą patarimą davė, nusirašyk dėžės numeriuką, ir parašyk čia kokiom dar mašinom ėjo, gal parinks nuo kitos.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

koste

kiek man sake meistrai tai tinka nuo 95m 2,5TD Land Cruiserio 4x4

NNZ

Citatakoste parašė:
kiek man sake meistrai tai tinka nuo 95m 2,5TD Land Cruiserio 4x4

o nuo kokio hilux dar netiktų, nes čia sunkus variantas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

koste

gali buti kad ir tinka teks giliau pasidometi

Laisvidas

Perziurejai cia arba cia

koste