Toyota corrola verso 2006m. 1.8 benzinas perdideles variklio apsukos

Pradėjo nerius, Kovas 02, 2017, 20:23:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

nerius

Sveiki klubieciai norėjau sužinoti Toyota corrola verso 1.8 benzas kai uzvedu ryte šalto variklio apsukos 1900 kai apsyla nukrenta normaliai 900. Aš galvoju kad kai šaltas variklis turėtų būti apsukos nedaugiau kaip 1500 dėl ko pas mane tokios didelios apsukos šaltam varikliui???  Pakestos žvakės įridines denso bet tas pats. Dėkoju už atsakymus!!!!!!!!!!!!
nerius

nerius

Nesenai buvau keites akumuliatorių nežinau juk akumuliatorius čia ne prie ko. Jau kaip mėnuo važinėju su nauju akumuliatorium bet apsukos perdidelės.
nerius

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: nerius Įrašytas Kovas 02, 2017, 20:23:23 PM
Sveiki klubieciai norėjau sužinoti Toyota corrola verso 1.8 benzas kai uzvedu ryte šalto variklio apsukos 1900 kai apsyla nukrenta normaliai 900. Aš galvoju kad kai šaltas variklis turėtų būti apsukos nedaugiau kaip 1500 dėl ko pas mane tokios didelios apsukos šaltam varikliui???  Pakestos žvakės įridines denso bet tas pats. Dėkoju už atsakymus!!!!!!!!!!!!
O tu paskambink i toyota ir paklausk kokios apsukos laisvos eigos saltam varikliui, kazkaip slieku subinej ieskojimas ☺

nerius

Apsukos laikosi 1900 iki tol kol neapsyla motoras kada užgęsta šalto motoro mėlyna lemputė tada jau viskas gerai 900 apsukos. Ar gali įtakoti naujas akumuliatorius enerdzaizer 54 ah  530A(en) gal jis per silpnas?  Pagal lentelės rašo kad man tinka nuo 55 ah?  Ačiū už atsakymus.
nerius

slashas

Citata iš: nerius Įrašytas Kovas 02, 2017, 21:52:43 PM
Apsukos laikosi 1900 iki tol kol neapsyla motoras kada užgęsta šalto motoro mėlyna lemputė tada jau viskas gerai 900 apsukos. Ar gali įtakoti naujas akumuliatorius enerdzaizer 54 ah  530A(en) gal jis per silpnas?  Pagal lentelės rašo kad man tinka nuo 55 ah?  Ačiū už atsakymus.
Akumuliatorius cia ne prie ko...

MindaugasB

As suprantu, kad tu uzvedes motora sildai kol uzges melyna lempute ir tik tada imi vaziuoti kai apsukos nukrenta iki 900? Radija ijungta buna tuo metu? Kondicionierius dirba? Sviesos?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

i4rilu

Viskas cia normaliai. Pas mane su tokiu paciu varikliu tas pats, sakyciau gal net > 2000 apsukos buna saltam.
Kazkur jau rasyta buvo, kad japonai megsta didesnes apsukas ant salto benzinams laikyti.

zalias1

Galvos del to visai nesuku. Pas mane kita beda, karstas variklis laiko vos vos virs 600 apsuku ir dreba. Varzto sukinejimai nepadeda, tik gazo pedalas jautreja...

Aisku auto kitas, corolla 2002 1,6 benz

darune

ziema ir kai tikrai salta bus daugiau nei 1900 rpm - sirdy skauda bet 3 kartu Celica turejau/turiu - visos saltu matoru taip daro... tiesa  vasara / pavasary apie  1500 uzzvedus ir po keliu minuciu jau 1100-1200 o kai susyla jau normaliai nukrenta. viskas cia OK