Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Giedrius34

Corolla Verso D-4D 85 kW

O dėl šito finto ats ieškot ten pat ("nesikuria šilta")?
ტოიოტას გამძლე

Warewolf

Prikelsiu tema, chebra, kur pirkot SCV po 500lt~ ? Butu geriausia Kaune

kalava

Citata iš: Warewolf Įrašytas Rugpjūtis 14, 2014, 10:55:53 AM
Prikelsiu tema, chebra, kur pirkot SCV po 500lt~ ? Butu geriausia Kaune

Dyzeliukas.lt berods
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ViliusR

Sveiki. Turiu savita uzvedimo problema

Variklis 2.0 D4D 93kw. Variklis sunkiausiai uzsikuria esant temperaturoms nuo mazdaug 0 iki +10. Suka neilgai, pagauna, atrodo jau uzsikurs, bet iskart uzgesta. Procedura kartoji kelis kartus ir girdi kaip kaskart vis labiau kabina ir padirba sekundes dalim ilgiau bet vistiek uzgesta. Viena karta tokiu budu uzsikure is 10 karto.
Prie minusines temperaturos beda islieka, tik tada jau bereikia 2-3 bandymu, t.y. kuo salciau tuo geriau vedasi
Po uzvedimo visada keleta sekundziu padirba tragirkai negraziai, ir duoda debesi melyno dumo
Isilusio motoro apsukos vos juntamai svyruoja, kartais per milimerta vaiksto ir rodykle
Kai vasara buvo karsti orai, labai ilgai sukdavo ir taip pat mesdavo melyna duma kai masina su karstu varikliu uzgesinta pastovedavo kelias valandas

Kaitinimo zvakes tvarkoj
Mototoja dare diagnostika - sake kad isvale EGR'a ir dar kazkoki velnia, iskarto pagerejo trauka, bet uzvedimo problema nedingo
Kitas servisas arde, sake kad kuro sistemoj oro nerado, kuro slegio reguliatorius dirba gerai
Mototojos meistras sake kad purkstukai purskia normaliai, bet pastarajame servise rode kad vienas purkstukas purskia siek tiek daugiau kuro nei turetu (nezymiai uz normos ribu)

Gal kas nors susiduret?

kalava

Citata iš: ViliusR Įrašytas Lapkritis 30, 2014, 15:40:43 PM
...
Po uzvedimo visada keleta sekundziu padirba tragirkai negraziai, ir duoda debesi melyno dumo
Isilusio motoro apsukos vos juntamai svyruoja, kartais per milimerta vaiksto ir rodykle
...

mano atveju su tokiais pozymiais butent slegio voztuvas (aka scv) buvo. autotoja NIEKAIP nesugebejo to nustatyt, man nustate "nefirminis" servisas LBM Kaune.
pakeite - svyravimas dingo.

man, siaip jau ir uzgest buvo pradeje po karta i diena po tokiu pasvyravimu.

varyt ir tu pas koki normalu (profesionalia prasme) servisa, ne pas dilerius.

Autotoja gedimu diagnostikos prasme krito juodai. Toks ispudis, kad jie gerai moka pakeist tepalus ir perdazyt.
sudetingesni variklio gedimo atvejai pas juos "iseina uz toyota instrukciju ribu".

jei butu normaliai autotoja nustacius, kad pas mane parejes (drozles drozia) kuro siurblys is karto (pries 4 metus), butu nereikejo nei 2 purkstuku keist pries 4 metus, nei 2 kartus svc voztuvo per ta laika...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

marko2379

Pas mane ir panasiai nzn net kur jieskot galu akumas naujas zvakes irgi veikia. Starteris suka gerai bet salta is ketvirto karto vos uzsikure ir poto pora sekundziu negrazei padirba

Raiforas

Pas mane panasiai sunkiai vedasi kai temperatura apie 0. Kai pliusas ar salta vedasi is puse pasukimo, voztuvas kartais papulsioja. Esu 80 % isitikines kad cia scv voztuvo beda, beje pries metus dare diagnostika tai sake kad jau netolygiai dirba voztuvas, bet kol rimtu bedu nesimato sake vazinek toliau.

Unikaluss

Pas mate pa pati beda atra ziema kartojasi, siandien pakeite slegio voztuva, problema issisprende,
Auto

marko2379

Kiek kainavo pakeitimas ?

NNZ

slegio voztuvas, cia kuris ??
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

toyotad4d

Gustis

Sveiki,

pas mane taip pat tokia kūrimosi bėda buvo. Atėjus rudeniui pradėjo sunkiau kurtis mašina t.y. kai temperatūra nukrito iki kelių laipsnių (3-0) reikėdavo sukt po porą kartų. Esant žemesniai nei nulis temperatūrai užsikurdavo iš keletos kartų. Atsibodo kankintis tai vežiau į Tokvilą diagnostikai. Nustatė, kad bėda - kuro slėgio reguliatorius (SCV). Beje jie tikrindami tą reguliatorių išėmė ir apsuko 180 laipsnių. Su apsuktu SCV kūrimasis palengvėjo. Sakykim jei seniau prie analogiškos temperatūros užsikurdavau iš 4 karto, su apsuktu SCV iš 2 pavykdavo. Jei kas turit sąlygas galit pamėginti iš pradžių apsukimo variantą.
Dabar aš jį pasikeitęs tai lyg ir kuriasi be didesnių problemų, gal kartais truputį ilgiau starterį pasukt reikia.
Dar vienas dalykas. Tokviloj man rekomendavo pasikeitus kuro slėgio reguliatorių atnaujinti ir ECU programą. Šio dalyko dar nedariau, bandau pradžioj be atnaujinimo važinėt.

barmenas1

Man kūrėsi blogai. bet pakeičiau pakaitinimo žvakes , eina kaip bitė

toyotad4d

del kurimosi dyzeliui gali buti ivairiu priezasciu, o ne viena konkreti.

NNZ

Citata iš: toyotad4d Įrašytas Gruodis 05, 2014, 14:09:59 PM
manau ant siurblio.

tai kad siurblio tik ten jie du vienas su raduona galva kitas su zalia, tai kuria?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)