Turbinos ukimas atleidus gaza

Pradėjo sityR, Lapkritis 01, 2015, 16:45:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

sityR

Sveiki,
turiu tokia sena beda, aparatas AVENSIS 2005 2.0  D4D 85 kw.
Zodziu, taip, vaziuojant ir metant begius, tuo momentu, kai ismygi sankaba, girdisi, toks lengvas uzesis, nu grynai kaip kad sankabos isminamas guolis butu. Garsas nei dideja nei mazeja. Grynai toks, kaip kad gulis uztu. Taip uzia kai ismini vaziuojant, nu ta prasme normaliai vaziuojant, is vietos, jokiu garsu. Niekam tokios bedos nebuvo ? Pasikeisciau isminama, bet jeigu ne isminamas, tai gaila darbo :)

Bemsas

Isminamasis guslis sukasi tik kai nuspaustas pedalas sankabos. Bandyk stovedamas maigyti pedala ir klausyti.

sityR

Maigiau ta sankaba ivariai. Tai atrodo, kad cia ne sankaboj esme. Esme, kad uzia, kai atleidi gazo pedala. Tik jeigu atleidi gazo pedala su ijungtu begiu, apsukos vos vos krenta ir nesigirdi to uzimo (nes variklis uzia). O kai ismygi sankaba, nukrenta apsukos ir dar girdisi kaip jis baigia uzt. Tai cia bairis, toks, kad atleidus gaza girdis toks uzimas, kaip kad prisiurbtu ora ar kazkas panasaus :)
Tai kaip cia kas

Bemsas

sityR

O kas jai gali but ? Tvarkinga ji, uzdaryta, sandari.

egariukas1

Cia turbut tas garsusis kniaukimas.Dazniau pasireskia jungiant zemesnius begius,pvz 2 ar 3?

Rulizz19

uzvestai masinai atsidaryk kapota ir pasiziurek ar nevibruoja atvamzdis (oro paemimas) iseinantis is oro filtro dezes

sityR

Pacekinsiu.
Nu taip, dazniausiai girdisi nuo 1 iki 3 begio. Nes kitais begiais greitis didesnis, nebesigirdi to triuksmo.
Bet sakau, pagal mane, tai nepriklauso nuo sankabos. Tiesiog kai ismygi sankaba, nukrenta apsukos ir girdisi. Bet isiklausius, girdisi ir kai atleidi pedala pagazaves, riedant ant begio. As suprantu, kad sunku nupasakot garsa ;DD
kas cia per kniaukimas? :D

Vaidas81

Citata iš: sityR Įrašytas Lapkritis 03, 2015, 10:25:44 AM
Pacekinsiu.
Nu taip, dazniausiai girdisi nuo 1 iki 3 begio. Nes kitais begiais greitis didesnis, nebesigirdi to triuksmo.
Bet sakau, pagal mane, tai nepriklauso nuo sankabos. Tiesiog kai ismygi sankaba, nukrenta apsukos ir girdisi. Bet isiklausius, girdisi ir kai atleidi pedala pagazaves, riedant ant begio. As suprantu, kad sunku nupasakot garsa ;DD
kas cia per kniaukimas? :D

Gal koks kiemo katinas karts nuo karto palenda po variklio dangčiu pasišildyti ir pradeda kniaukti užvedus :D
Jei rimčiau - tie garsai pasireiškia judant, junginėjant pavaras, tai gal koks greičių dėžės guolis ar sinchronizatoriai jau duoda apie save žinoti...

ginciavas

Yra ir pas mane tas garsas, butent perjunginejant zemesnes pavaras. Buvau nurases ji buksuojanciai sankabai, taciau pasikeitus i nauja , kniaukimas nedingo. Vaziuoju ir nesuku sau galvos.

sityR

Tai kolkas neaišku kas čia per bėda?
Nes matai, kai pardavinėji mašiną, tu jam nepasakysi, kad pusė forumo su tokiu garsu važinėja ;DD

egariukas1

sityR

Nu garsas panasus, tik pas mane ant laisvu tokio garso nera.

egariukas1

Pas mane irgi,tik vaziuojant.

nmeras

pas mane avensis verso d4d, toki garsa esu girdejes kokius 4 kartus per 3metus savo masinoj vaziuojant :) kazkaip nesureiksminau, tik gal ne toks astrus garsas, galvojau gal turba girdisi, nes salta kai kada paubauja :)