Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Metsys

Aš galvojau gal rūkai ten  :D Tai perpila kurą jei dūmai eina, nesudega kuras ar neteisingai įpurškiamas. Jei pakeistus tepalus po 1000km jis juodas kaip smala, tada ir tarpinės po purkštukais dar prapūstos. Taip pat alsuoklio vieta nuo vožtuvų dangtelio bus baisiai apsitepalavus ir turbinos oro paėmime bus daug tepalo.

Tadas25

Neberūkau jau, bet jaučiu teks tuoj vėl pradėt po tokių mašinos kaprizų :D žodžiu bėda purkštukuose kaip suprantu?

Metsys

Aš sakyčiau, kad taip - purkštukai. Kaitinimo žvakes pasikeitei, tikiuosi susukant jų nepažeidė ir visos jos veikia.

Tadas25

ne pats keičiau, bet mačiau kaip atsuko ir kaip atgal susuko viskas tvarkoje.

Uris

Tadas25, mano atvejis buvo lengvesnis. Uzkurti nereikejo tiek pastangu. Bet uzkurus variklis dirbo negraziai, uzsidegdavo checkas, dumais smirdejo net salone. Kad kazks negerai itariau jau metus laiko-nueidavo dumas uzvedus varikli po pertraukos. As net itariau, kad nera kompresijos del metamo dyzelio per duslintuva, tik kad nelabai buvo galimybiu patikrinti kompresija. Zodziu gedima diagnozavau sau pats nors meistras skeptiskai ziurejo, laimei pataikiau is  pirmo karto. Anksciau budavo, kad uzkurdavau is antro, trecio karto arba is pirmo, bet sukant starteriu ilgiau. Dabar uzkuriu is antro kart tik jei pamirstu pakaitinti zvakes pirmuoju bandymu. Tavo atveju velgi variantu gali buti daug, klausimas kaip greiciau surasti, nes purkstuku isemimas ir pastatymas atgal velgi sunkokas ir nepigus darbas. Kita kart gal jau pats isiminesiu nes per metus laiko jau 3 kartus buvo nuimtas galvutes dangtelis. Prisegu purkstuko testo rezultatus, gal kam idomu.

Tadas25

Uris, nelabai supratau kokia bėda buvo tavo? :D purkštukas? Na dar kartą pasikartosiu, kad užvedus viskas ok, nedūmina, traukia gerai, išmetamosios dyzeliu net nebepaduoda priėjus prie bagažinės, variklis dirba gražiai, o vat kad užvest tai jomajo, ir viskas tik atšalus orui.

Tadas25

o tau uris šiaip neišėmus purkštukų buvo prijungę prie kompo? ką tada rodė?

Uris

Pas mane vare dyzeli pro duslintuva ir  dege checkas, o rode tai:
Cia blogiausia uzfiksuota kompensacija, nors budavo ir geresne.
O uzsikurimas is antro trecio karto atsalus orams, tai jau nuo automobilio isigyjimo. Dar anksti kalbet ar si beda issiprende, bet kolkas su uzkurimu bedu nera.
Tas parametras low speed flow, gali itakoti bloga uzkurima starteriu, bet kodel tada dumus varo tavo atveju? Gal pries kuriant EGR buna atidarytas/uzstriges tavo atveju?

Tadas25

egr išvalytas kai buvau nuvažiavęs pas autoelektriką (po šios procedūros lyg ir buvo geriau prie -3 kokių vesdavosi iš pirmo karto, bet tik kokią savaitę laiko). Na pas tave ir ant kompo rodė, kad bloga kompensacija, o pas mane blogiausias +2mm^3 kiek domėjausi +3mm^3 ir -3mm^3 yra ribos. Dabar man dar kilo tokia mintis, kur rasti pakaitinimo žvakių saugiklį?  žvakės tai naujos, o ar iki jų ateina įtampa lyg ir netikrino. Pasižiūrėsiu ar saugiklis geras, o ar ateina įtampa iki žvakės įmanoma patikrint kokiu ūkišku paprastu metodu? PVZ su 12v lempute, kadangi testerio šiuo metu po ranka neturiu?

SoBoS

Pažiūrėjus video prisiminiau kaip ir man lygiai taip pat nesivesdavo, tiksliau užsivesdavo, bet starterį reikėjo sukti 10-15 sekundžių. Pasikeičiau žvakes ir bėdos baigėsi. Minėjai, kad pas tave žvakės jau pakeistos, bet kažkaip atrodo lyg jos vistiek neveiktų.

robertas1993

žvakės tai naujos, o ar iki jų ateina įtampa lyg ir netikrino. Pasižiūrėsiu ar saugiklis geras, o ar ateina įtampa iki žvakės įmanoma patikrint kokiu ūkišku paprastu metodu? PVZ su 12v lempute, kadangi testerio šiuo metu po ranka neturiu?
[/quote]

tik ziurek kad neuzsitrumpintu laidas jei matuosi itampa, nes as netycia uztrumpinau ir sudeginau 120A saugikli... :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Tadas25

šiaip gal pasiskolinsiu testerį, kad ramiau būtų. Kokie žvakių parametrai turi matytis testeryje? Ta prasme varža kokia turi būti? 0,7 omo?

Bemsas

Citata iš: Tadas25 Įrašytas Sausis 23, 2016, 20:21:53 PM
egr išvalytas kai buvau nuvažiavęs pas autoelektriką (po šios procedūros lyg ir buvo geriau prie -3 kokių vesdavosi iš pirmo karto, bet tik kokią savaitę laiko). Na pas tave ir ant kompo rodė, kad bloga kompensacija, o pas mane blogiausias +2mm^3 kiek domėjausi +3mm^3 ir -3mm^3 yra ribos. Dabar man dar kilo tokia mintis, kur rasti pakaitinimo žvakių saugiklį?  žvakės tai naujos, o ar iki jų ateina įtampa lyg ir netikrino. Pasižiūrėsiu ar saugiklis geras, o ar ateina įtampa iki žvakės įmanoma patikrint kokiu ūkišku paprastu metodu? PVZ su 12v lempute, kadangi testerio šiuo metu po ranka neturiu?

O injection volume kiek rodo? Max leiziama 9mm3

Tadas25

Vakar buvo prijungę prie kompo lygtais 8 su trupučiu.

arytis

Pas mane buvo viskas labai panasiai. Uzteko tarpines po purkstukais pakeisti, nes 3 buvo prapustos. Dabar vedasi panasiai prie -20, kaip anksciau prie -5