padekit del lempu

Pradėjo only, Gruodis 23, 2009, 19:49:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

aha ziuresim ka atstovai man papasakos apie tas lempas..siaip man nei tu svareliu nei to plovima nereikia tik del ydomumo..reikia sureguliuoti ta prastai svieciancia lempa ir paziureti kodel ji taip pridususi sviecia, bet nujauciu jog reflektorius..

Kestutis777

Greiciausiai... Del to jie ir nusedo i tavo masiniuka ;) Apiplovimas reikalingas tau ;) Nes apsiterse zibintai sklaido sviesa, ji luzta paciame zibinte, ko pasekoje tu akini kitus vairuotojus ;) Negi nori rizikuoti, kad kazkas ivaziuotu i tave del to, kad tavo zibintai ji apakino? :) O zibintu reguliatorius irgi reikalingas ;) Nes pakrovus i gala tavo zibintai pradeda sviesti i virsu ;) Ir akina vairuotojus....  Viskas cia apie sauguma ;)
Geriau pasieskok devetus, halogeninius zibintus ir vazinek saugiai ;) Cia bus pigiausias remontas ;)

NNZ

tai ir nereikia važiuot, pasiskambini ir pasako ar pas tave yra xenon ar ne, pagal VIN
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Tuziukas

tai zibintu aukscio reguliatorius tai yra..:)

Avensis_T4

Prasivariau UK savo Avensiui II technikine pries pora menesiu, tuo paciu ir pasikeiciau viena priekini zibinta, nes buvo isdeges reflektorius. Bet tik pries kelias dienas pirma karta isvaziavau nakti i gatve ir ziuriu,kad per zemai man sviecia trumpos sviesos. Pabandziau pareguliuot auksti su aukscio reguliatorium, bet ziuriu, kad ji ten gali sukinet nesukinejas, nereaguoja ten niekas. Kur pradet galu ieskot?Kaip ten tas reguliavimas vyksta to ratuko pagalba?Pacioj lempoje yra kazkokie varikliukai ar kazkas panasaus?Ir ar imanoma susikelt auksti rankiniu budu?Zibintai iki feislifto, be xenonu.

NNZ

viską teisngai dariai, ten tas ratukas, vienas aukštyn/žemyn, kitas kairėn/dešinėn. Tai lengva ptikrinti atsitoji prieš lygią sieną, kad ir prieš kojas ir bandai sukti ir žiūri, kyla/leidžias ar ne, jei nieko nesidaro, tai reiškia kaltas ratukas ir reiks ardyt. Kitas gal netyčia kreivai lempą įsidėjai...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Avensis_T4

Nereaguoja lempos i ratuko sukinejimus, reiskias reikes ziureti kas ten yra. O del kreivumo, tai lempa keite man cia pats servisas, kuris po to ir technikines sertifikata isdave, tai teoriskai kaip ir turejo sudet ten viska i savo vietas atgal. O praktiskai, tai gali buti ir visaip cia..

aspirinhead

atjungi akuma,isimi lempute,ikisi pirsta ir pabraukai per reflektoriu geriau virsutine dali jei pirstas liko juodas,reflektoriams amen,geriausia remontuot xsenon.lt na 500lt pareis,pigiausias varijantas isimi zibinta dedi ji i orkaite ,kiek temper.as dariau apie80laipsniu kokias 10 min,nulupi stikla,dabar 2variantai,lauzyne buna po avarijos su sveikais reflektoriais,arba perki kliju ats.karsciui ir klijuoj alium.folija,tech.apz.praeisit o kaip svies patys suprantat,
b

Erikas999

Sveiki. Noriu paklausti,gal kas turit desnes puses suduzusia lempa Avensio man reikia dangtelio kuris uzdengia trumpu sviesu lempute.
dangteliai skirtingi,būna juodas senos konstrukcijos ir baltas naujos,nuo halogeninio ant xenon netinka

Tai va man reikia balto, naujos konstrukcijos  jei kas turit nereikalinga atsiliepkit. Susitarsim :)

Bion

Sveiki,

perbegau greit su paieska, bet lyg ir neradau atsakymo. Gal kas turejom beda su aukscio reguliatoriumi, konkreciai dabar pas mane Avensis 2004 m. universale uzsidegusi prietaisu skydelyje sviecia lempu aukscio reguliavimo lempute, aisku lempos xenon'ai.

Reguliatorius lyg uzstriges, nenureguliuoja lempu, jos dazniausiai i dangu sviecia. Kartais kazkur paneles viduj girdisi toks cyk cyk cyk, lyg kazkas uzstrige butu ir gal del to lempos nenusireguliuoja.

Ar teko kam nors susidurt, kas per problema gali but, kur tvarket, kiek kastavo?

Tuziukas

tai motoriukas gal pasikirtes, issimk lempa ir paziuresi kas ten yra..

EvaldasL

Kas zino, kokios mazdaug kainos reflektoriu restauravimo Vilniuje. Ar geriau apsimoka keisti visa zibinta i kinietiska?

vytska

Xenonai.lt, kaina apie 500-550 Lt cia  su lempos isemimu idejimu ir panasiai. Cia kaina abieju lempu tvarkymo
vytska

EvaldasL

Tai labai brangiai tada. Tada kinietiska lempa labiau apsimoka imti, nes jos po 180 lt eina. Arba srote bandyti ieskoti.

arunaskeras

CitataEvaldasL parašė:
Tai labai brangiai tada. Tada kinietiska lempa labiau apsimoka imti, nes jos po 180 lt eina. Arba srote bandyti ieskoti.
Tai kad tos kinietiskos po metu pabala
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI