Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Popilas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Spalis 26, 2017, 12:23:22 PM
Taip atsakymo ir nesulaukiau, ar galima i purkstuku  kodus nekreipti demesio siam varikliui? Ar daret kas taip?

Beje atsilus orui iki 10laipsniu siandien, visos bedos dingo, variklis dirba lygiai graziai, mistika kazkokia.......
Čia reikėtų paklausti pas dyzelistus 😁 aš dėvėta dejau bet kodu tokių paciu

Viktoras777

Dyzelistai irgi skirtingu nuomoniu, vieni sako esam deje skirtingu kodu, ir vaziavo kuresi, dirbo viskas tvarkoj, kitu nuomone kad reikia visus vienodu kodu deti purkstukus ir dar priristi  i masinos kompa tuos kodus. zodziu skirtingos nuomones... greiciausiai pats neisbandes sunkiai turbut suzinosiu tiesa :D

Bandysiu dar scv voztuva pirma pasikeisti, pas mane kuro slegis plaukioja sistemoj kazkiek..... Jei sitas nepades, tada lieka tik purkstukai....

Bemsas

Ziurint kokie kodai. Jei skiriasi paskutinis skaiciukas - tai nieko baisaus, cia tiesiog modernizacija purktuko. O jei desi visai kito kodo - cia jau skirtingas purkstukas.

Viktoras777

Zodziu pvz mano yra 23670-09030 kodas purkstuku....  As galiu deti kodu 23670-0903X ( vietoj x bet koks skaicius) Daugiau viskas turi butinai atitikti, teisingai supratau tave Bemsas?

ipatingasss

Sveiki, noreciau pakomentuoti panasia problema. Pas mane pries kelis menesius masina pradejo kurtis sunkiau silta (bet nevisada), kartais pasipurtydavo ir uzsikurdavo. Bet kai salta, tai kuriasi gerai, todel irgi pradejau ziurineti forumus, is pirmo zvilgsnio atrodo, jog starteris, lyg ir suka, bet nekabina, pamatavau akumo itampa (tik su testeriu) lyg ir gyvas atrode, generatorius krauna. Pabandziau ant laisvo riededamas uzsivesti - be problemu. Tiesiog pasirinkau lengvesni kelia, pasiskolinau is kolegos nauja akuma (77ah, 780a) ir masina vaziuoja be problemu, kad ir kiek meginau kamuoti, tai kuriasi be problemu, tiek saltas, tiek karstas, tiek palaukus, tiek nepalaukus. Pries tai stovejo 74ah 680a, gan senokai pirktas,  apie 3m, masina 2006 85kw avensis d4d.

Aichi

Sveiki,
Rytais salta pradejo sunkiau kurtis d4d 93kw. Siandien gristant is darbo uzsidege grilianda check, vsc. Megejiska diagnostika parode klaida
P0112  Intake air temperature circuit low input
Cia daviklio kazkokio beda ar kitur slieku ieskot?

Aichi

Dėkui, padėjo. Dabar aišku, kad tas daviklis yra oro srauto matuoklėj.  Ar nuo oro srauto matuoklės gali blogai kurtis?

balticam

Citata iš: Aichi Įrašytas Gruodis 29, 2017, 00:11:30 AM
Dėkui, padėjo. Dabar aišku, kad tas daviklis yra oro srauto matuoklėj.  Ar nuo oro srauto matuoklės gali blogai kurtis?

ŽINOMA

ketvirtasis

Citata iš: Aichi Įrašytas Gruodis 29, 2017, 00:11:30 AM
Paieškok rusų saituose, tenais su foto radau. Tai aiškina tipo termistorius stovi ir labai apsinešęs, "gražiai" išvalius baigėsi problemos. Bet vėl gi kekvienoje auto savos bėdos.

https://www.google.lt/search?source=hp&ei=aflFWtTjH6ur6AT3uIqwAg&q=termistor&oq=termistor&gs_l=psy-ab.13..0l7j0i10k1l3.1421.1421.0.3829.1.1.0.0.0.0.85.85.1.1.0....0...1c.2.64.psy-ab..0.1.84....0.aSVfvmjlnRo

energiee

Sveiki,

Kaip manote, starterio problema cia? Variklis buvo darbines temperaturos. Po pusvalandzio stovejimo uzsikure. Bet sunkiau kuriasi ir saltas siek tiek.

https://www.youtube.com/watch?v=SNGFhftZSW4&feature=youtu.be

Aciu is ankto.

Tuziukas

2.0 d4d 85kw ar per salcius visiems taip sunkiai suka starteris varikli? pas mane vos suka, matavo itampa kurimo momentu, elektrikas sake kad beveik iki dugno sodina akumuliatoriu todel sunkiai ir suka, Akumuliatorius antras naujas. Variklis kurtis nori, bet jy vos pasuka starteris. Galvoju gal kokia standartine problema yra?

p.s. Siltu oru karta i menesi pasigirsta bendekso problema (nezinau ar tai susije).

Egis_

Citata iš: Tuziukas Įrašytas Vasaris 26, 2018, 09:24:18 AM
2.0 d4d 85kw ar per salcius visiems taip sunkiai suka starteris varikli? pas mane vos suka, matavo itampa kurimo momentu, elektrikas sake kad beveik iki dugno sodina akumuliatoriu todel sunkiai ir suka, Akumuliatorius antras naujas. Variklis kurtis nori, bet jy vos pasuka starteris. Galvoju gal kokia standartine problema yra?

p.s. Siltu oru karta i menesi pasigirsta bendekso problema (nezinau ar tai susije).
persirink naujai starteri.ivorės isdilusios ir skersuojasi.

slashas

Citata iš: Tuziukas Įrašytas Vasaris 26, 2018, 09:24:18 AM

Jei patinka akumuliatorius žudyti, tai ir toliau varyk su tokiu starteriu ;) keisk arba restauruok.

Tuziukas

tai ir galvoju ar keisti ar restauruoti geriau. jei uztenka ivore pakeisti, gal geriau ja tik pakeisti