Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Kai sakė, kad blogas kuro mėginys, gal norėjo pasakyti, kad aukšto slėgio kuro siurblys meta drožles į sistemą. Kuro siurblį tvarkė?

Viktoras777

Sake kad prastas kuras, kazkoks balksvas tipo sausas... nors is koloneles piltas visada neste pro diezel... apie drozles nieko neminejo, visiskai. Dar turiu minti kad gal ant zieminio kuro man taip dirba variklis. nes vasara viskas gerai buvo, o svaitgali uzpyliau kuro to paties pilna baka is nestes pries kelione ir prasidejo.... bet dar siuo metu turbut vasarinis dar, aisku cia tik mano speliojimai tokie, mazai tiketina turbut... pabandysiu piltis kura kitur.....

slashas

Gal paragavo dar :) nes pagal spalvą nustatyti kuro kokybės neįmanoma, čia kaip žmogų per televizorių gydyti, meistrai plet.
Nuvežk jiems žieminio ir vasarinio dyzelio, pasakys, kad žieminius blogas, balkšvas :D

Viktoras777

Nezinau ragavo ar ne :D bet minejo kad blogas kuras, kazkaip as daugiau  ir nesigilinau, maniau surestauruosiu purkstukus ir pasibaigs bedos, pasirodo neilgam :)
Beje gal zinote kas siauliuose koki meistra kas toyotose gaudosi gerai. padarytu diagnostika ir pan. (Atstovybes nesiulikit, jau buvau, mazai naudos is ten...)

slashas

Kuro kokybę tik laboratorijoje nustatyti jei nėra aiškių "antikunių" matomų jame. Čia daktaro kitą kartą paprašyk kraujo kokybę nustatyti pagal spalvą :)

Laisvidas

nu tavo purkstuku kompensacija realiai tragiska , tiesiog idomu kokia buvo po restauracijos.

Donis7

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Spalis 24, 2017, 14:45:38 PM
Beje gal zinote kas siauliuose koki meistra kas toyotose gaudosi gerai. padarytu diagnostika ir pan. (Atstovybes nesiulikit, jau buvau, mazai naudos is ten...)
Automodas.

Viktoras777

Nepamenu su kokia diagnostika ziurejo, bet ne su toyotine, pagal ja  visi mire purkstukai, bet as kazkaip dar nenoriu tiketi, kad visi mire.... Vienas arba du, dar patikeciau, bet visi kazkaip idomiai....  Su tokiom tokiom kompensacijom tureciau visai neuzkurti as jos, bet kuriasi neblogai, tik blogai dirba variklis.... Reikia susirasti kita meistra kuris gerai gaudosi toyotose.....

Viktoras777

Turiu dar klausima; ar galima suzinoti purkstuku koda jo neisemus?

Laisvidas

Viktoras777

Viktoras777

Klausimas dar vienas. Ar galima deti purkstukus skirtingu kodu? Pas mane 1cd-ftv variklis, 2 kontaktu purkstukai. Daug skaiciau forume ir radau kad vieni buvo deje skirtingu kodu ir viskas gerai buvo, kiti rase, kad negalima ir turi buti visi vienodi. tai va ir dabar neaisku kaip istikruju.... butu idomu suzinoti kitu nuomone....

Bemsas

Kodai buna skirtingi, nes skirtingos modernizacijos. Kuo didesnis skaicius paskutinis - tuo naujesnis purkstukas.

Viktoras777

O skirtingais kodais galima deti, pvz du bus vienokiu kodu, kiti du kitokiu ir pan. jokio skirtumo nebus?

Pas mane yra nuo gimimo masinos purkstuku kodas dabar yra 23670-09030.
Klausiu todel, kad greiciausiai teks keisti purkstukus, jei tinka bet kokiu kodu, tada dedu bet kuriuos rades gerus 2 kontaktu ir rami galva. Tik va reikia suzinoti tiksliai ar taip galima daryti ar variklis dirbs, kaip ir turi dirbti.

Viktoras777

Taip atsakymo ir nesulaukiau, ar galima i purkstuku  kodus nekreipti demesio siam varikliui? Ar daret kas taip?

Beje atsilus orui iki 10laipsniu siandien, visos bedos dingo, variklis dirba lygiai graziai, mistika kazkokia.......