Gremzia vaziuojant atbulomis ir pilnai susukus vaira i desine puse.

Pradėjo Tadas25, Spalis 09, 2015, 20:11:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tadas25

Sveiki,

Turiu bedele, vaziuojant atbulomis ir pilnai susukus vaira i desine puse girdimas gremzimas lyg kokia apsauga liestusi i padanga, bet nuemus ratus viskas savose vietose. Kas gali buti? Granata?

ziubertas

Pamegink susukt vaira ir leist kazkam atbulom pavziuoti tada tikrai isitikinsi ar tikrai apsaugos neliecia, man tas buvo kai nusipirkau. Labiau pasigilinus pasirodo apsauga buvo ne taip ideta ir priekines padangos didesnes tai sukeiciau vietom su galu. Man dar taip pat buvo pan garsas pries keicia dirzus. Nors servise man aiskino kad tai normalu ne typo vandens pompa gauna per didele apkrova ir kazkas kriokia ten. Bet po to mes su kriminalistu dar diskutavome sita teorija kaip gali vandens pompa gauti kokia apkrova susukus vaira. Gal vairo stiprintuvas ar dar ten kas...

Tadas25

Na manau, kad pompa cia tikrai ne prie ko, kazkaip nelogiskai skamba :D

ziubertas

Ta pati ir as pagalvojau nors apie masinas minimaliai supratima turu. Na bet servisai turi savo marketinga kaip dirbti ir ieskoti tupo kliento. Bet tan servisan tikrai negrisiu nebent pirkti akumo kuri pirkau pries pora metu, muzikos klausyta labai daug nes su drauge esam melomanai o namie sedima mazai o tuo labiau nepaslaptis jog ziema visiems akumas buna issukis o siam ir tryju metu garantini suteikia

Donis7

Tas garsas tik važiuojant ar ir stovint? Jei tik važiuojant, tai pompa ir stiprintuvas nei prie ko....greičiausiai padanga į posparnį trinasi....buvo čia tema apie tai, keliems klubiečiams trynėsi, lygiai tokia pat situacija.

Tadas25

Ispresta. Buvo posparnio laikiklis issokes nors vizualiai viskas atrode gerai taciau susukus ratus siekdavo... japonai pagamino viska mm tikslumu kazkas netaip kelis mm ir jau beda :D