Girdisi lengvas kalimas , tuksejimas

Pradėjo Marekas, Rugsėjis 27, 2015, 15:16:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Marekas

Sveiki, Avensis 2.0d4d ryte uzkuriant ant salto girdisi kazkur priekyje toks lengvas tuksejimas , kalimas, isilus pradingsta. Kas gali buti?

ginciavas

Gali purkštukas pakalent, gali ir smagratis skleist garsus.

Popilas

Pas mane irgi tas garsas yra, gal tvarkei kažką?

ketvirtasis

Citata iš: Marekas Įrašytas Rugsėjis 27, 2015, 15:16:25 PM
Sveiki, Avensis 2.0d4d ryte uzkuriant ant salto girdisi kazkur priekyje toks lengvas tuksejimas , kalimas, isilus pradingsta. Kas gali buti?
Pabandyk sankabą įminti. Pas manę tik šaltu paros metu taip būdavo, galvojau išminamasis guolis ale pridaviau į autotoją diagnizavo kitką. Bet vasarą rytais to nebūdavo, sakė gyvenk ir nekreipk dėmesio.

Gycas

Pas mane irgi kažkoks keistas garsas.
toks irgi kaip kalimas iki 2k apsukų girdisi važiuojant, ant šilto motoro kalimo nesigirdi.

Bemsas

Citata iš: Gycas Įrašytas Balandis 04, 2016, 17:22:02 PM
Pas mane irgi kažkoks keistas garsas.
toks irgi kaip kalimas iki 2k apsukų girdisi važiuojant, ant šilto motoro kalimas sumažėja.

Purkstukai

tevas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 04, 2016, 18:32:58 PM
Purkstukai

Nebutinai purkstukai, ziurint koks garsas. Gali ir voztuvas pradeges buti ir dar N variantu.

Popilas

Pas mane tik ant laisvų kolkas, bet kartais girdžiu kartais ne

Gycas

Citata iš: Popilas Įrašytas Balandis 05, 2016, 10:42:24 AM
Pas mane tik ant laisvų kolkas, bet kartais girdžiu kartais ne
pas mane tai ant laisvų motoriukas dirba gražiai, ir trauka gera, nei dūmina nei nieka. Šiaip viskas ok, o tas kalimas tai neaišku dėl ko..

Popilas

Kažkaip pas mane atrodo iš vairo kolonėlės gal

SoBoS

Kol šaltas variklis, važiuojant (ypatingai greitėjant), ir pas mane kalena, garsas toks kaip benzininių mašinų kompensatoriai kalentų (pirmas mano dyzelis, tai nežinau kaip ten kas), kai įšyla variklis garsas dingsta. Ant laisvų dirba be to kalenimo.
Neįsivaizduoju priežasties, tai kol kas važinėju taip ir nekreipiu per daug dėmesio, tik kol šaltas variklis stengiuosi per daug jo neapkrauti.

augisz

Nezinau susije su tuom ar ne, bet egr isvalymas patilde variklio darbo garsa.  Nera to didelio kalenimo garso.

Gycas

Citata iš: SoBoS Įrašytas Balandis 08, 2016, 14:05:31 PM
Kol šaltas variklis, važiuojant (ypatingai greitėjant), ir pas mane kalena, garsas toks kaip benzininių mašinų kompensatoriai kalentų (pirmas mano dyzelis, tai nežinau kaip ten kas), kai įšyla variklis garsas dingsta. Ant laisvų dirba be to kalenimo.
Neįsivaizduoju priežasties, tai kol kas važinėju taip ir nekreipiu per daug dėmesio, tik kol šaltas variklis stengiuosi per daug jo neapkrauti.
Bingo! Puikiai apibūdinai, nes pas mane tas pats. Kai variklis sušyla iki darbinės temperatūros, tai jokio kalenimo negirdžiu ir aš. Bet ant šalto motoriuko greitėjant girdisi.
Na, kol kas aš irgi važinėju nekreipdamas į tai dėmesio. Žiūrėsim :)

kalava

Citata iš: Gycas Įrašytas Balandis 09, 2016, 21:05:48 PM
Bingo! Puikiai apibūdinai, nes pas mane tas pats. Kai variklis sušyla iki darbinės temperatūros, tai jokio kalenimo negirdžiu ir aš. Bet ant šalto motoriuko greitėjant girdisi.
Na, kol kas aš irgi važinėju nekreipdamas į tai dėmesio. Žiūrėsim :)

As irgi manau, kad purkstukai. Pas mane panasiai budavo saltam varikliui, bet su purkstukais viskas ok buvo.
Meistrai ( tiek Autotojos, tiek Dizridos) sake viskas cia ok, kad cia purkstuku garsas.
Nes tik nusipirkes pries 5 metus irgi buvau nusigandes, negi stumokliu "pirstai" kala :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Vladas55

Ir pas mane truputi kala,rugseji buvau Autotojoi dare diagnostika,viskas tvarkoi,purkstukai normos rybose,vazineju nekreipiu demesio,kartais kala,kartais ne.Vazineju su masina 3 metus pries metus pradejo kalt.