Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

ginciavas

Pabandyk laužyne, ar šiaip kur laikinai pasikeist kuro slėgio reguliatorių.

egyda

Aha, reikes nu jeigu jau sitas nepades tai tada belieka purkstukai ko labai nenoreciau :) brangus malonumas, koks pas tave akumas dedas kiek ah ir A?

ginciavas

Varta 74 ah ir 750 a. Darant diagnostiką, nesakė koks kuro slėgis rampoj ir kokios purkštukų kompensacijos?

egyda

Kazka ten kalbejo, kad purktuku kompensacija buvo visu keturiu vienoda -2, bet cia jau buvo karsto motoro, bet kuro padavimo slegis sako galetu ir svariau eiti, sake jog slegis kazkiek gali buti nestabilus, bet man bisk i didesniaja puse jis svyruoja.

ginciavas

Kitų variantų kaip ir nėra, lieka tik scv reguliatorius ir kaip nebūtu skausminga, purkštukus tikrint ant stendo. Kaip ankščiau minėjau, pradžiai pabandyk sužaist su scv vožtuvu.

egyda

Jeigu grybautu scv, neturetu mesti checko?

ginciavas

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Liepa 04, 2016, 19:19:45 PM
Jeigu grybautu scv, neturetu mesti checko?
Pas toyota checkas užsidega kai visiškai kas nors pareina.

egyda

Kaip sakai apsimoka meginti pasildyti su karstu vandeniu ar fenu, ta scv voztuviuka ir megint vest, gal kas is to iseis ar ne?

ginciavas

Manau čia ne sena opel astra, tikrai nepadės.

egyda

Nu, o tai kodel kai siltas variklis nekyla problemu, eina kaip priklauso :) Skaiciau cia kazkur foruma kaip bande sildyt, ir is to issiaiskino kad reikia keisti scv.

katana7

Citata iš: egdijus10 Įrašytas Liepa 04, 2016, 19:59:05 PM
Nu, o tai kodel kai siltas variklis nekyla problemu, eina kaip priklauso :) Skaiciau cia kazkur foruma kaip bande sildyt, ir is to issiaiskino kad reikia keisti scv.
Jei SCV vožtuvas stringa, tai prijungus kompą, važiuojant matosi, kaip keičiasi ar net dingsta kuro slėgis. Ir pagal tai gan tiksliai galima pasakyti ar vožtuvas geras.

egyda

Bet del scv kaltes ryte vedant masina nemestu melsvo dumo?

Ivo9

Pas mane įšilus varikliui šokinėdavo apsukos tol kol užgęsdavau vidury sankryžos. Servise išvalė SVC ir jau metai viskas OK. Taip pat yra buvusi problema kaip ir tavo, tik užkūrus, kelias sekundes pašokinėdavo apsukos,kažkoks dusimas jausdavosi, tik nemesdavo jokio dūmo. Išsivaliau EGR bei MAF ir problema dingo. 

egyda

Pas mane tik saltam motorui sokineja apsukos ir meta melsva dumeli, o kai iyra siltas arba karstas motoras jokiu bedu tada nebera, gesint ir vesk kiek nori, kad ir uz 1-2h ateik uzsives ir jokiu bedu nera, bet jeigu ilgiau ar kai labiau atsala variklis tada vel tas pats .

egyda

Idejau apynauji scv voztuveli(veikianti), bet tas pats visiskai nieko nepasikeite mano rytinis vedimas ...o servisai guscioja rankomis, atsibodo nuo vieno serviso prie kito, eurai ismesti i bala... Planuoju parduoti auto, jeigu per si laika, nkp visgi nepavyks surasti gedimo, tai bus pirmas ir paskutinis mano dyzelis, mano demesys bus skirtas benzininiams varikliams ...  :E ff :-(