Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Pakeiciau zvakes naujas BOSCH visas, kita ryta puikiai uzsukure prie salciu o dar kita vel reikejio ilgai bruzint... Nejaugi taip greit gali zvakes nusprogti????

86Donatas

Pamirsau pamineti, kad dar starteri perrinko, nes sake susidevejes buvo. Atrodo viska isvardinau. Kaip ir sakiau, nekeite tik kuro reguliatoriaus. pasiskaites foruma supratau kad viskas pas mane patikrinta. kita sav keisiu ji ir pranesiu kaip kas kur.

Vladas55

Rasai akumuliatorius 50 procentu.Jeigu pakraut akumuliatoriu ir is ryto pabandyt uzvest masina,gal akumuliatorius veikia bet prie tokiu salciu po nakties neuztenka galios uzvest,tada zinosi ar akum.kaltas ar ne.

D4D

Man praeita, ziema irgi buvo, pasikeiciau visas zvakes tai tik kita ryta pasidziaugiau kad uzsivede kaip sakoma is puses prasisukimo, o veliau vel tas pats prie didesnio salcio drozi ir tiek kad uzsivestu.Tikriausiai bus voztuvas kuro slegio, kaip suprantu ji tikrint reikia varyt pas dyzelistus?Nes cia kazkas rase kad patikrint ji pasildzius is ryto vandeniu ar kuo nors, tai nelabai iseina nes priejimas nelabai vykes o jeigu pilt karsta vandeni ant jo, tai ten fyskes laidai,tai galima prisidaryt dar didesniu problemu.Bet negi jo neina restauruot, butinai pirkt uz 800 ltl +pakeitimas?

D4D

Tiutis

Tai kaip tu rasai... tai zvakes tau kaltos ar tas kuro slegio voztuvas??

D4D

As galvoju kad turetu buti tas voztuvas, nes zvakes patikrino visos veikia.Tik man keista kaip jis veikia prie siltesnio oro o pasalus jau nebeveikia???

Tiutis

Nu bet tu juk rasei kad kita ryta uzsivedei is puses apsisukimo... Tai gal kuri zvake nugaiso...

Toshis

Pasitikrinkit del sroves atejimo iki pakaitinimo zvakiu, gal kai akeitei zvakes numire ju sugiklis, po kapotu jis ten turi buti

Tiutis

Domugi

Toshis

Siandien pakeistos visos zvakes. per salcius buvo uzeje kad ryte po nakties sunkiau vedesi is 2-3k tik uzsivesdavo ryt ryte ziuresim ar nebereiks bruzinti starterio. Beja viena zvake buvo mirus.

Toshis

Tai va uzsivede is puses apsisukimo, problema buvo vienoje pakaitinimo zvakeje, aisku nebe 15 rytais, bet vakar ryte irgi ne minusas ziaurus buvo, bet reikejo starteri kankint. Syryt uogyte

eceris

chekas nedege? pas mane kai zvake bloga buvo, chekas dege-pakeiciau ir nusiresetino pats

Toshis

tikrai nedege, nesuprantu kaip gali degti check jei viena blekine juosta eina per visas keturias zvakes, kaip jau taip kompas bus padarytas kad varza matuotu? Nebent numirsta dvi ir daugiau zvakiu gal (kartais ) ir galetu buti toks bajeris. Bet as abejoju kol nesusiduriau... Gal, jei po viena laida eitu i kiekviena pakaitinimo zvake(kaip ir benzinui aukstos itampos laidai)