Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

algirdas5622

Klaipėdos Solorinoje buvo įdėję naują. Negi ir tas nusibaigė. Važiuosiu diagnostikai vėl pas juos. Parašysiu.

algirdas5622

Pasirodo visa bėda buvo nepilnai pakrautas akumuliatorius. Po pusvalandžio važiavimo pakrautas tik 55 procentus, nors generatorius dirba gerai. Starteris suka tik 190 aps. vietoje 270 aps. ir visa paslaptis. Pakeičiau į firminį Toyotos akumuliatorių, tai gali vesti nors 10 kartų ..... Brangus, bet gal nervų negadins.
Daug nervų sugadino tas akumas. Tam akumui buvo tik du metai, bet kažkaip keistai nusibaigė

Raiwis32

Kas pades  (H-)  https://www.youtube.com/watch?v=p2NRSRHJ42Q d4d 85kw diagnostika  klaidu nerodo :think: kurent slegis pakyla 300 ir krenta iki 100 taip sake siulo imti purkstukus tikrinti nors jie restoruoti pries 20000 KM :think:

Bemsas

Atejo ir pas mane kurimosi problema. Jau rugpjucio men taip buvo 1 karta, rugsejo men gal 10kartu, o sia savaite jau kiekviena diena taip kuriasi. Taip kuriasi tik ryte ir vakare, kai pastovi ilgiau. Jei uzkurti ir uzgesinti - kuriasi puikiai. Uzsikurus - ismeta nesudegusio kuro debesi. Kurimosi metu starteris suka 260rpm, poto motoras dirba ~600rpm, ir kai uzsikuria ~900prm.

https://www.youtube.com/watch?v=9qnH4-ANRsI

augisz

Pas mane panasiai, tik kai ilgai pastovi nejudinama. Ir kai kuriasi buna apie  700 apsuku, sekundei tik, ir paskiau 800 susinormalizuoja. Neimu i galva labai, bet ar reiketu?

Bemsas

Pas mane tai kurdavosi pukiai betkada. Nuo -30 iki +30 kurdavosi vienodai pukiai. Nesvarbu kiek stovi, ar 1 val ar savaite.

Radau idomu momenta: atejau dabar, uzsikure pukiai po 5val stovejimo. Tada nuemiau akumo klema 15sec. Po klemos uzdejimo uzsikure kaip video. Kur problema? Softas ?

mindkuzm

Pirmoj vietoj ne purkštukai, o SCV. Pas mane buvo kaip video, kūrėsi taip po nakties arba pusdienio prastovos. Viena kartą užkūrus visus sekančius kurdavosi kaip bitė. Elementarus pravalymas +softas Autotojoj išsprendė šitą reikalą kokiam mėnesiuj, vėliau kartais išlydsdavo. Nusipirkau biškį kitokį, modifikuotą CSV ir jau keli mėn ramu. (Į medį 3x  :D)

MindaugasB

Bemsai, stumk CV i marcias kibenimat ja tik greiciau :) imk hybrid ir nesuksi galvos del tokiu nesamoniu. As atsidziaugti negaliu hibrido malonumais.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 10, 2017, 14:55:15 PM
Bemsai, stumk CV i marcias kibenimat ja tik greiciau :) imk hybrid ir nesuksi galvos del tokiu nesamoniu. As atsidziaugti negaliu hibrido malonumais.

Matai kame problema. Kaip tik nutariau stumti, pradejo viskas byreti :D Bandau iki pavasario issilaikyti, o tada stumsiu jau :) Pirma reikia kazka nusipirkti, o poto stumti. Ir cia rida tik 170kkm. Bijau isivaizduoti kaip atrodo Toyota dyzeline su 300kkm rida :D

Eddie8664

Viskas čia normaliai, prabėga mašina ~ 200000, viską pakeiti, nes viskas subyra ir vėl 200000 važiuoji :D

MindaugasB

Venza pades surasti pamaina ;)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Artūras Alytus

Citata iš: mindkuzm Įrašytas Spalis 10, 2017, 14:01:28 PM
Pirmoj vietoj ne purkštukai, o SCV. Pas mane buvo kaip video, kūrėsi taip po nakties arba pusdienio prastovos. Viena kartą užkūrus visus sekančius kurdavosi kaip bitė. Elementarus pravalymas +softas Autotojoj išsprendė šitą reikalą kokiam mėnesiuj, vėliau kartais išlydsdavo. Nusipirkau biškį kitokį, modifikuotą CSV ir jau keli mėn ramu. (Į medį 3x  :D)
Pritariu del SCV. Pats keičiau juos.

Bemsas

Na bent jau aisku ka ziureti. Reikes nusiimti paziureti.

Laisvidas

Jei pirksi scv ziurek su nauju kodu , pakeitimas ivykes yra