D4D granatos klausimas

Pradėjo ToyotaClub, Liepa 21, 2016, 10:20:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Sveiki,

Oh senokai prisijunges buvau. Na bet prie reikalo. Kuri laika girdisi trumpas toks kaip tuksenimas (Tuk,Tuk) parkuojant automobili atbulomis, kaip susuki vaira i desine, ijungus atbulini ir labai lietai judant tas garsas atsiranda. Buvau servise, keiciau tepalus tai paprasiau tuo paciu patikrinti. Kaip tycia viskas gerai. Bet bunant uzsieni vakar prekybos centre is pozemines aiksteles kylant kalnu staciu, tas kalnelis padarytas dantytas, kad matomai vairuotojai nelakstytu, pradejo kairys ratas cypti, kad mano keleiviai net issigando:) buvo pirmas kartas. Veliau to garso neliko. Galvojau gal granata, bet servise  ir taip ir taip su apkrovom zaide rezultato nulis. Gal gali buti suportas koks stringa ar kazkas liecias? protingu minciu reiktu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

pakelus priekine masinos dali ir pasukus iki galo bet kuria puse,  uzvedus masina bei ijungus begi ratas sukasi klaksedamas tada reiskia granatai sakes :) o del cypimo nezinau pas mane buvo gal menesis tas cypimas paskui praejo taip ir nepasiziurejes kas per beda :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ginciavas

Greičiausiai liečiasi stabdžių apsaugos skarda.

bladas

Būna, kad tarp apsauginės skardos ir disko papuola akmenukas, tai žviegimas siaubingas

ToyotaClub

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Liepa 21, 2016, 12:52:00 PM
pakelus priekine masinos dali ir pasukus iki galo bet kuria puse,  uzvedus masina bei ijungus begi ratas sukasi klaksedamas tada reiskia granatai sakes :) o del cypimo nezinau pas mane buvo gal menesis tas cypimas paskui praejo taip ir nepasiziurejes kas per beda :)

Tikrinom ant kelio duodant apkorovos ir t.t viskas kaip ir gerai, pakelus prasukom ranka jokiu garsu. Gumos sveikos, grazios, kaip naujos. Tas cypimas tik 1 karta kylant i stacia kalna. O tuksejimas tik parkuojantis is priekinio kairio rato. Pasiskambinau idomumo deliai kiek tos granatos tai yariui 23 ar 28 eina? rodo katalogas kad reik kazkuri pasirinkti. Bet kainos nuo 26 eu iki 100.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas