Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Egis_

Citata iš: Tuziukas Įrašytas Vasaris 26, 2018, 15:58:00 PM
tai ir galvoju ar keisti ar restauruoti geriau. jei uztenka ivore pakeisti, gal geriau ja tik pakeisti
pigiau manau bus deti srotini, bet del patikimumo ateityje - geriau restauruoti, nes manau ir bendeksa reiks keisti tau tuo paciu, nes minejai kad buksuoja...

Dariussss

Sveiki, turiu panasia beda su uzvedimu esant saltam varikliui vasara. Uzvedu tik is 3 karto. Padares diagnostika pasake, kad antena praranda rysi su raktu ir reikia kreiptis i elektrika. Paskambinau i signala esanti Klaipedoje pasake, kad reikia keisti pries uzvedimo sistemos kilpa ir blokeli kazkoki jie abu yra suristi ir turi buti tokiu paciu metu ir tokio pacio modelio. Bet kolkas lauzynuose paieskos bevaises. Ar buvo kam toks gedimas? Keitet sita nesamone? Ar softo perrasymas padetu? Pirmas man toks gedimas kur labai sunku rasti iseiti... p.s is techines puses zvakes ir kita yra tvarkoj. Nekeistas tik kuro filtras. Avensis 2003. 85kw D4D

Acteksas

Sveiki, automobilis saltas kuriasi gerai, bet pradzioj keleta sekundziu apsukos pasilaiko nepilnai 800 ir variklis netolygiai padirba, ismeta balta dumeli, trauka puiki, jokiu pasikeitimu variklio darbe nera. Scv naujas, egr isvalytas. Siuo metu neturiu galimybes nulekt i servisa. Kokios mintys ? :) Dcat

Rolkis72

Reik statyti ant kompo,purkstukus tikrinti,nes kitaip cia nieko nepribursi,maniskei irgi kazkas panasaus buvo,keite viena purkstuka,jau pusmetis kai lyg viskas ir tvarkoje,tfu,tfu,tfu...

deficky

Ryte kad ir siuo metu uzkurus apsukos pakrenta iki 700 ir variklks taip negraziai sudirba kelias sekundes ir ismeta debeai baltu dumu. Ar itarti pakaitinimo zvakes variklis 93 kw

slashas

Citata iš: deficky Įrašytas Rugpjūtis 20, 2018, 09:14:32 AM
Ryte kad ir siuo metu uzkurus apsukos pakrenta iki 700 ir variklks taip negraziai sudirba kelias sekundes ir ismeta debeai baltu dumu. Ar itarti pakaitinimo zvakes variklis 93 kw
Jei visos mirusios tai laisvai galį būti ;)

Rolkis72

Man labiau atrodo,kad purkštukai bus kalti,nes pakaitinimo žvakėms reikia žymiai vėsesnio oro,kad jos pradėtų kaitinti,juk dabar dar vasara

deficky

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 20, 2018, 09:46:18 AM
Jei visos mirusios tai laisvai galį būti ;)
Indikuot neturetu jei mirusios?

deficky

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Rugpjūtis 20, 2018, 10:01:20 AM
Man labiau atrodo,kad purkštukai bus kalti,nes pakaitinimo žvakėms reikia žymiai vėsesnio oro,kad jos pradėtų kaitinti,juk dabar dar vasara
Tas momentas tik po nakties saltai ir tik kelias sekundes + masina prabegus mazai

Rolkis72

Mano seniau turetas pirmos kartos Avensis su D4D varikliuku kurdavosi kuo puikiausiai,o jame buvo tik viena dar kazkiek gyva pakaitinimo zvake,kitos buvo jau nebeissukamos (prikepe),tad su viena dar kazkiek sveika pakaitinimo zvake uzkurdavau savo Avensiuka iki -12,aisku reikdavo truputeli pavargti starteriu,bet vasara ir dar mazdaug iki -5 kurdavosi vos ne is vieno abaroto,uzsikurus jokio balto dumelio nemesdavo,bet kai veliau pradejo streikuoti purkstukai,tai jo,baltas dumelis eidavo,bet meistrams pasakius kiek man atseis purkstuku tvarkymas,arba keitimas i srotinius,automobili teko parduoti.

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Rugpjūtis 20, 2018, 11:53:25 AM
Mano seniau turetas pirmos kartos Avensis su D4D varikliuku kurdavosi kuo puikiausiai,o jame buvo tik viena dar kazkiek gyva pakaitinimo zvake,kitos buvo jau nebeissukamos (prikepe),tad su viena dar kazkiek sveika pakaitinimo zvake uzkurdavau savo Avensiuka iki -12,aisku reikdavo truputeli pavargti starteriu,bet vasara ir dar mazdaug iki -5 kurdavosi vos ne is vieno abaroto,uzsikurus jokio balto dumelio nemesdavo,bet kai veliau pradejo streikuoti purkstukai,tai jo,baltas dumelis eidavo,bet meistrams pasakius kiek man atseis purkstuku tvarkymas,arba keitimas i srotinius,automobili teko parduoti.
Seni dyzeliai kurdavosi be problemų nuo kompresijos, naujesni deja jau nebe :) nes žymiai mažiau kuro pila ir suspaudimo laipsniai mažesni kai kuriais atvejais.

slashas

Citata iš: deficky Įrašytas Rugpjūtis 20, 2018, 11:25:22 AM
Indikuot neturetu jei mirusios?
Ne, jei ji neužtrumpinta, o tik kaitinimo elementas jau į pabaigą. Šiaip aš kai dyzelius vadeliojau, tai kaitinimo žvakes kas du metus keisdavau ir visais atvejais kaitinimo elementas buvo jau gan pavargęs, čia kaip ir su benzino žvakėmis, eksploatacinis elementas ;)

Rolkis72

Na gal ir taip,bet siuo atveju tikrai nemanau,kad pakaitinimo zvakes kaltos bus,na galima juk ir paciam jas nesunkiai pasitikrinti ir jei neuzkepe pasikeisti,ir del sventos ramybes bus aiskiau,ar pakaitinimo zvakes kaltos buvo,ar kazkas kitka.

deficky

Gal ir just teisybe reiks issiaukt

slashas

Citata iš: deficky Įrašytas Rugpjūtis 20, 2018, 12:15:12 PM
Gal ir just teisybe reiks issiaukt
Tik atsargiai, nes jos lūžta, aš šaltam varikliui tik suku jas ;)