Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

vytska

Kai šiemet vasario mėn domėjausi tai Tokviloj vienas purkštukas su pakeitimu kažkas apie 550-600 eur, UAB Auturoje atrodo vienas su pakeitimu apie 350-400 Eur. Reiktų pasiskambinėti ir pasiklausti, yra ir daugiau servisų kur naujus stato ir tikrina ant stendo, be to jau yra kur remontuoja purkštukus - keičia antgalius ir panašiai. Sau remontavau tris žiemą, tai kol kas viskas ok - tpfu tpfu tpfu  :D , keitė antgalius (po 80 eur už purkštuką), plius aišku  nuėmimas uždėjimas, tarpinių po purkštukais keitimas ir kt. Pats  patikrinimas man atrodo kainavo po 10 eur.
vytska

egyda

Kainos tai kosmines, ka galiu pasakyti .....Savo avensiuka manau teks drozt kol dar kazkiek vedasi, arba parduoti ... :) Na bet aisku pirma pasiteirausiu servisuose kas ir kaip , gal surasiu kur pigiau.. Tokvila tolokai randasi kazkur uz 300km..., o solorina ~120km tai nekazka, pagrindiniai servisai tolokai, o pas garazinius nekyla rankos.

Raiforas

Pasidaryk pas normaliai suprantancius diagnostika. Nes ten ttie meistrai grybautojai, jei prie slegio sokinejimo liepe keisti kuro filtra!. Manau pasikeisk slegio reguliatoriu kaina apie 150 euru ir baigsis viso bedos.

egyda

ginciavas

Čia aišku tik tiek, kad problema su kuro sistema. Gali but kuro slėgio reguliatorius, o gali but kad purkštukai slėgio nelaiko ir numeta kurą į abratkę, reik normalios diagnostikos.

Povilas1

Sveiki,vargau su ta problema nuo ziemos,kai nusipirkau Avensi. Perskaiciau visa tema. O pasirodo buvo neuzspausti chamutai prie kuro filtro,pakeitus jos ir kuro filtra problema pagaliau dingo!  ;)
Avensis kombi T25 2.0D4D

egyda

Sveikas, mano atveju abejociau, kad man taip pat galetu buti su chamutais, prie kuro filtro, nes man ryte nenoriai vedasi ismete toki meslvai balta duma sioks toks variklio garsas keistokas, bet po 5s viskas ok :) Pirmadieniu vaziuosiu i solorina paziuresim ka jie pasakys :)Aj beto tepalu kaip ir nemazejo, pravaziavau su naujais tepalais ~11k km, ir dapilineti nlb reikia.

egyda

Na nuvariau i solorina, atnaujino borto kompo programine iranga, ir dar sako jog mano akumas persilpnas, pas mane ira 77ah 780A, sako isidek 92ah. Klausiu jusu nuomones tiesa kad persilpnas tokiai masinai 2.0 d4d 93kw ar ne?

ginciavas

Siam varikliui akumo galingumas tikrai pakankamas, nebent jis senas ir pavarges.

egyda

Praeitais metais pirktas akumuliatorius,  o nieko blogo nebus jeigu isidesiu 92ah? Ir koks labiau tiktu 92ah 800A ar daugiau?

katana7

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Liepa 04, 2016, 13:36:22 PM
Praeitais metais pirktas akumuliatorius,  o nieko blogo nebus jeigu isidesiu 92ah? Ir koks labiau tiktu 92ah 800A ar daugiau?
Blogiau nebus, bet esamas akumuliatoriaus turi pakakti.

egyda

Nu bet sako jog persilpnas, nebezinau ka daryt;D

ginciavas

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Liepa 04, 2016, 13:51:20 PM
Nu bet sako jog persilpnas, nebezinau ka daryt;D
Pradžiai pabandyk pas kokį pažįstamą pasiskolint ir persimest akumą, bet nemanau, kad jame bėda.

bladas

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Liepa 04, 2016, 12:28:18 PM
Na nuvariau i solorina, atnaujino borto kompo programine iranga, ir dar sako jog mano akumas persilpnas, pas mane ira 77ah 780A, sako isidek 92ah. Klausiu jusu nuomones tiesa kad persilpnas tokiai masinai 2.0 d4d 93kw ar ne?
Visiškai tinkamas šis akumas tavo mašinai. Galingesnio tikrai nereikia. Nebent šitą pakrauk , blogiau nebus, bet aš abejoju, ar metų senumo akumas "pavargo", nebent tai yra taksi automobilis ?

egyda

Zodziu, problema isliko man tapati, nei naujas akumas nei programavimas nepadejo, vedasi kaip visada blogai ....tik kai yra +25+30 beda jauciasi minimaliai, bet kai temperatura krenta iki +15 prasideda visas grazumelis ... :)Visus servisus apvaziaves nks nieko ...