Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tadonis

Sveiki,
Pas mane prie -1 ir žemiau kurdavosi šalta blogai. Tekdavo pasukti ilgiau, tada užsikuria ir užgęsta. Tada vėl suki ir po kažkiek laiko užkuri.  Pulsuodavo sūkiai, po keleto mėnesių ant laisvos eigos ir gesti pradėjo. Žvakės ok, purkštukai ant stendo ok.
Pakeičiau kuro slėgio reguliatorių ir baigėsi bėdos su užvedimu ir pulsacija.  Jei kam reikės reguliatoriaus Kaune, parašykit, duosiu duomenis kur gauti galima. P.s. Kaune ( už naują mokėjau 100€) , šrote 50-80€ ir dažniausiai tik su siurbliu parduoda. Pakeisti juokų darbas.
Sėkmės
Tadonis

Tadonis

Citata iš: ragutis Įrašytas Sausis 06, 2017, 21:56:19 PM
Sveiki,
avensis 08, d4d 2l 93kw (dyzelis) nebesikuria: pradedant kurti pagriebia labai trumpam ir po to tik varikli suka suka ir jokio griebimo(isjungus degima, ir vel kuriant griebia trumpam ir vel suka ramiai ir gali sukt kol akumas nudves), zvakes keistos praeita vasara, akumas gali buti siek tiek pasedes (bet sukt varikli tai suka), kuras buvo vasarinis sumaisytas su zieminiu. Uzkurus masina vilkimo budu, jokio trukciojimo ir pan. viskas ok. Ar gali buti kad cia jau akumas kaltas? ar kazko ieskot daugiau? (tai ivyko kai pasale iki -17, prie -11 uzsikure, o vakare jau -17 nebe).
Dekui uz atsakymus is anksto

Sveiki,
Pas mane prie -1 ir žemiau kurdavosi šalta blogai. Tekdavo pasukti ilgiau, tada užsikuria ir užgęsta. Tada vėl suki ir po kažkiek laiko užkuri.  Pulsuodavo sūkiai, po keleto mėnesių ant laisvos eigos ir gesti pradėjo. Žvakės ok, purkštukai ant stendo ok.
Pakeičiau kuro slėgio reguliatorių ir baigėsi bėdos su užvedimu ir pulsacija.  Jei kam reikės reguliatoriaus Kaune, parašykit, duosiu duomenis kur gauti galima. P.s. Kaune ( už naują mokėjau 100€) , šrote 50-80€ ir dažniausiai tik su siurbliu parduoda. Pakeisti juokų darbas.
Sėkmės
Tadonis

tojtoj

Sveikas,
O kas tas Soniux?

tojtoj

Citata iš: mosquito Įrašytas Sausis 06, 2016, 20:38:27 PM
su Sonixu susisiek, jis tau patikrins per pc viską, ir jei reiks ir softą atnaujins (jei bus naujesnis).
[/quote Sveikas o kas tas Soniux? ]

MindaugasB

Kokiu klausimu sonix ieskai?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tojtoj

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 19, 2017, 11:10:51 AM
Citata iš: mosquito link=topquote author=MindaugasB link=topic=743.msg137355#msg137355 date=1484817051]
ic=743.msg120530#msg120530 date=1452105507]
su Sonixu susisiek, jis tau patikrins per pc viską, ir jei reiks ir softą atnaujins (jei bus naujesnis).
[/quote]

tojtoj

Citata iš: tojtoj Įrašytas Sausis 19, 2017, 11:09:16 AM
[/quote Sveikas o kas tas Soniux? ]
del programines

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Popilas

Citata iš: Tadonis Įrašytas Sausis 18, 2017, 16:06:15 PM
Sveiki,
Sėkmės
Pas mane kartais apsukos pasokineja , tai čia scv?

Tadonis

[id_part
]ftp://[/img]
Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 19, 2017, 12:25:07 PM

Negaliu teigti jog tikrai SCV, mano atveju buvo jis. Simptomus kas darosi parašiau.  Automobilyje daug agregatų,  bet kuris gali atitinkamai ne funkcionuoti.  Aš šrote paprašiau dėvėtos ir jį įdėjus pulsacija ant laisvų apsukų iš karto dingo. Tada grąžinau jį atgal ir nusipirkau naują. ☺ Baigėsi problemos su šaltos užvedimu,  apsukų pulsacija ir savaiminiu variklio užgesinimu dirbant varikliui tuščia eiga (neakseleruojant).
Tadonis

Popilas

Citata iš: Tadonis Įrašytas Sausis 19, 2017, 12:48:41 PM
[id_part
]ftp://[/img]
Negaliu teigti jog tikrai SCV, mano atveju buvo jis. Simptomus kas darosi parašiau.  Automobilyje daug agregatų,  bet kuris gali atitinkamai ne funkcionuoti.  Aš šrote paprašiau dėvėtos ir jį įdėjus pulsacija ant laisvų apsukų iš karto dingo. Tada grąžinau jį atgal ir nusipirkau naują. ☺ Baigėsi problemos su šaltos užvedimu,  apsukų pulsacija ir savaiminiu variklio užgesinimu dirbant varikliui tuščia eiga (neakseleruojant).
Nu dar pas mane nebuvo kad savaime užgestu. Tik būna apsukos kartais pašoka pvz spustelėjus gaza , apsukos pakyla maždaug iki 1,4 , tada jos nukrenta ir nelietus gazo vėl iš niekur nieko oakyla

Tadonis

Pradžioje pas mane irgi neužgęsdavo apie pusę metų. Tik apsukos šokinėdavo, paskui užgesinėti  pradėjo. Pasidomėjau interneto platybėse ir radau, kad viena iš priežasčių kuro slėgio reguliatorius. Purkštukus kompu patikrinau, viskas gerai, normose.  Pradėjau nuo lengviausio varianto ir BINGO ☺ Tiesa dar oro srauto matuoklę bandžiau pakeisti, bet nepadėjo.
Tadonis

Popilas

Citata iš: Tadonis Įrašytas Sausis 20, 2017, 12:34:36 PM
Pradžioje pas mane irgi neužgęsdavo apie pusę metų. Tik apsukos šokinėdavo, paskui užgesinėti  pradėjo. Pasidomėjau interneto platybėse ir radau, kad viena iš priežasčių kuro slėgio reguliatorius. Purkštukus kompu patikrinau, viskas gerai, normose.  Pradėjau nuo lengviausio varianto ir BINGO ☺ Tiesa dar oro srauto matuoklę bandžiau pakeisti, bet nepadėjo.
Pagyvensim pamatysim, jau metai laiko turiu Toyota. Buvau vakar diagnostikoj tai kuro slėgis , oro srauto matuoklė, purkštukai sakė viskas labai gerai

kalava

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 19, 2017, 12:25:07 PM
Nelygu kaip šokinėja - jei šaltam varikliui pakyla iki 1200, o įšilus nukrenta iki 800, arba įšilusiai karts nuo karto pakyla iki 1000, kai įjungtas kondicionierius - tai normalu.

Nenormalu, kai kelių sekundžių bėgyje apsukos blaškosi aukštyn žemyn 800-1200 diapazone su galimu užgesimu - tada tikrai didelė tikimybė, kad SCV. Pats 2 SCV pakeičiau, žinau ir simptomus, ir gydymą :-)
Dar ir kuriasi, kai lauke minusas, prasčiau, daug temų apie tai

Išsiųsta naudojantis Nexus 5X Tapatalk 4 Lt

Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Nerastas