stipriai rasoja salono langai ???

Pradėjo nerius, Gruodis 24, 2008, 14:41:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

unholy

va, cia jau protingesne kaina. gal gyvenantys vilniuje ir vaziuodami pro ta pard. galetu patikrint tuos reflektorius ?

NNZ

pala pas tave toks kaip pas mane avensis tai galiu pažiurėt kai pro šalį važiuosiu. Klausyk kaip ten reikalai su kaladėlem prakišai kam nors.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

unholy

aha toks pats. mane domina kas gamintojas ar ner labai didelis tas reflektorius ir spalva. o del kaladziu nieko.

NNZ

tai jei neparsiduoda grąžink ir tada parenkam geras ir žiurėsim kaip ten su pinigais. TIk turėk omeny jei kam reikės, kad tokios yra, nes aš tada jau jas palaidosiu sandėly pas save.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mb513

Šiandien nutariau pakeist salono filtrą. Nupirkau naują. Pakuotėje yra 2 filtrai as radau tik vieną(šalia gazo pedalo). Kur antras randasi? Toyota avensis 99m. 1,6l

TYRAN

Citata iš: mb513 Įrašytas Lapkritis 21, 2015, 12:41:09 PM
Šiandien nutariau pakeist salono filtrą. Nupirkau naują. Pakuotėje yra 2 filtrai as radau tik vieną(šalia gazo pedalo). Kur antras randasi? Toyota avensis 99m. 1,6l

Ištraukus pirmąjį, turi iš viršaus nusileisti ir antras. Jie yra vienas ant kito. Ir įdedant pirma į angą dedasi antrasis ir pakeliamas viršun. Tada dedasi pirmasis.

mb513

Citata iš: TYRAN Įrašytas Lapkritis 21, 2015, 14:07:37 PM
Ištraukus pirmąjį, turi iš viršaus nusileisti ir antras. Jie yra vienas ant kito. Ir įdedant pirma į angą dedasi antrasis ir pakeliamas viršun. Tada dedasi pirmasis.
Ačiū