Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 06, 2013, 22:27:50 PM
Neivienas dyzelis su CR sistema nesukuria "is puses abaroto"
neuzsikuria is puses apsisukimo patys zinom, zmogui neuzsiveda ispirmo karto o tai yra problema. Mano atveju ( jau buvau rases) nesikuria kaip turetu nes ziurejau kaip 2 toyotos tokiais paciais varikliais kuriasi.

naujas32

Tesiant tema: pastebejau jeugu pries kuriant (ryte is po nakties stovejimo) paspaudau kelis kartus kuro filtro pompike ( apie 5 kartus kol nebesispaudzia ) masiniukas graziai kuriasi, tai klausimas sesta kuras filtre ar kur kitur? kuro filtra keiciau tos slangutes sunkiai nusimove bet lb lengvai uzsidejo gali pro tas slangutes patekti oro?
seip kada uzsiveda variklis graziai dirba jokiu kitu bedu.

Raiforas

Nelabai turetu, bet savarzas gali uzdet ar su velom uzverzt ir stebet rezultata.

naujas32

bandysiu sendien su chamutais priversti. Seip butu idomu is kolegu, kad kasnors pabandytu ryte paspaudyti ta pompike ar pa juos spaudosi ar ne, man idomu ar turi ji spaudytis kada viskas gerai su uzsivedimu, jeigu nesispaudo reiskesi pasmane sesta salerka. Buciau lb dekingas jeigu kasnors pabandys ir parasys kaip yra (aisku tie kuriems nera problemu su uzsivedimu ;) )

Raiforas

Senam avensije d4d 2001 esu spaudes, kokius 6-7 kartus spaudos po to kieta. reiks pabandyt kiek kartu ir naujesniam spaudos.

naujas32

Sveiki galiu pasakyti, kad tik buvo sutapimas, kad paspaudinejus geriau o spaudosi pas visus apie 3-5kartus, deje neraudau problemos dar

bioparo

o pas tave atidarius kuro baka neiseina oras? tada vakumas daros kazkur

egariukas1

Mano pirmuke vakumas sioks toks buna,bet su uzkurimu bedos nebuvo niekada.Pompike turi spaustis,ten gi nebuna spaudimo,kelis kartus paspaudi,tada uzpompuoja,uzvesk ir vel bus suminkstejus

naujas32

Citata iš: bioparo Įrašytas Lapkritis 11, 2013, 10:28:08 AM
o pas tave atidarius kuro baka neiseina oras? tada vakumas daros kazkur
atsukus niekas neiseina

naujas32

kalbejau su vienu autoserviso saviniku apie avensi butent 2,0 85kw matorus klausiau del to kurimosi ir man atsake: "1000eur prasideda problemos issprendimas pats turiu avensi jau 4 metai pasiekus 250t km auto pradejos irgi taip prastai vestis sako purkstukai cia kalti ir problemos gali net neieskoti vaziuok kol vaziuoja". Kiek cia teisybes nezinau nes pasvisus praktiskai nesikuria is puses apsisukimo.

egariukas1

Is puses sukimo jis naujas nesikure,3-5 apsisukimai ir dirba.Gal siurblys nepakelia slegio,gal purkstukai myza.Rida cia nieko nereiskia,pas dauguma ji atsukta,ir pas dauguma gerai kuriasi

TYRAN

Bendradarbio fordas sunkiai kūrėsi kol nepakeitė akumuliatoriaus.

melrunas

Kolegos pasidalinsiu savo avensio kurimosi problemos sprendimu.
naujas32 pas tave kai kurie simptomai simptomai panašūs:
gesdavo iškart užkūrus po nakties, kai orai atvėsdavo žemiau +10, dar plaukiodavo apsukos, ypač po užvedimo pavažiavus kokias 5 min., po to tik akustiškai galėdavau suprasti netolygų variklio darbą.
Problema buvo nuo auto įsigijimo apie 2,5 metų. Paspaudus akseleratorių užsivesdavo iškarto, be paspaudimo iškart užgesdavo !! .Mašiną eksploatuojant trečią rudenį pastebėjau problemos progresą.
   Dizrida pajungė kompą, pasakė , kad kuro slėgis labai šokinėja, pakeitė kažkokį kuro slėgio daviklį, dabar kuriasi be akseleravimo ir negesta, dirba tolygiai (y) . Dar tik tris dienas važiuoju po keitimo, bijau labai džiaugtis, bet tikiuosi bėda išsisprendė, laukiu šalčių...bus galutinai aišku.

naujas32

Citata iš: melrunas Įrašytas Lapkritis 24, 2013, 20:33:01 PM
Kolegos pasidalinsiu savo avensio kurimosi problemos sprendimu.
naujas32 pas tave kai kurie simptomai simptomai panašūs:
gesdavo iškart užkūrus po nakties, kai orai atvėsdavo žemiau +10, dar plaukiodavo apsukos, ypač po užvedimo pavažiavus kokias 5 min., po to tik akustiškai galėdavau suprasti netolygų variklio darbą.
Problema buvo nuo auto įsigijimo apie 2,5 metų. Paspaudus akseleratorių užsivesdavo iškarto, be paspaudimo iškart užgesdavo !! .Mašiną eksploatuojant trečią rudenį pastebėjau problemos progresą.
   Dizrida pajungė kompą, pasakė , kad kuro slėgis labai šokinėja, pakeitė kažkokį kuro slėgio daviklį, dabar kuriasi be akseleravimo ir negesta, dirba tolygiai (y) . Dar tik tris dienas važiuoju po keitimo, bijau labai džiaugtis, bet tikiuosi bėda išsisprendė, laukiu šalčių...bus galutinai aišku.
tai kad man neuzgesta ir apsukos geros neplaukioja ir variklis dirba gerai, tik kartais negraziai kuriasi gal irgi sito daviklio pirmieji pozymiai bet dar iki tavo simtomu dar toli... o kiek kainavo tas daviklis remontas?

melrunas

na matyt ne taip supratau naujas32 tavo auto simptomus, čia pas marko237 iškart užgęsta, bet kuro slėgio tolygumą gali pasitikrint kompo pagalba, o daviklis nepigus, apie 400-500 lt. bosch firmos, čia aišku už kiek ir kur gausi...pakeisti jį ir pats gali - du varžtai - 3 min.