Toyota corolla verso

Pradėjo Rimantas31, Rugsėjis 20, 2015, 09:30:37 AM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

Jei imt kasko tai tik su vagystem, kitu atveju neimciau  :think: man brangu tai tik del amziaus  (!?)

Rimantas31

norejau paklausti ar visu verso pareina kvapas is lauko i salona?

augisz

Pas mane kai pora dienu nenaudoju peciuko tai ijungus pvz priekinio lango apiputima su kondiske tai toks kvapas nekoks pareina, bet labai greit prasipucia ir issivedina,

Rimantas31

pas mane pastoviai kaip pucia jai vaziuoji paskui masina pripucia kvapo ismetimo duju

augisz

Tai sitas dalykas yra normalus, nes ora traukia is lauko. Ypac jauciasi vaziuojant paskui senesne bulka audine bezdalais varoma arba dyzeliuka duminanti. Perjunk, kad salono ora recirkuliuotu, tada netrauks is lauko.

MindaugasB

Citata iš: augisz Įrašytas Gruodis 28, 2015, 12:19:26 PM
Tai sitas dalykas yra normalus, nes ora traukia is lauko. Ypac jauciasi vaziuojant paskui senesne bulka audine bezdalais varoma arba dyzeliuka duminanti. Perjunk, kad salono ora recirkuliuotu, tada netrauks is lauko.

Ir greiciau salone oras susils. Arba vasaros metu - atsals, kai AC ant LO pastatai :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

augisz

Ziema kai recirkuliacija oro ijungta tai susyla gal ir greiciau, bet tada be kondiskes negalima vaziuot, nes rasoja ne minutem, bet sekundem  :D Taip buvo ir Nissane turetam, ir Mazdoj, o dabar ir Toyotoj :D

MindaugasB

Tai visur taip. As nuo masinos pirkimo nesu AC mygtuko antra karta palietes. Visada veikia.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

augisz

As tik ant priekinio lango apiputimo AC palieku ijungta arba langus atrasoti, visa kita laika temperatura maloniai silta nustatyta ir ant koju bei veido padeciu paleista. Net klimos nenaudoju  :G Tik reiks vel pasikeist ta detale temperaturos reguliatoriaus  :think:

Rimantas31

sweiki kas gali prikurkes gali koks saugiklis nudegti man net magas persijunge kaip ikisau masrutizatoriu

bladas

Suformuluok klausimą suprantamai...

TYRAN

Citata iš: Rimantas31 Įrašytas Vasaris 10, 2016, 11:54:04 AM
sweiki kas gali prikurkes gali koks saugiklis nudegti man net magas persijunge kaip ikisau masrutizatoriu

Taip

Rimantas31

Rimantas31

sweiki kas gali buti neuzkuriau masinos, patrasiau kad uztrauktu is kart uzsikure, paskui sunkiai kurtis pradeda kartais kas gali buti?

arunaskeras

Citata iš: Rimantas31 Įrašytas Kovas 16, 2016, 19:02:51 PM
sweiki kas gali buti neuzkuriau masinos, patrasiau kad uztrauktu is kart uzsikure, paskui sunkiai kurtis pradeda kartais kas gali buti?

Akumas gal pasedes. Aprasyk aiskiau kas vyksta kai kuri
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI