Kas per daviklis?

Pradėjo Rainas, Spalis 31, 2015, 23:36:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rainas

Šiandien tvarkiau dukros naują automobilį ir nuėmęs priekinį buferį radau priekyje dešinėje (žiūrint iš priekio) besiviliojantį kažkokį daviklį ar kitokį įrenginį kuris tikrai ten neturi voliotis.
Va kaip jis atrodo:

http://s020.radikal.ru/i704/1510/a0/a2869873b8af.jpg

Kas žino, kas tai per daiktas ir kur jis turi būti pritvirtintas?

robertas1993

greciausiai bus lauko temperaturos daviklis  :-)man atrodo jis turi but uz priekinio balkio prie radiatoriaus :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Rainas

Ne, tas daviklis yra, jis prikabintas per vidurį buferio prie laidų pynės.
Manau, kad čia kažkas kito.

arunaskeras

Cia lauko teperaturos daviklis. Jei nori patikrinti istrauk  ta kita davikli  is fiskes  paziurek ka rodo lauko temperatura, turetu buti  " -- "   Minusiukai. Jei ne tada cia bus pagalviu daviklis :) Bet kaip naujas automobilis tai parudyjas neblogai :-)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Rainas

Naujumas tai toks - 2007 m. ir buvo gavęs į kampą. :)
Automobiliukas į mano rankas patenka tik tada, kai dukra iš Vilniaus grįžta namo.
Vakar sudėjau parktronikus, veikia gerai. ;)
Dar noriu įdėti laisvų rankų įrangą Parrot CK 3100 ir LED  dienos žibintus.
Taip, kad to elemento paskirtį galėsiu tik už savaitės ar net vėliau patikrinti kai dukra vėl sugrįš.
Dabar aš jį priklijavau lipnia juosta prie laidų pynės, kad nesimėtytų ir bėdos nepridarytų.
O pavasarį galvoju bent profilaktiškai tas rūdis truputį pavalyti ir nupurkšti Hamerait dažais, gal kiek pristabdys tą rūdijimą.

RDeEsser

E

robertas1993

o kartais ne staciakampio formos su spyruokline metaliuku tie pagalviu smugio davikliai? pas manie is abiejš pusiu yra tokie bet nedrįsau paspausti  :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

rolikas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Lapkritis 01, 2015, 07:52:27 AM
Bet kaip naujas automobilis tai parudyjas neblogai :-)
naujas kol iš slono neišriedi :).