Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: riciz Įrašytas Lapkritis 12, 2015, 22:22:04 PM
Tas purkstukas iki tiek pakyla kai pagazuoji.

Matuojama ant silto motoro, kai motoras veikia laisva eiga. Nereiki gazuoti. Ant salto motoro bus sukeltos apsukos, todel blogai rodys.

Paukstis

Sveiki,

Ar galit kas patarti kur Kaune galima atsinaujinti ECU softą? Galbūt tai padėtų išspręsti blogo kūrimosi problemą? Nes išbandyta jau daug kas (Dizridoj keistos 2 pakaitinimo žvakės, ten pat praeitą žiemą keistas neatsimenu kaip vadinamas toks filtras kuris panaikino buvusį variklio pulsavimą, ten pat ant stendo dėjo purkštukus ir jų teigimu purkštukų būklė tokia, kad blogam užsikūrimui neturi įtakos). Žinoma filtrai, tepalai pakeisti, kuras iš normalios kolonėlės. Po paskutinio vizito iš Dirzridos praėjo nepilni metai, nuvažiuota ~ 8000 km. (išvažiavus iš Dizridos lauke buvo pliusas, todėl problemos nesimatė)
Bėdos prasideda jau prie lengvo minusiuko - starteris griebia, griebia ir tik po II - III karto užsikuria - išmeta mėlyną dūmą, pasipurto pirmas 3-7 sekundes. Iki minus 5-8 dar kažkaip užkurti įmanoma, bet jei žemiau - 10C - amen (akumas kraunamas, esant tokioms problemoms šiltoj patalpoj).
Mašina parvaryta iš Italijos, LT žemei būdingų orų nemačiusi.
Vienintelė mintis kreiptis tik į Autotoją, bet nežinau kaip kitiems, bent jau man tai toks jausmas, kad jie nori priimti tik garantines iš jų salono pirktas masinas arba darytis pilną diagnostiką, plius siūlo atvykti po keleto sav.  Tai II mano Avensis, I Avensis (1998 m, 2.0 TD) kurdavosi kaip žvėris minus 20  (y), iki šiol rimtesnių problemų neturėjau.
Prisiskaičiau čia, kad tas softo atnaujinimas yra kai kam padėjęs.
Atrašykit, jei kas esat susidūrę su šiuo reikalu ... Dabar esu piktokas ant savosios Toyotos ff, nors jokių kitų priežasčių jos nemėgti neturiu. Bet tam kad būti patenkintu mašina, būtų gerai kad ji užsivestų, ne tik kai lauke pliusas...
Nejaugi teks kai atšils leist į marčias ir sėsti į benzininę?

+37068355820

ToyotaClub

Softa tik astovybe gali atnaujinti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

vytska

Sveikas, kai nusipirkau avensį 2010 metais (2,2 D4D 110 kW, automobilis buvo iš Olandijos) tai atėjus pirmai žiemai (esant net nedideliam pliusui) pradėjo blogai kurtis, tai man Vilniuje Mototojoj pakeitė žvakę ir perrašė softą (kaip jie sakė softą pritaikytą šiaurinėms šalims), ir nuo to laiko  problemų nebuvo. Visgi manau geriausiai į oficialus kreiptis, jie turėtų visas programas, nežinau ar kas kitas turėtų oficialų toyotos softą. Pabandyk paskambint į Autotoją ir pakalbėti apie softo perrašymą, pažiūrėsi ką jie pasakys, per galvą už paskambinimą negausi.  Arba blogiausiu atveju paskambink Vilniuje į Mototoją ar Tokvilą pažiūrėk ką jie pasakys, jei ką tai iki Vilniaus reiks palėkt. Sėkmės
vytska

Paukstis

Dėkui aiškumas  :-) Rytoj pat bandau skambintis, jei ką ir į Vilnių pasiskambinsiu. Duosiu žinot ar mano atveju tai padės (softo perrašymas).

