padekit del lempu

Pradėjo only, Gruodis 23, 2009, 19:49:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

EvaldasL

Citataarunaskeras parašė:
CitataEvaldasL parašė:
Tai labai brangiai tada. Tada kinietiska lempa labiau apsimoka imti, nes jos po 180 lt eina. Arba srote bandyti ieskoti.
Tai kad tos kinietiskos po metu pabala

O kokia garantija, kad man sutvarkys reflektorius ir jie po metu vel neisdegs. Ir siaip nesamoninga kaina man atrodo 500 lt. Negi ten tiek daug darbo nuimti ir chromuoti tuos reflektorius :o

arunaskeras

Tada ieskok srote jei imanoma rasti tvarkinga
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

simsasas

gali pats pasikeisti, tik reflektoriai 250lt. ir viskas tavo rankose! mano siulymas tik restauruoti, nieks daugiau neispres sitos bedos, jei truksta nuomoniu tai paskaityk forume gal pati ilgiausia tema apie tai :)

EvaldasL

O dar vienas klausimas. Jeigu isisukus geresnes lemputes, gal geriau sviestu. Nes nelabai noriu as tiek isleisti ant lempu remonto.

vytska

manau jei reflektoriui sakes, tai gali nors 100w susidet - atspindet sviesos tai nera kam.
geresnes lemputes padetu jei reflektorius geras ir tiesiog norisi geresnio apsvietimo.
vytska

AVENSIS D4D CHIP

CitataEvaldasL parašė:
O dar vienas klausimas. Jeigu isisukus geresnes lemputes, gal geriau sviestu. Nes nelabai noriu as tiek isleisti ant lempu remonto.
o zibintai kokie pas tave xenon ar paprasti halogeniniai?

EvaldasL

AVENSIS D4D CHIP

dedi xenon 55w kitaiskus ir sviecia super,zinoma jei reflektoriai neisgriuve:)

simsasas

as irgi zadu pabandyti ideti kiniskus xenon, turiu komplekta tik lempuciu niekaip nenusipierku H7, nebrangiai kainuoja bet neprisiruosiu, tada ziuresiu, tikiu kad truputi pageres, bet aisku kuriam laikui. nes tie reflektoriai bus amen greitai, o jei idesi ir 100W tai tau dar greiciau jie isdegs iki galo :) nieko nepadarysi jei nori sviesos mokesi 500lt. arba 250 ir pats ardysi, realiai as mastau apie tapati, nes ten tik stikla reikia hermetiskai paskui uzdeti, o visa kita nera ka veikt.

barmenas1

Pasikeičiau xenonai .lt deflektorius. Šviesia labai gerai. tik brangiai mokėjau.

Venza

Galejai ir pigiau ir arciau ta pati pasidaryt Panevezyje :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Cardio

O kiek mokejai, kad sakai brangu. Kai as skambinau sake 550 Lt max reflektoriu restauracija, tuo tarpu Panevezyje skambinausi 450-500 LT. Del skirtumo kainu kaip ir to pigumo nera :) O atstumas pvz man is Kauno tiek pat i vln tiek pat i pnv

Venza

Cia tau tiek pat,o barmenas1 iki Vilniaus 160km,o iki Panevezio 80km.Priedo deretis reikia moket ;) .Xenonai.lt vargu ar pasideresi? :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

MND

O jei siuo atveju paimti nusipirkti is Signedos faras ir paimti reflektorius sukeisti t.y. gaunasi 2*196 su PVM (be PVM 161) nu 400 Lt.

Cardio

Nz kaip del derybu, bet as pasakiau kad is klubo gal kokia nuolaida padarys. Sako nu koki 50 lt galim nuleist :) gal jei juos pazysti ir gali gaut daugiau nuolaidos.
Kas del lempu pirkimo. Kur paskui jas det israkinetas. Vel uzima vieta. Ir kiek jau prisikaiciau uzsienio forumuose neoriginaliu lempu reflektoriai tarnaus tau 2 metus, paskui vel seda greitai. Tai man atrodo restauruot apsimoka labiau ir kaina vos 100 didesne.
Tik man kyla klausimas. Xenonai pas mane visai nesviecia o ijungus paprastas ilgas vaizdas nerealus. Tai gal cia ne reflektoriai o lempos xenon pasede. Ar cia xenonu reflektoriai isdege o ilgu ne?