Problema. Dega TRC VSC ir geltona variklio lemputes

Pradėjo aviko, Gruodis 22, 2009, 11:02:53 AM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

CitataAivis parašė:
Rusu kalba aš gerai žinau,tai neproblema.

Na bet man kiek rašymo.

Edvatronas

Citataketvirtasis parašė:
CitataAivis parašė:
Rusu kalba aš gerai žinau,tai neproblema.

Na bet man kiek rašymo.

Copy/Paste ir vsio...

Henris

Na as ne apie pagalbos nesuteikima, bet, kad temu apie check engine lempecka yra zymiai daugiau, o cia snekama, kodel gi jos uzsidege, taigi ir taip aisku, kad klaida ir ja reik nuskaityt. O dabar bandoma rasti bedu, traukos ir stabilumo kontrolese ir laimda zonduose...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

ketvirtasis

CitataEdvatronas parašė:Copy/Paste ir vsio...
Ant knygos uždedi klaviatūrą ir spaudinėji: CTRL+C poto CTRL+V. Þiūrai visi lapai į kompą "sušoka".
 Reikėtų bandyti skanuoti, tada gal išsispręs, bet darbo žiauriai daug. Bandysiu

Aivis

CitataNa as ne apie pagalbos nesuteikima, bet, kad temu apie check engine lempecka yra zymiai daugiau, o cia snekama, kodel gi jos uzsidege, taigi ir taip aisku, kad klaida ir ja reik nuskaityt. O dabar bandoma rasti bedu, traukos ir stabilumo kontrolese ir laimda zonduose...

Aš zonduose neiškau bėdu,reikėjo atidžiau paskaityti.O bandžiau nustatyti gedima klubėčiu pagalba:|.Tam ir visa šitai yra.O gedimas dingo taipat kaip ir atsirado :D.Tai ir nebeieškojau daugiau bėdu.
CitataReikėtų bandyti skanuoti, tada gal išsispręs, bet darbo žiauriai daug. Bandysiu

Tai butu geras darbas iš tavo pusės,kada rekės tik į foruma įeini ir žinai ka koks kodas reiškia:),busiu labai dėkingas,gal ir ne aš vienasB)
Gazas dugnas .......

bladas

Tame ir esme, kad matydamas tik deganti CHECk ENGINE nieko nežinai, reikia iš tos lempeckos diagnostikoje suzinoti klaidos koda, pvz, man irgi kartas nuo karto uzsidega CHECK-as, as diagnostikoj suzinojau, kad klaidos kodas P0420, o jau paskui Google apie ji prisikaiciau daug informacijos-kad jis reiskia neefektyvu katalizatoriaus darba, gali buti skylute duslintuve, arba kuris nors liambda zondas, arba pats katalizatorius uzsikises, arba siaip kas nors. Nors ar CHEC-kas dega, ar nedega, traukia masina vienodai gerai.  O ta CHECK - a uzgesinau net neatjungdamas akumuliatoriaus, o porai minuciu isemiau 30 A EFI saugikli (patarimas is visagalio interneto)

Henris

Na kai man dege chekas, Solorinoj nuskaite, pasake klaidos koda ir iskart pasake koks daviklis bludija, paciam ieskotis nereikejo per Google :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

zally

Chebra ko vazinejat pas dilerius daryti diagnostika?Nusipirkau OBD interfeisa, prisijungiau laptopa ir galiu klaidas nuskaityti, chek engine uzgesint ir variklio parametrus skaityt.Visa iranga kainavo 50 lt.Pirkau ebay.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

ketvirtasis

Buvau ir aš radęs biškuti navarotnesnę su delninuku veikia. bet pagalvojau: gi "negendanti" mašina, kam man tų žaisliukų. Geras dalykas, kad ten tų klaidų kartą į metus tik būna.

Kestutis777

AVENSIS D4D CHIP

Citatazally parašė:
Chebra ko vazinejat pas dilerius daryti diagnostika?Nusipirkau OBD interfeisa, prisijungiau laptopa ir galiu klaidas nuskaityti, chek engine uzgesint ir variklio parametrus skaityt.Visa iranga kainavo 50 lt.Pirkau ebay.
NU JO KAIP PRISIDIAGNOZUOSI SU EBAY,NE IRANGA TAI ZIUREK KAD POTP DILERIUI PAVYKTU SUREMONTUOTI TAVUOSIUS DIAGNOSTINIUS DARBUS:D

Kestutis777

Kaip vakar mistiskai uzsydege, taip syrit mistiskai nebeuzsydege :D Ir kuom jums Toyota ne stebuklinga auto? :D

zally

Buvau uzvedes su atjungtu MAF ir iskart ismete CHEK ENGINE TRC ir VSC.Prisijunges laptopa uzgesinau.Tokviloj buciau 100 lt. palikes.

Kestutis777

Citatazally parašė:
Buvau uzvedes su atjungtu MAF ir iskart ismete CHEK ENGINE TRC ir VSC.Prisijunges laptopa uzgesinau.Tokviloj buciau 100 lt. palikes.

kas tas MAF?

zally