kalava

Citata iš: Paukstis Įrašytas Sausis 04, 2016, 22:56:43 PM
Sveiki,

Ar galit kas patarti kur Kaune galima atsinaujinti ECU softą? Galbūt tai padėtų išspręsti blogo kūrimosi problemą? Nes išbandyta jau daug kas (Dizridoj keistos 2 pakaitinimo žvakės, ten pat praeitą žiemą keistas neatsimenu kaip vadinamas toks filtras kuris panaikino buvusį variklio pulsavimą, ten pat ant stendo dėjo purkštukus ir jų teigimu purkštukų būklė tokia, kad blogam užsikūrimui neturi įtakos). Žinoma filtrai, tepalai pakeisti, kuras iš normalios kolonėlės. Po paskutinio vizito iš Dirzridos praėjo nepilni metai, nuvažiuota ~ 8000 km. (išvažiavus iš Dizridos lauke buvo pliusas, todėl problemos nesimatė)
Bėdos prasideda jau prie lengvo minusiuko - starteris griebia, griebia ir tik po II - III karto užsikuria - išmeta mėlyną dūmą, pasipurto pirmas 3-7 sekundes. Iki minus 5-8 dar kažkaip užkurti įmanoma, bet jei žemiau - 10C - amen (akumas kraunamas, esant tokioms problemoms šiltoj patalpoj).
Mašina parvaryta iš Italijos, LT žemei būdingų orų nemačiusi.
Vienintelė mintis kreiptis tik į Autotoją, bet nežinau kaip kitiems, bent jau man tai toks jausmas, kad jie nori priimti tik garantines iš jų salono pirktas masinas arba darytis pilną diagnostiką, plius siūlo atvykti po keleto sav.  Tai II mano Avensis, I Avensis (1998 m, 2.0 TD) kurdavosi kaip žvėris minus 20  (y), iki šiol rimtesnių problemų neturėjau.
Prisiskaičiau čia, kad tas softo atnaujinimas yra kai kam padėjęs.
Atrašykit, jei kas esat susidūrę su šiuo reikalu ... Dabar esu piktokas ant savosios Toyotos ff, nors jokių kitų priežasčių jos nemėgti neturiu. Bet tam kad būti patenkintu mašina, būtų gerai kad ji užsivestų, ne tik kai lauke pliusas...
Nejaugi teks kai atšils leist į marčias ir sėsti į benzininę?

+37068355820

O tai Autotoja siulo tik po keliu savaiciu atvaziuot?
Hmm, tada bandyk i Mototoja skambintis, darbo gi ten - kelioms minutems gal ( softa atnaujint)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

katana7

Citata iš: kalava Įrašytas Sausis 05, 2016, 00:17:11 AM
O tai Autotoja siulo tik po keliu savaiciu atvaziuot?
Hmm, tada bandyk i Mototoja skambintis, darbo gi ten - kelioms minutems gal ( softa atnaujint)
deja nekelioms minutėms, man  kai naujino tai užtrūko apie 30 min.

Zaroliz

Citata iš: katana7 Įrašytas Sausis 05, 2016, 05:13:50 AM
deja nekelioms minutėms, man  kai naujino tai užtrūko apie 30 min.
Tai reikėjo parodyti, kad buvo už ką pinigą paimti :-)

GALLANT

EDC15 persiraso per 1-2min, EDC16 per 2-3min, nemanau, kad denco ilgiau trunka nei bosh kompai. 100% per obd raso. Greiciausiai elektrikas kaip ir kiekvienam servize nuo plugo nulipes. Teko matyt kaip dirba Siauliu Kemi elektrikas, tai galbojau kai KIA kompui bus amen jei bandys rasyt nauja softa.

Bemsas

Per 2 min nepadarysi niekaip. Kol pajungsi kompa, paleisi programa ir t.t praeis ir 20min :D

Henris

Cia kitaip yra :) Atstovybes servisai turi savo kainorascius ir lentele, kiek laiko skirta vienam ar kitam darbui. Man rodos toj lentelj nera darbu kurie butu numatyti altikti per trumiau nei 0.5h :) o 0.5h kainuoja klientui apie kokia 15 euru :) Darbuotojai turi nestresuoti, neskubeti, nuo to gali isivelti darbo klaidu ir t.t. :) bet svarbiausia cia yra Toyotos serviso nustatytos normos darbams ir kainorastis :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Naujokas

Sveiki,
i ta pacia tema as, atsalus zemiau -10C neuzsikuria 2.2 d-catas. Ivariau i garaza, pasidziau su fenu kuro fyltra ir uzkuriau, tada supyliau 25l zieminio kuro ir dar priedo nuo uzsalimo ivariau. Pravazinejau pusdieni ir nakciai palikau lauke. Kita diena vel neuzkuriau, starteris suka viskas ok, o griebimo nulis, vaizdas lyg kuro nebutu. Vel i garaza, atsidziau, pakeiciau kuro fyltra. Kita diena vel neuzkuriu. Keliu rankas nebezinau ka dar daryt, dar niekad su jokia dyzeline nera man taip buve, kad per salcius neuzkurt.
Gal kokiu pamastymu, ka dar galima padaryti savom rankom. Ar zvakes turi itakos (prie -7 kures be bedu)?
Kuro bake sietelis?
Ar kaip kas rase, softa perrasyt (mesina is olandu)?
Dekui

Henris

Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Naujokas

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 05, 2016, 11:46:51 AM
tai laikyk garaze :)
Pas mane seimoje daug masinu, i garaza telpa tik 2 ir tos meteriskiu :(

bladas

Arba turi per daug moteriškių, arba garažas per mažas :)