Toyota corolla verso

Pradėjo Rimantas31, Rugsėjis 20, 2015, 09:30:37 AM

« ankstesnis - sekantis »

Rimantas31

manau akumas per silpnas 700a gali buti nes ilgai suka varikli negriebe, gali buti kad uzsisiurbe pilu rusiska salerka gali nuo jos buti manau

arunaskeras

Rusiska salerka geriau nepilt nebent is gerai zinomu saltiniu As ir buvau pabandes pilt bet iskarto pradejo kitaip duminti. Pilu lietuviska vel viskas ok Ir is viso dabar kazi ar beapsimoka, kai kainos nukritusios. Del akumo tai gali buti nes jei letai suka tai ir nesukelia kompresijos. Bandyk kita isidet  pas mane yra toks http://pigu.lt/autoprekes/akumuliatoriai/akumuliatoriai/akumuliatorius_bosch_85ah_800a_s5010?id=4397585  suka puikiai
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Mants

su tokiu kuriu kad nebutu taip, kaip tame posakyje : Skupas moka du kartus :)
ir dar vienas toks patinka : nesu toks ubagas, kad pirkciau s..uda :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Rimantas31

viskas paskutini syki piliau pirksiu kolonelej :)

augisz

Nors yra kelios vietos, kur saliarka po 0,77, bet vistiek pilu tik neste pro diesel. Gal daugiau pasichologija cia veikia siuo atveju, brangiau aisku, bet :D kazkodel ir zalio nesinori pilt, nors legaliai gaunamas.

Rimantas31

gali buti starteris parejas kokie angliukai sunkiai suka akumuletoriu o akumas geras

Rimantas31

Kam gal buve salta kuresi gerai, kaip pasyla sunkiai uzsiveda kas gali buti?

ginciavas

Citata iš: Rimantas31 Įrašytas Balandis 09, 2016, 12:11:59 PM
Tikrink starteri.

MindaugasB

Citata iš: Rimantas31 Įrašytas Balandis 09, 2016, 12:11:59 PM

Golfas kaltas, kad Toyota nesiveda.

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rimantas31

Golfas parduotas :D jis ne prie ko, starteri pakeiciau kita

Rimantas31

kur marijampolej patikrina purkstukus?

Rimantas31

Ka reiske ta slangute uzglusyta varztu?

Rimantas31

Sveiki nuluzo nuo tos fyskes bumbulas jis ka reikske ka nors man nelabai masina trauke gali nuo jo buti taip?

ginciavas

Sveiki nuluzo nuo tos fyskes bumbulas jis ka reikske ka nors man nelabai masina trauke gali nuo jo buti taip?
[/quote]
Buvau nulauzes ir as. Suklijavau su supermomentu, tai dvejus metus jau vaziuoju be problemu.

Rimantas31

Jis turi ytakos traukimui ar ne? As suklijavau klijais laikosi