DPF filtras

Pradėjo cjt122, Rugsėjis 15, 2015, 21:28:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

cjt122

Sveiki. Ar statosi DPF filtras automobiliuose be katalizatoriaus? Kiek teko skaityti forumuose tai jis stovi butent uz katalizatoriaus. Variklis pas mane 1AD-FTV. Pagal variklio numeri katatalizatoriaus nera.
Aciu.

TYRAN

Citata iš: cjt122 Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 21:28:14 PM
Sveiki. Ar statosi DPF filtras automobiliuose be katalizatoriaus? Kiek teko skaityti forumuose tai jis stovi butent uz katalizatoriaus. Variklis pas mane 1AD-FTV. Pagal variklio numeri katatalizatoriaus nera.
Aciu.

Katalizatoriaus nėra ar DPF?

cjt122

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 21:53:27 PM
Katalizatoriaus nėra ar DPF?
Nera katalizatoriaus, o del DPF buvimo ir noriu issiaiskint.

Bemsas

O tai kur katalizatorius? Net GOLF 2 turejo katalizatoriu :D

cjt122

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 22:03:04 PM
O tai kur katalizatorius? Net GOLF 2 turejo katalizatoriu :D
Gal ne taip issireiskiau, bet domina mane kaip suzinoti ar yra pas mane DPF filtras ar ne.

Bemsas

Ieskok. Buvau ideje foto, kaip atrodo masina su DPF. Ant pervaros motoro yra juoda maza dezute, i kuria ieina 2 vamzdeliai.

cjt122

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 22:27:39 PM
Ieskok. Buvau ideje foto, kaip atrodo masina su DPF. Ant pervaros motoro yra juoda maza dezute, i kuria ieina 2 vamzdeliai.
Gal kas foto turi?

Bemsas

cjt122

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 22:40:10 PM

Ačiū. Tai jei šito džiaugsmo pas save po kapotu nerasiu - vadinasi DPF filtro nėra?

Bemsas

Visose masinose su DPF ta dezute yra. Nera DPF- nera dezutes.

guners

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 22:49:42 PM
Visose masinose su DPF ta dezute yra. Nera DPF- nera dezutes.
O kokią funkciją ta dėžutė atlieka?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Bemsas

Citata iš: guners Įrašytas Rugsėjis 16, 2015, 09:26:19 AM
O kokią funkciją ta dėžutė atlieka?

DPF slegio daviklis. Jis mato pralaiduma filtro.

Vladas55

Pries savaite kai vale DPF filtra mano automobilije kazka pyle i sia dezute matyt i vidu buvo istepliotas virsus,taip ir supratau kad kazkuo suristas su DPF.

zexel

Taip suprantu 7 kometare buvo įmesta foto, kurios man kažkodėl nerodo  :( Gal kas galite pasidalinti, nes ką tik nusipirkau Corolla ir nežinau, ar pas ją yra DPF

MindaugasB

Citata iš: zexel Įrašytas Rugsėjis 30, 2016, 09:39:59 AM
Taip suprantu 7 kometare buvo įmesta foto, kurios man kažkodėl nerodo  :( Gal kas galite pasidalinti, nes ką tik nusipirkau Corolla ir nežinau, ar pas ją yra DPF

Prasom. O jeigu tavo masina 2005m kaip anketoje, tai nebus DPF.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis