Uzvedimas ziema

Pradėjo laurynui, Gruodis 19, 2009, 12:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis

Nėra ko norėti iš tu motoru,jie ir vasara iš ,,pol obarota,, nesikure,tai žiema dar sunkiau ta kuro spaudida sudaryti,kai viskas yra sustinge.Jei įtaisytu kuro siubli į baka,tai kurtusi žymiai greičiau.
Gazas dugnas .......

Henris

CitataAivis parašė:
Nėra ko norėti iš tu motoru,jie ir vasara iš ,,pol obarota,, nesikure,tai žiema dar sunkiau ta kuro spaudida sudaryti,kai viskas yra sustinge.Jei įtaisytu kuro siubli į baka,tai kurtusi žymiai greičiau.
Daba mastau, kazkur girdejau, kad padavimo siurbliukas bake stovi...
Ar cia nesamone?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Aivis

CitataHenris parašė:
CitataAivis parašė:
Daba mastau, kazkur girdejau, kad padavimo siurbliukas bake stovi...
Ar cia nesamone?
Deda kitos firmos tuos siubliukus į baka ir tada variklis greičiau užsiveda,ww deda ,mersas deda,gal ir toyota į kitus modelius deda,bet šitam avensyja jo nėra:(.Čia pažystamas nusipirko Jeep su merso varikliu ir siublio bake nėra,tai vedas taipat neišsykio,o toks pats variklis stovi merse,bet su siubliu bake,tai vedas išsykio.
Gazas dugnas .......

D4D

Reiks ir man pabandyt papumpuot.Kiek mazdaug laiko pumpuojat?

JGaris

Sveiki esu naujokas tai nenoriu kurt naujos temos,nes irgi susije su uzkurimu ziema.Situacija tokia kad masinai pastovejus 2 dienas prie minus 18  neuzsikuriau,akuma nusodinau,siendien reikejo masina patraukt,tai ikisau,rakteli pasukau ir ji man ten moterisku balsu pradejo sneket  sako apie kazkokius setings ar as noriu kazka disconect or remove ir liepia pasirinkt ir tada po signalo atsakyt,tai vat noreciau paklaust ka tai reiskia,gal,kad akumas beveik jau mires ar jai per salta :) auto avensis 2006 d4d 2,0

Aurimas

Kam jus su ta pompa vargstas, kapota atidaryk, uzdaryk, tai gi daug paprasciau 5kartus akseleratoriu nuspaust ir tas pats gausis.

Tik va man viena idomu, ar kas nors bandet uzvesti automobili, taip kaip nurodo gamintojas, taip kaip parasyta manuale? Nuspausti sankaba ir akseleratoriu, pradeda vestis masina, tada  ateleidi.

Henris

to D4D: pumpuoji, kol sunkiau pasidaro pumpuot, nes pradzioje, buna minkstesnis tas mygtukas, o po biski pumpuojant pajausi jog kieteja.
to JGaris: nesu isitikines, bet gali buti kad pas tave stovi apsauga, kuri issikrovus akumui neleidzia pakurt masinos, kitom nieko nesneka, tiesiog neleidzia sukti starterio. Gal ten tau moteriskas balsas pasakoja, kad butina atjungti ir pakeisti akuma. Bet nesu garantuotas, reik isgirst ka ji ten sneka, tada butu aiskiau...

D4D

Idomu ar akseleratoriaus pedalo spaudinejimas ar tos pompos, efektas vienodas turetu buti?:)

vytska

Sveiki, anksciau kai nelabai vedesi (neveike viena zvake) masina, tai teko keleta kartu vesti masina su nuspaustu akseleratorium tai tikrai daug greiciau uzsivesdavo, Jei siaip reikedavo vos ne 10s vesti kol pagriebdavo, tai su nuspaustu akseleratorium uztekdavo kokiu 3-4s. Tik as nespaudinedavau daug kartu akseleratoriaus, o tiesiog pakaitini zvakes, spaudi akseleratoriu ir kartu vedi masina (aisku kartu ismynes sankaba). uzsiveda ir iskart atleidi akseleratoriu. Teko viena karta ir rankine pompa pompuot pries uzvedant, bet kazkaip uzvedimas nepagerejo, matyt  per mazai uzpompavau.
vytska

Henris

realiai mastant, gazo spaudinejimas neturetu turet itakos, jei jis elektrinis  o ne trosinis. Jis turetu reaguot tik uzkurus motora. Bet gal neteisus, gal jau degima ijungus jis elektroniu budu perduoda info siurbliui, kad daugiau kro paduot...

D4D

Na as prie -17 bandziau spaust gazo pedala bet efekto jokio, bandysiu dar papumpuot rankiniu budu, jei ne tai laukiu atsilimo ir kita rudeni keiciu visas zvakes :)

Henris

D4D: neskubek keisti zvakiu, praeita ziema irgi galvojau, kad zvakes nes nuo -15 pradejo prastai, kurtis, patikrino, neva viena nedirbo, keiciau visas 4 bosch firmos, ir vel ziema ir vel tas pats, tai pvz man jokio efekto nedave... Priminsiu, kad pakaitinimo zvakes su pakeitimu, kainuos apie 200lt

D4D

Nu bet zinai, pas mane viena nuluzus, tai kai arba jei ja iskrapstysiu tai tikrai keisiu, tik nezinau ar visas 4 ar tik ta viena, nu tikiuosi vis tiek geriau turetu vestis, nes dabar tai sakau, kol uzkuriu tai akumas jau pavargsta taip neturetu but.Nu dar bandysiu ekspermenta su ta pompa.Pazystamas turi senesni avensi irgi D4D varikliu geriau vedasi negu mano kazkaip keista.

Aurimas

Reikia ne spausti, o nuspaudus laikyt, na bet speju tu taip ir darei. Naujesnes masinos, elektronika, gal tai ir neturi dideles itakos.
Kas del zvakiu, tai ju po viena niekas nekeicia.

Truputi ziurejau i mercedes, volkswagen foruma, tai ir ten turi panasiu bedu su uzvedimu, ilgai suka starteri kol uzveda.  

Kai masina visa laika lauke stovi, kai si tiek salcio, tai nenuostabu, jog kaprizijas, bet uzsiveda. Juk visa persala, viskas persala.

sharas

kurioj ten vietoj galima užpumpuot? Þiūrėjau žiūrėjau ir nieko neradau...Kai turėjau Peugeot 405, tai labai matomoj vietoj buvo.
Čia pasislėpus kažkur yra, gal foto kas netyčia turit?
auto corolla 2003m.

Dėkui