Corolla verso 2006 D-CAT salono filtras

Pradėjo vainius, Lapkritis 15, 2015, 22:01:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

vainius

Kas keitėt salono filtrą Toyota Corolla Verso 2006 m., 2.2 D-CAT, kurioje vietoje jis yra, kaip prie jo prieiti, gal kas foto galit įdėti, Ačiū.

augisz

Jis yra uz bardacioko. Ji isimsi ji atidares ir paspaudes jo sonus link vidurio.

vainius

Bemsas

Dar varzta reikia atsukti bardacioko amortizatoriaus

augisz

Pas mane pasidoro dangtelio nera oro filtro, uzklijuotas izoliacija buvo :D Kolkas pakeitus filta palikau ji kaip buvo, bet reiks prie progoos pasiieskoti  :think:

ketvirtasis

Citata iš: augisz Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 10:31:57 AM
Pas mane pasidoro dangtelio nera oro filtro, uzklijuotas izoliacija buvo :D Kolkas pakeitus filta palikau ji kaip buvo, bet reiks prie progoos pasiieskoti  :think:
Kai pamatysi kiek perekūpai užsiprašys arba pasiūlys imti kartu visą vent. bloką. Tuomet vėl užsikijuosi ir uždaręs bardačioką laimingas važinėsi.
Yra kurie parduoda už realius pinigus, yra kurie po šiai dienai pardavinėja.

augisz

Reikes Lirostoj uzklaust kainos, jeigu maziau negu 50 eur tai paimsiu  :think:

ketvirtasis

Citata iš: augisz Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 12:35:26 PM
Ten nesivargink - nebus, šrotuose apskambinėk. Pas dilerį net nedrįsk - sumokėsi kaip už pusę mašinos. Nors pamasčius jei 50 eu už tokį niekutį tau normalu tai rasti ir nupirkti šansų daug.

Bemsas

Citata iš: augisz Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 12:35:26 PM

Baikit juokus, uz dangteli 50eur. Naujas kainuoja 10 eur. Detales kodas 88548-02040

augisz

Gavau atsakyma is Lirostos. Reikia uzsakyti, paskutinis ju uzsakytas pagal ta koda buvo 2011 metais ir kaina buvo 10 eur. Dabar jeigu reikia tai sake nebent i Autotoja skambint ir klaust ar vietoj turi jie. Pabandysiu per srotus pravaziuoti, gal tures kur nors  :-/

MindaugasB

Citata iš: augisz Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 13:33:35 PM
Gavau atsakyma is Lirostos. Reikia uzsakyti, paskutinis ju uzsakytas pagal ta koda buvo 2011 metais ir kaina buvo 10 eur. Dabar jeigu reikia tai sake nebent i Autotoja skambint ir klaust ar vietoj turi jie. Pabandysiu per srotus pravaziuoti, gal tures kur nors  :-/

Tai paskambink i Autotoja ir suzinosi. Man rodos 10 euru nera ta suma del kurios reiketu po srotus vazineti ieskoti ir gaisti laika.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 13:51:07 PM
Tai paskambink i Autotoja ir suzinosi. Man rodos 10 euru nera ta suma del kurios reiketu po srotus vazineti ieskoti ir gaisti laika.

Srote manau prasys 15eur. :D