Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Prie ko starteris,jeigu uzkurus ant laisvu gesta?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

romario

Tai gal tada softo atnaujinimas???

slashas

Citata iš: romario Įrašytas Kovas 24, 2017, 20:26:03 PM
Tai gal tada softo atnaujinimas???
O gal gedimas mechanikoje? :)

romario

Tai jo,bet kur?Vadinasi  įmink mįslę :think:

slashas

Citata iš: romario Įrašytas Kovas 24, 2017, 22:52:09 PM
Tai jo,bet kur?Vadinasi  įmink mįslę :think:
Vadinasi vėži į servisą arba eini pas burėję ;)

romario

Pirmiausia pas bureja,kad nuspetu kuo baigsis nuvaziavimas i servisa, o poto jau i servisa :)

slashas

Citata iš: romario Įrašytas Kovas 25, 2017, 08:06:27 AM
Pirmiausia pas bureja,kad nuspetu kuo baigsis nuvaziavimas i servisa, o poto jau i servisa :)
Tai ir be būrėjos aišku, kad baigsis -€ tavo piniginei :)

romario

Tai jau jo,delto viskas aisku.

Acteksas

Sveiki, 2,2 dcat ilgai suka starteri, kol saltas, karstas be problemu, uzsikuria is 5-6 apsisukimo, anksciau zymiai greiciau uzsikurdavo. Diagnostika padaryta autotojoj, meistras sake viskas normoje, filtrai ka tik pakeisti, egr ir scv isvalyti. Kame galetu but beda? Gal kam panasiai yra buve ?

augisz

Man tas pats buvo kol starteris ziema visai nenumiro kai prie -18 is darbo vaziuot ruosiaus nakti po 12. Ivores ar ka ten pakeite, stipriai nesigilinau, ir viskas vel s pol obirota.

algirdas5622

Mano Avensis dyzelinis 2.0 turi tokią problema - nuvažiavus 20 / 30 km  ir užgesinus variklį neina vėl užvesti. Reikia laukti 15 / 20 min. tada užsiveda. Šaltas vedasi be priekaištų, o šiltas ne. Koks ožys įlindo????
Būsiu dėkingas už "diagnoze"

slashas

Citata iš: algirdas5622 Įrašytas Birželis 12, 2017, 13:37:18 PM
Mano Avensis dyzelinis 2.0 turi tokią problema - nuvažiavus 20 / 30 km  ir užgesinus variklį neina vėl užvesti. Reikia laukti 15 / 20 min. tada užsiveda. Šaltas vedasi be priekaištų, o šiltas ne. Koks ožys įlindo????
Būsiu dėkingas už "diagnoze"
Panašu į alkūninio veleno padėties daviklį, pažiūrėk per diagnostika kūrimo metu kiek rpm rodo ;)

arytis

Bacardis

algirdas5622

Starterį pakeičiau prieš kokius 70 000 km. Šiltas variklis nesiveda niekaip. suku kokius 5 - 7 sykius kol pradeda nebesukti. Ant buksyro užtenka patraukti kokį metrą ir dirba......