Uzvedimas ziema

Pradėjo laurynui, Gruodis 19, 2009, 12:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

D4D

As irgi zadu keist zvakes,  Eolte 67 LT vnt, reikes pasiskambint i Lirosta ir Tekstara.Nes pasikeiciau vakar akuma nauja,(nes vakar senasis mire), tai siandien ryte gal is 4 karto uzvedziau, matyt zvakes nusibaige.Tai reiks vaziuot tikrintis ir keist, uzteks zaist su tuo starteriu :)

Miroslav

siandien galvojau niekur neisvaziuosiu, nes pries pora savaiciu buvau pasodines akuma(neiskungiau vidaus apsvietimo), bet uzsiviede puikiausiai
T22

Giedrius34

Skaitau jai prie -20...-24 uzkuri is 4 karto tai BEVEIK norma. Siaip aisku galetu ir is pirmo karto kurtis, bet visgi saltis yra saltis...
ტოიოტას გამძლე

horn

Mano irgi starteris vos bepasisuka, jau galvojau, kad sustos, bet užsivedė. Reikės gal akumą pakrauti, nes labai jau sunkiai juda.

Edvatronas

Citatahorn parašė:
Mano irgi starteris vos bepasisuka, jau galvojau, kad sustos, bet užsivedė. Reikės gal akumą pakrauti, nes labai jau sunkiai juda.
Gera mintis ;)

NNZ

jo mano irgi akumas nudvėso po 3 parų nenaudojimo prie -20..., gerai kad startkabeliai yra bagažinėj.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

laurynui

Sendien bevesdamas masina bruzinau bruzinau kol siaip ne taip uzkuriau  jiai ne naujas akumas tai tikrai to nebutu pavyke padaryt bet problema kitur kadangi jau ne pirma masina mano visada paziuriu auto uzkures prie tokiu salciu  ir va ziuriu tepalas varva is apacios susinervinau ziauriai  pradejau ziuret is kur varva pasirodo tikriausiai pramuse tepalo filtro tarpine  masina pasilo tepalas nustojo varvet  bet vistiek mane tokie dalykai :@    ir dar  sendien kalbejau su vienu ciuvaku pas jy corolla 1.4 bendzas tai tipo  7.9 ltr ryja dabar mano dyz  2 ltr 9 per salcius srebia kazin ar tai normalu

Dar del uzvedimo siap rekomenduojama 10 prc   zibalo kitaip (reaktyvinio kuro) i baka ivaryt tikrai padeda seniau kaip dirbau vienoj kompanijoj tai visas transportas dyzelinis taip vaziuodavo per salcius
Nieko
Nera
Neimanomo

NNZ

aha tik žibalo reik rasti, nevisur jo galima gauti, o kad ryja 9ltr. tai jei tik po miestą važinėji, tai tada norma. Po miestą D4d po miestą gali srėbti ir 10ltr./ jei į trasą neišvažiuoja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mmersass

Maniske db po miesta vazinejant rodo ir 11.5ltr :|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

ruzikas

visa para masina buvo laukie(tai garaze stovi)uzsivede is pirmo karta!akumas jau buvo nenaujas(kada pirkau)ir atlaikie jau antra zema!saliara bake baltarusiska(su antigeliu).tepalas pilna sintetika,filtra kuro dar nekeiciau!pre tokiu salciu,ejgu nors viena pakaitinimo zvake nedirba uzvest bet kokia masina nepaviks,bet itariu kad visos bedos del nepakankomos kompresijos varyklie!visem kas negali uzsivest manaureikalingas varyklio kapitalinis remontas!

Miroslav

:D:D:D tu kaip profas ;) kompresija daug neitakoja ;) svarbiusia zvakes, akumas ir kuras, o viskas toliau kas lieka, tai nereikia ir salcio, kad blogai uzsivedinetu jei kazkas netvarkoj
T22

horn

Citatalaurynui parašė:
Sendien bevesdamas masina bruzinau bruzinau kol siaip ne taip uzkuriau  jiai ne naujas akumas tai tikrai to nebutu pavyke padaryt bet problema kitur kadangi jau ne pirma masina mano visada paziuriu auto uzkures prie tokiu salciu  ir va ziuriu tepalas varva is apacios susinervinau ziauriai  pradejau ziuret is kur varva pasirodo tikriausiai pramuse tepalo filtro tarpine  masina pasilo tepalas nustojo varvet  bet vistiek mane tokie dalykai :@    ir dar  sendien kalbejau su vienu ciuvaku pas jy corolla 1.4 bendzas tai tipo  7.9 ltr ryja dabar mano dyz  2 ltr 9 per salcius srebia kazin ar tai normalu

Dar del uzvedimo siap rekomenduojama 10 prc   zibalo kitaip (reaktyvinio kuro) i baka ivaryt tikrai padeda seniau kaip dirbau vienoj kompanijoj tai visas transportas dyzelinis taip vaziuodavo per salcius
Įtariu, kad tik oro uoste arba aviakompanijoj dirbai, nes ten žibalu žemę laistė :D ir ne tik dyzeliu su žibalu važiuodavo, o vien tik grynu žibalu :)

MantasT

Sekmadieni jau neuzsikuriau prie -17. Padejo kaimynas su krokodilais. Uzsalo dyzelis, matyt, kuro filtre. Siandien -25 ir is pirmo karto uzkuriau :). Padejo, tai, kad buvau prisipyles pilna baka ir privarvinau gelio.

kaktusas

Na va ir mano numiro akumas 3 naktis pašalęs... Ačiū kaimynui kuris užtraukė :)

Kas dėl sąnaudų tai apie 8 gaunasi man po miestą, gal net ir daugiau, kai kitą kartą užsipilsiu, bus matyt tiksliai tikros žieminės sąnaudos, nes dabar jaučiu dar daugiau kompas nugrybaus.

fennix

CitataMiroslav parašė:
:D:D:D tu kaip profas ;) kompresija daug neitakoja ;) svarbiusia zvakes, akumas ir kuras, o viskas toliau kas lieka, tai nereikia ir salcio, kad blogai uzsivedinetu jei kazkas netvarkoj

Siaip senesniuose automobiliuose zvakiu nebudavo.... jei ka...
Kompresija labai svarbu. O esant salciui ji krenta... patikek manim, jei uztektu 10 atm tai benzininam variklyje dyzelis sekmingai degtu... deja... Taip- nebutinai kompresija yra priezastis. bet del ko mirstant akumuliatoriui dyzelio neuzvesi- del to kad letai judedamas stumoklis nesukuria slegio ir kuras nesprogsta ;)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!