Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Nereikia pykti,bet atsalus orui problemu tik padauges.Pernai supratau kad neveikia zvakes,kai buvo -10.Visos sudege,kada jos sudege nenumanau.Kad kalbetum apie sena dyzeli,tai ten viskas aisku,ir vasara be zvakiu praktiskai niekaip,o tiesioginiam dyzeliui,pvz tdi iki -5 jos net neisijungia.Nelinkiu,bet manau kad situ klausimu dar rasysi

naujas32

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Gruodis 03, 2013, 20:23:54 PM
Nereikia pykti,bet atsalus orui problemu tik padauges.Pernai supratau kad neveikia zvakes,kai buvo -10.Visos sudege,kada jos sudege nenumanau.Kad kalbetum apie sena dyzeli,tai ten viskas aisku,ir vasara be zvakiu praktiskai niekaip,o tiesioginiam dyzeliui,pvz tdi iki -5 jos net neisijungia.Nelinkiu,bet manau kad situ klausimu dar rasysi
nepykstu :) bet zvakiu veikimas lb svarbus nes jos jungesi jau nuo +5 ir man pakeitus 2 zvakes net silta masina daug graziau kuresi nebereikia sukti starterio galiu vos nesakyti kad is "pol abaroto" usiveda bet kolegos sukritikuos kad CR taip nesiveda...
aisku sunku aprasyti tas bedas gal tu bloga ispudi susidariai ir taip galvoji kad man paciam tik atrodo kad problema ispresta.
o -10 kartai yra geriau negu -3 nes dregmes maziau buna. jeigu nori isitikinti tau tik viena varsta tereikiai atsukti kad isitikintum kaip vedasi be zvakiu, 100% skirtuma pajusi.
o tavo toyotos variklis koks? gal kalbam apie skirtingus matorus?

egariukas1

81 kw,praktiskai tas pats

naujas32

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Gruodis 04, 2013, 16:15:50 PM
81 kw,praktiskai tas pats
tai tas pats purkstukai vienodi bent kaikuriuose saituose maciau kad tiepatys tinka ir 81kw ir 85kw.
na bus matyti palauksim -10 ir daugiau, daugiau nebeterskim temos parasysiu kada pus ta temperatura kaip vedasi

neber

man irgi ta pati problema is 3-5 karto tik eina uzkurt. kol buvo +5 ir daugiau kurdavosi viskas ciki iskart, kai tik atsalo ir per nakt pastovejus-viskas, pasuka 3 kartus ir gesinasi, ir taip is 3 kart uzsiveda. dar bajeris jei duodi gazo pries kurdamas uzsiveda visada be issimciu... kas cia per nesamno? buvau autotojoj,dare diagnostika, pakeite viena zvake pakaitinimo, daugiau bedu nerado. variklis dirba gerai, trauka irgi normali, apsukos normalios, filtrai keisti ir tepalai, akumas naujas nu nzn net kur ieskot bedos...

variklis 92kw d4d 2007m

naujas32

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 08, 2013, 18:02:03 PM
man irgi ta pati problema is 3-5 karto tik eina uzkurt. kol buvo +5 ir daugiau kurdavosi viskas ciki iskart, kai tik atsalo ir per nakt pastovejus-viskas, pasuka 3 kartus ir gesinasi, ir taip is 3 kart uzsiveda. dar bajeris jei duodi gazo pries kurdamas uzsiveda visada be issimciu... kas cia per nesamno? buvau autotojoj,dare diagnostika, pakeite viena zvake pakaitinimo, daugiau bedu nerado. variklis dirba gerai, trauka irgi normali, apsukos normalios, filtrai keisti ir tepalai, akumas naujas nu nzn net kur ieskot bedos...

variklis 92kw d4d 2007m
O zvakes tikrino diegnostikos budu, ar istrauktas tikrino, nes kompas gali ir nematyti, kad kitos vos gyvos ir is ju mazai naudos?

neber

DIAGNOSTIKOS BUDU.. bet tai dealeriai gal nera tokie jau kvaili ar istirko jie tokie?

naujas32

Jeigu nebe kaista taip kaip turi kaisti, o srove jomis teka, kompas rodys, kad jos geros.., todel ir klausiu, nes centruose pasijungia laidus ir ka parodo ta ir diagnozuoja.

Myjack

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gruodis 08, 2013, 21:17:51 PM
Jeigu nebe kaista taip kaip turi kaisti, o srove jomis teka, kompas rodys, kad jos geros.., todel ir klausiu, nes centruose pasijungia laidus ir ka parodo ta ir diagnozuoja.
Oj tos "Dilerines" diagnostikos... Atliko diagnostika "Modka", tai bent pavadinti diagnostika galima!! Turiu su kuo palyginti, todel ir sakau...  :-)

Bemsas

Tai kad nelabai kas nori atsukineti ir tikrinti zvakes. Juk gali uzluzti, ka tada daryti?

naujas32

Nezinau kaip su 93kw, bet 85kw maniske tai labai lengvai pats issisukau, priejimas lengvas.

Toshis

Kiek maciau pas saviske panasus prieimas ir pas 93kw

Farmeris

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 08, 2013, 18:02:03 PM
variklis 92kw d4d 2007m
o ECU tokiem motoram atnaujinti neina???
Corolla Verso.

Bemsas

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gruodis 09, 2013, 08:13:27 AM
Nezinau kaip su 93kw, bet 85kw maniske tai labai lengvai pats issisukau, priejimas lengvas.

Tai niekas ir nesako, kad priejimo nera. Tiesiog jos megsta uzluzti. Ka tada daryti? Moketi po 80lt uz 1 zvakes issukima?

naujas32

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 09, 2013, 20:48:41 PM
Tai niekas ir nesako, kad priejimo nera. Tiesiog jos megsta uzluzti. Ka tada daryti? Moketi po 80lt uz 1 zvakes issukima?
Priejimas geras, raktas kainuoja 10lt, pats pabandai jas issukti, jeigu nesisuka, tada sprendi, ar moketi uz viena 80lt, ar ir toliau uzsivesti is 3 karto ir daugiau negu 80lt moketi uz visas diagnostikas ir problemos ieskojimus. Cia jau paciam reikia spresti o ipatingai, kada niekas neranda ligos delko saltu oru neuzsiveda, bet zvakes normaliai netikrintos.
Ir dar, kodel visi cia galvoja, kad zvakes uzlus? Sutinku, kad taip buna, bet tikrai ne pasvisus ir nedaznai.
Asmeniskai pats isisukau labai lengvai, pasitikrinau ir pasikeiciau, bent jau 85kw matore storos zvakes ir tikrai geras priejimas.