Trumpa vibracija sukant i desine

Pradėjo tamsa, Gegužė 15, 2012, 13:13:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

tuotavensis

CitataRenis parašė:
Idomu, cia tas dalykas pasitaiko tik 2.2 110kw varikliu modeliams? :D

man tas pats 130 kw matare. bet vazineju ir nesiparinu
nera to blogo kas neiseitu i gera

tamsa

Kokios spalvos pas jus stiprintuvo skystis? Pas mane jis toks pilkas, ar taip ir turetu buti? kitas dalykas - kai saltas, kiekis yra max cold. po keliones, kai turetu buti siltas, kiekis buna viduryje tarp max ir min hot- cia normalu?

tamsa

Tesiant vibracijos tema: siandien atradau keista dalyka. Vairuoti megstu aukstai, pilnai iskeles vaira. Siandien ji pilnai nuleidau. Vibracija dingo. Pilnai pakeliau- vibracija yra. Nuleidau-nera. Gal kazkad jauciadi vaire, bet tik kai zinai. Tada atsistojo klausimas-kaip tai gali buti zsusije su kolonele? Gal vistik kazkuri vairo kryzme turi problemu, ka manot? Is virsaus po kapotu paziureti neina, uzdetos gumos kazkokios, o viduje lyg ir tvarkinga. Kame gali buti saknis?

AVENSIS D4D CHIP

Citatatamsa parašė:
Kokios spalvos pas jus stiprintuvo skystis? Pas mane jis toks pilkas, ar taip ir turetu buti? kitas dalykas - kai saltas, kiekis yra max cold. po keliones, kai turetu buti siltas, kiekis buna viduryje tarp max ir min hot- cia normalu?
raudonas,automatines dezes tepalas pilasi

pjooklas

Situaciaj tokia, kad man vaziuojant didesniu greiciu apie 90km/h ir jei buna posukis i kaire, ar siaip pasukus i kaire atsiranda tokia vibracija, garsas, panasiai kaip uzvaziavus ant kelkrascio linijos, kur skleidzia garsas, tik 10 syk silpnesnis. Kas cia galetu buti?

Avensis, 2.2 130kw, 2007m.

kajima

Vladas55

Guolis ne vibruoja o ūžia.

bimas

daznai buna,kad atsileidzia ratu varztai,ypac su  lietais ratais