Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

Citata iš: Toshis Įrašytas Sausis 28, 2014, 09:50:55 AM
tikrai nedege, nesuprantu kaip gali degti check jei viena blekine juosta eina per visas keturias zvakes, kaip jau taip kompas bus padarytas kad varza matuotu? Nebent numirsta dvi ir daugiau zvakiu gal (kartais ) ir galetu buti toks bajeris. Bet as abejoju kol nesusiduriau... Gal, jei po viena laida eitu i kiekviena pakaitinimo zvake(kaip ir benzinui aukstos itampos laidai)
sunku tiksliai pasakyk kas ir kaip. as kai pirkau saviske, mano meistriukas pasiule atvaziuot pas ji, nes kaip tik turejo testavimui pasiemes toyotos programulka kazkokia. tai jis man ir pasake, kad chekas dega, nes zvake bloga. uzgesino man ji ir sako lek i TA, nes vel uzsidegs ryte atsalus varikliui. as taip ir padariau. ryte tikrai uzsidege. taciau kadangi zinojau kad tai zvake, nekreipiau demesio-islekiau i europa atostogaut. rudeniop nutariau pasikeist zvake. nupirkau is forumiecio, issukau-ziuriu kad 3 neveikia is viso. tada keciau visas. pakeitus chekas uzgeso. taciau kol turejau 1 ir ja pakeiciau-vadinas dvi buvo geros dvi ne-chekas dege dar vis. kaip minejau, tik kai pakeiciau visas jis uzgeso. tad meistriukas gal tik norejo pasakyt kad chekas nuo zvakiu uzsidege, o pasake kad "gal kokia zvake bloga"

Toshis

Gal del vienos neuzsidega, kai pareina dvi matyt gaunas koks kritimas itampos, ir uzsidega man buvo sudegus viena zvake tai chek nemete

Toshis

Beja itariu lengva patikrint, paemi nusuki ta blekute nuo pakaitinimo zvakiu ir pabandai degima ijungt jei nemeta kompas check tai nemes isvis ar dirba tos pakaitinimo zvakes visos ar ne. mano toks pamastymas, gal klystu

Aichi

Man kai Autotojoj tikrino žvakes sakė, kad jeigu neveiktų dvi ir daugiau žvakių, skydelį degtų check.

megejas

Citata iš: Aichi Įrašytas Sausis 28, 2014, 13:28:55 PM
Man kai Autotojoj tikrino žvakes sakė, kad jeigu neveiktų dvi ir daugiau žvakių, skydelį degtų check.

Siandien keturios buvo pakeistos ir tikrai (toyota avensis verso) check nedege.

egariukas1

Pirmo avensio irgi nedega,praeita ziema visas 4 keiciau

TYRAN

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Sausis 28, 2014, 17:00:48 PM
Pirmo avensio irgi nedega,praeita ziema visas 4 keiciau

Man Modka sakė, kad pirmo avensio iš viso norint uždegti check'ą, reikia gerai pasistengti.

egariukas1

Jo,ir man taip atrodo.Paskutiniu metu ilgesnej kelionej gerai uzmynus tapke,pavyzdziui lenkiant,pasiekus apie 2500 apsisukimu,dingsta trauka.Nieks nedega,jokios lemputes skydely.Gal kuro filtras blogai praleidzia,dar nebandziau keist

S_Kulikauskas

Auriui buvau atjunges pagrindini kaitinimo laida nuo tos blekutes ir tris dienas vazinejau. Temperatura tuo metu buvo apie -3, ir kuresi ir vaziavo ir jokiu ceku nemete :) .

egariukas1

Tiketina,kad toyotu zvakiu kompas nemato.Pvz seno merso 124 jei kelios neveikia,uzvedus uzsidega kaitinimo lempute.Audi 100 senes nusukus laida,kur i zvakes,irgi uzsidega kaitinimo lempute uzvedus.O avensio pernai nezinau kiek pravazinejau su neveikenciom,kai geriau pasalo,apie -8 ar -10 sunkiau kurtis pradejo.Patikrinau-visos mire

Toshis

Taip kad va po vakar pakeitimo syryta uzsivede kaip uogyte

Tiutis

As atkreipiau demesi, jeigu ilgai nesyldai zvakiu geriau uzsikuria... O jeigu ilgai pasyldau tada sprigsta...

Tiutis

Aplamai viena ryt greit pastveria, kita ryt jau springsta... Itariu kazka su kuro slegiu saltam varikliui...Nes siltas kuo puikiausiai...

D4D

Tai ar kas nors keitet tuos kuro slegio reguliatorius ar isisprende problemos su uzvedimu?Kur galima nuvaryt auto kad istestuot normaliai ir neprihalturintu Kaune? Dekui uz info

86Donatas

As pasikeiciau pirmadieni. Problema aprasyta anksciau. Kol kas kuriasi ir vaziuoju be problemu. Aisku ryte sunkiau griebia nes akumas leisgyvis bet tikrai uzsikuria ir jauciazi kad pats variklis kitaip griebia. Kol kas per trumpas laiko tarpas dar kazka konstatuot bet jau tris dienas vaziuoju.