ABS,TRC,VRC problema

Pradėjo D-4D, Liepa 16, 2013, 20:39:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Sonixas

jei vairo padetes daviklis tai reik suvedima padaryt pradziai arba is naujo sukalibruoti ji
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

valdasss

Edgar pirmiausia reiktu pastatyti ant kompo ir paziureti ka jis rodo, o kitaip tai manau sunkoka pasakyti :-)

Ramas11

Gal gali parašyti ar išsprendei problemą ir kas buvo, nes pas bendradarbį tai pat užsidegė tos lemputės skydelyje.

MindaugasB

Citata iš: Ramas11 Įrašytas Vasaris 19, 2015, 13:23:56 PM
Gal gali parašyti ar išsprendei problemą ir kas buvo, nes pas bendradarbį tai pat užsidegė tos lemputės skydelyje.

Diagnostika tegul padaro pirma.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Magirus

Citata iš: Edgar Įrašytas Gruodis 09, 2014, 15:26:25 PM
Gal zinot kame reikalas, nuspaudus TRC knopke skydelyje neužsidega lempute (visiskai nereguoja  i paspaudima).  O ijungus degima pries kuriant sviecia , poto uzgesta kaip ir priklauso.

Mano automobiliui taip pat tokia beda, tik pas mane manau ar nebus jungtukas sugedes, nes anksciau kiek atsimenu nuspaudus TRC knopke ji uzsifiksuodavo, o dabar ne.
Ir kas ten tam jungtukui dar reguliuojasi, ant sono yra toks reguliavimas tipo kaip reostatas +- ?

p.s.  Ne gedimas, o ziopliska klaida istaisyta. Remontuodamas stovejimo stadzius buvau apdaila nuemes prie rankinio  svirties ir surinkinedamas sukeiciau vietomis jungtis.

Donciulis

Tas ratukas ne reguliavimas o mygtuko svieseles (diodo) isemimas :) tiesiog pasukus issiima tas diodukas :)

Rimantas31

Man tas pats yra neuzsiziebe myktuka paspaudzius