Reikalingas variklis

Pradėjo Trylikta, Rugsėjis 15, 2015, 21:31:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

Mano pasiulymas yra toks, reikia nusipirkt varikli is sroto su garantija jei per puse metu uzlenks variklis nemokamai pakeistu i kita. Paskui praejus tiek laiko daRkart padaryt technine variklio apziura visus filtrus keist tepalus taip pat keist, paziuret ar kompresija gera ir t.t. aisku truputi istustins pinigine..
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Nelabai jie terliosis su tais keitimais ir t.t kiek teko skambintis jie jau visi isimti buna, ir neidomu jiem ten kas ir kaip.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

Reik gi pabandyt pas visus srotininkus apskambint ir pakalbet del variklio keitimo, pavyzdziui man tai dave bloga kazkokia dali(neprisimenu kokia) man ji pakeicia i kita nemokamai aisku ta bloga irgi sake gali pasilikt
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

rolikas

Cia visas variklis, ne siaip koks zibintas. Pakeitimas kainuoja. Srotas visada priims bloga varikli atgal, bet uz darba binigu ...negrazins.

ToyotaClub

Siulyciau gal dar taip daryti, realiai jie visi isimti buna. Pries perkant prasyti kad atsuktu karteri, ir ziuret ar ant dugno tepale nesimato sidabriniu dulkiu, jei jau dulkes matosi, tai eini toliau nuo to variklio. Vis mazesne tikimybe paimti pavargusi nei buvo.

rolikas

Srotiniai nelabai leidzia darinet, nors ir prie ju. Idealiausia butu rast meistreli, kuris tvarko, ardo, rempntuoja ir turi toki varikliuka( mano atvieju). Tada galima  tartis.

ToyotaClub

Galvojau cia vienas kitas toks yra, tai ko dabar neduoti zmogui pasiziureti. Aisku kaip nujotos tos masinos, tai ir varikliai pavarge, tai jei pradesi ten landzioti po ji, nepirksi, nepirksi neduosi jiems uzdirbti, nupirkes, jei prades kas darytis, pradesi skaiciuoti kiek isleidai, tai nenoresi atgal traukti ir vel ieskoti kito variklio, tvarkysi nupirkta.

robertas1993

Citata iš: Trylikta Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 22:38:25 PM
2004 m
Kaip suprantu, naujesnis modelis. Gal sakyciau kad ir per maza pasiulyta kaina, aisku jei pats automobilis nesurudyjes ar isvis neturi rudziu ir nedauzta :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Nu bet cia gi toyotos varikliai ir butent yario, praktiskai niekas yariu beveik nesmaugia, srotininkai tik mazai pavazinetas bet dauztas ardo :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Citata iš: Trylikta Įrašytas Rugsėjis 15, 2015, 22:38:25 PM
2004 m

sveiki gal vis dar turite sugadinta varikli? reikalingas tik variklio blokas su gilzem :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

arytis

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211