Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

neber

Mano atveju tai jis orginalus dar 800a 84ah,bet ar tikrai jis kaltas kad taip kuriasi kas gali pasakyt. Ir kodel gazo pedalo paspaudimas padeda?!

Vladas55

Mano Avensis 2as 2008m.,kai paspausdavau pedala padedavo,nors ir geras akumuliatorius paspaudus gazo pedala uzvedant greiciau sureaguoja masina.Ziurek tavo reikalas cia patarimas,pabandyk pasiskolint pas ka nors akumuliaroriu ir uzvest masina zinosi 100%,as manau kad akumuliatorius kaltas,o ka pats nezinai kiek akumuliatoriui metu,galima pagal tai orentuotis,sekmes.

naujas32

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 15, 2013, 15:21:00 PM
va dar pridedu video kaip kuriasi, cia anksicau filmuota po zvakes keitimo kita diena
pirmas ir antras kurimas be gazo paspaudimo, trecias su
toyota avensis 2007 engine start up
tikrai ne akumuliatorius. tau jau uzsiveda ir iskart uzgesta (is video matosi) tikrink siurbli. Pats pagalvok akumas ir gazo paspaudimas 2 atskiri dalykai, o paspaudus pedala uzsiveda, kazkas su kuro padavimu yra  netaip

virme

Bet ar tai problema vedant truputį gazo paduot. Kiek suprantu šis defektas pasireiškia daugumai Toyotu su diz. varikliais. Svarbu kad užsiveda, jug nereikia to pedalo spaudinėti atsisėdus 10 min. Ir mašinos manuale parašyta kad reikia truputi paspausti gazo pedalą prieš užvedant.

naujas32

Citata iš: virme Įrašytas Gruodis 16, 2013, 17:37:34 PM
Bet ar tai problema vedant truputį gazo paduot. Kiek suprantu šis defektas pasireiškia daugumai Toyotu su diz. varikliais. Svarbu kad užsiveda, jug nereikia to pedalo spaudinėti atsisėdus 10 min. Ir mašinos manuale parašyta kad reikia truputi paspausti gazo pedalą prieš užvedant.
taip parasyta, bet parasyta saltu oru o -1 ar  2 C  tai dar nera salta sakyciau... Zinai kaip pas dauguma uzsiveda be gazo paspaudimo tai zmogui irgi norisi, kad taip vestusi, be to manau kad tikrai yra kazkas negerai su kuro padavimu, el. dalis kokia nesuveikia. Tik klausimas, kodel tos ligos servisai nemato per savo kompus?

neber

o kaip ta siurbli tikrint?? jei butu siurblys amen tai gal ir salta prie +5 ar +10 sunkiai kurtusi, o dabar ispirmo karto vos pasukus rakteli...?
tai va man irgi idomu kodel autorizuoti servizai nemato problemos...
sutvarkyt noriu nes neaisku kaip prie -20 kursis o gal ir nepades ir tas gazas.. anyway pradziai pasikeisiu akuma- blogiau nebus tikrai.

naujas32

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 16, 2013, 17:57:24 PM
o kaip ta siurbli tikrint?? jei butu siurblys amen tai gal ir salta prie +5 ar +10 sunkiai kurtusi, o dabar ispirmo karto vos pasukus rakteli...?
sutvarkyt noriu nes neaisku kaip prie -20 kursis o gal ir nepades ir tas gazas.. anyway pradziai pasikeisiu akuma- blogiau nebus tikrai.
pabandyk nekeites akumo  kaimyno, ar draugo paprasyk, kad donoru pabutu iskart matysi, ar akumas

Vladas55

As isitikines kad akumas kaltas,nes dabar dregnas oras dar blogiau negu-10,pas mane buvo pries tai benzinine masina kai buvo jau senas akumas prie salciu vesdamas autom.nuspausdavau truputi gazo ir uzsivesdavo,pamatysi bus kaltas akumas,pasiskolink pabandymui,todel ir diagnostika nerodo nes su auto viskas tvarkoi.

naujas32

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Gruodis 16, 2013, 20:19:19 PM
As isitikines kad akumas kaltas,nes dabar dregnas oras dar blogiau negu-10,pas mane buvo pries tai benzinine masina kai buvo jau senas akumas prie salciu vesdamas autom.nuspausdavau truputi gazo ir uzsivesdavo,pamatysi bus kaltas akumas,pasiskolink pabandymui,todel ir diagnostika nerodo nes su auto viskas tvarkoi.
matei video jam uzsiveda ir iskart gesta? pabandys nuo donoro laidus pajungti ir pamatys, ar akumas kaltas, bet as isitikines, kad neakumas, nes paspaudus gazo pedala jam uzsiveda, jeigu butu akumas spausk nespaudes nieko nepasikeistu. Geriau klysciau, nes pigiau kainuotu pasikeisti akuma

Vladas55

Visai nera noro gincytis,laikas parodys

virme

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 16, 2013, 17:57:24 PM
Dar iš savo patirties. Panašiai buvo ir man, tik skirtumas tas kad pas mane vedant variklis kaip ir užsivesdavo, bet išjungus starterį variklis iš karto gesdavo. Ir taip iš kokio 3- 4 karto užsivesdavo. Kartais užeidavo kad iš karto užsivesdavo. Ir tai nepriklausė nuo aplinkos temperatūros ir gazo paspaudimo. Dariau diagnostiką- nieko, pastačiau atbulinį vožtuvą kuro sistemoj nes meistrai samprotavo galbūt kuras nusėda- nieko. Galų gale paskaičiau kažkur šiame forume apie panašią bėdą kad buvo kaltas starteris, tiksliau bendeksas. Nebežinodamas kur ieškot bėdos nupirkau aš tą bendeksą, pakeičiau ir jau antri metai vedasi puikiai.

Angelinio

Oho kokią temą sugebėjote išplėtoti. 99 proc. kaltas akumas. Man taip pat buvo kaip video, kurdavosi/gesdavo ir vėl iš kelinto karto. pakeičiau akumą iškart viskas susitvarkė, nesvarbu lauke +5 ar -30 (prie +5 mažiau bandymų užtekdavo kurti).

neber

tai ateinantcia savaite pirksiu akuma ir butinai parasysiu ;) o kokios talpos ir galingumo pas jus ideti?

melrunas

Naujas32 teisus, akumas niekuo detas, galu gale patikrint ji galima, kam skubeti pirkti

naujas32

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 17, 2013, 20:12:36 PM
tai ateinantcia savaite pirksiu akuma ir butinai parasysiu ;) o kokios talpos ir galingumo pas jus ideti?
taigi paprasyk, kad kas su krokodilais pajunges donoru pabuti  ir zinosi, ar akumas, kam iskarto pirkti akuma? Tai prie topacio ir purkstukus, siurbliu ir starteri nusipirk, kad 100% viskas butu pakeista nauju :D