Toyota signalizacija

Pradėjo Waka, Spalis 20, 2015, 08:55:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

Waka

Laba diena,

Ištiko šiokia tokia problemėle su Toyota Avensis 2006m. signalizacija.
raktelis kartais nenoriai veikia. Spaudžiant atrakinimo - užrakinimo mygtukus niekas nereaguoja ir reikia spaudinėti 10-20 min kol signalizacija suveikia ir auto uzsirakina. Kartais veikia be problemų ir nuejus nuo auto apie 10 metru - spaudziant lock auto sublyksti ir uzsirakina ( tas pat su unlock), o kartais spaudinek nespaudinejes - nieko nereaguoja ir priejus salia. Pamaniau, kad problema raktelio baterijoje, todėl pakeičiau nauja, atrodo susitvarke - ta diena rakino be problemu.. kita diena - vel tas pats...spaudineju 5 min kol galiausiai pavyksta atrakinti, tas pats ir su uzrakinimu.

Gal kam nors taip yra buve ir galite paaiskinti kokios gali buti priezastys?

Bemsas

Paimk kita pulteli. Gal mygtukai blogai veikia.

Waka

Su kitu rakteliu tos pačios bėdos...

SimasJ

Cia panasios problemos buvo narpliojamos - tik nelabai iki galo aisku kas buvo atsitike.

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4461.0.html

Pas mane, pakeitus baterija, ta problema jau du metai nepasikartoja.

bladas

Buvo pas mus darbe problema su MB VIANO raktu, (turim  tik vieną raktą ), irgi reikėdavo ilgai maigyti, kol suveikdavo, paskui pradėjo tik atrakinti, su distanciniu nebeužrakindavo. Keitėm batareikas - nepadėjo. Nuvežėm pas specus, tai kažką pakeitė rakto viduje prie platos, kažkas buvo nulūžę.

Vladas55

Citata iš: bladas Įrašytas Spalis 20, 2015, 15:18:25 PM
Buvo pas mus darbe problema su MB VIANO raktu, (turim  tik vieną raktą ), irgi reikėdavo ilgai maigyti, kol suveikdavo, paskui pradėjo tik atrakinti, su distanciniu nebeužrakindavo. Keitėm batareikas - nepadėjo. Nuvežėm pas specus, tai kažką pakeitė rakto viduje prie platos, kažkas buvo nulūžę.
Nuo dazno maigymo buna nuluzta mygtuko kojytes,galima nupirkt Lemonoi ir paciam pakeist,perlituot,arba ta pati prilituot jeigu geras.

Waka

Buvo ir man mintis, kad gal kažkas raktelio vidui, bet tada paėmiau atsargini, kuris visiškai nenutrintas ir išvaizda kaip naujo ( tikriausiai ankstesnis šeimininkas jo nenaudojo) tai problemos tos pačios...

O tą tema skaičiau, ten kiek suprantu tik su atrakinimu buvo problema, ir dar forumiečiui girdėjosi dureliųš rakinimo garsas. Mano atveju visiškai nereaguoja, nei lemputės blyksi, nei durelių rakinimo garso nėra - nieko...

Galvoju nuvežt elektrikui.. Gal kas nors rekomenduosite Kaune gerą ir patikimą elektriką ?

Egis_

Citata iš: Waka Įrašytas Spalis 21, 2015, 08:27:48 AM
Buvo ir man mintis, kad gal kažkas raktelio vidui, bet tada paėmiau atsargini, kuris visiškai nenutrintas ir išvaizda kaip naujo ( tikriausiai ankstesnis šeimininkas jo nenaudojo) tai problemos tos pačios...

O tą tema skaičiau, ten kiek suprantu tik su atrakinimu buvo problema, ir dar forumiečiui girdėjosi dureliųš rakinimo garsas. Mano atveju visiškai nereaguoja, nei lemputės blyksi, nei durelių rakinimo garso nėra - nieko...

Galvoju nuvežt elektrikui.. Gal kas nors rekomenduosite Kaune gerą ir patikimą elektriką ?
861498411 Edvardas, pasakyk, kad nuo Egidijaus is Klaipedos.

Pitonas

Bemsas

Pabandyk, ar veikia pultas prie pat masinos priekinio stiklo desineje puseje. Keleivio puseje po panele stovi imtuvas centrinio uzrakto. pabandyk nuimti bardacioka ir fiskes patikrinti.

ketvirtasis

Pati "rėlė" stovi kairėje pusėje jungiau prie jos signalizacijos modulį. Šiaip keistoka imtuvas dešnėje, rėlė kairėje.  :think:

Bemsas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Spalis 23, 2015, 12:14:17 PM
Pati "rėlė" stovi kairėje pusėje jungiau prie jos signalizacijos modulį. Šiaip keistoka imtuvas dešnėje, rėlė kairėje.  :think:

O gal Corolla maziau keistoka, kai imtuvas stovi galineje desineje "stojkeje" :D