Corolla Verso 2006 D-CAT kritulių jutiklis

Pradėjo vainius, Lapkritis 15, 2015, 21:58:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Prius_raudonas

A-ha.. na, tada viskas sutapo..
ACIU!!

Prius_raudonas

Na, neduoda man zmona Priuso  (-) Tipa "Тренируйся на кошках e... na Highlandere".
Na , gerai man dar lengviau - tiks originali Corolos Verso renkena, maziau galvuoti.. Ir veidrodelis toks pats, tai dekorativinis plastmasiukas nuo Verso atsistuos vienas prie vieno.
Bet ...pasiziurejau Highlandereje vietos bloka talpinti ir rankenos lizda - na , schema neatitinka.
Mano OnDemand5 rodo nuo jungiklio 6 laidus. Jie yra ir spalvos atitinka. Bet yra dar 3 laidai:
10 - plonas pilkas, 12 - storas geltonas, 13 - plonas rožinis.
Neisaiskinus ju funkcionalumo, nieko daugiau dariti negaliu.
PRASOME, pasiziurekite, gal kas turi kita schema, kur sitie laidai yra. Nes kad OnDemandas "grybauja", esu jau susidures..
Highlander Hybrid Limited amerikonas 2006m

Prius_raudonas

zexel

Kiek tūkstančių kartų rankiniu būdu įsijungtum valytuvus skaičiuojant kiek laiko gaišti "tiuningui"? :)

Prius_raudonas

Citata iš: zexel Įrašytas Gegužė 10, 2017, 11:45:28 AM
Kiek tūkstančių kartų rankiniu būdu įsijungtum valytuvus skaičiuojant kiek laiko gaišti "tiuningui"? :)
Ar cia darbas? Malonumas !  ;)

bladas

Man tai automatinių valytuvų darbas netinka / nepatinka, kiek tenka važinėti su Corola Verso ir MB Viano. Vienintelis tiktai geras atvejis -  kai per nesmarkų lietų, valytuvams dirbant su pauze, prasilenkus su furos sukeltu vandens debesiu nelieki "aklas"

Prius_raudonas

Citata iš: bladas Įrašytas Gegužė 10, 2017, 14:26:26 PM
Man tai automatinių valytuvų darbas netinka / nepatinka, kiek tenka važinėti su Corola Verso ir MB Viano. Vienintelis tiktai geras atvejis -  kai per nesmarkų lietų, valytuvams dirbant su pauze, prasilenkus su furos sukeltu vandens debesiu nelieki "aklas"
Na, pasiziuresiu, patirties tam neturiu... galu gale - ne nori, neijung, ar ne?. Blogiau nuo to nebus..

zexel

Man irgi nelabai pasiteisino šis navarotas: būdavo, kad langas pakankamai šlapias, o valytuvai "miega", kitą kartą vos keli lašeliai, o valytuvai makaluoja.
Yra aišku ir neblogų dalykų - persijungia šviesos iš DRL į trumpas esant blogam matomumui, bet čia jau smulkmena.
Jeigu yra gamykliškai įdėta - bala nemato, netrukdo, nori - naudoji, nenori - ne, bet dėtis pačiam, leisti pinigus ir gaišti laiką kažin ar verta.

slashas

O aš pvz labai pasigendu šios funkcijos ant priuso, avensyje veikia pakankamai gerai, atsiminkite valymo intensyvumas priklauso nuo greičio, kamštyje žymiai lėčiau veikia nors ir langas pakankamai šlapias valymui, tik pajudi ir valo intensyviau :) labai patinka ši funkcija greitkelyje esant lietui, ypač lenkiant kai purslais varo iš po ratų ar iš paskos važiuoji.

Prius_raudonas

Citata iš: zexel Įrašytas Gegužė 10, 2017, 15:47:11 PM
Man irgi nelabai pasiteisino šis navarotas: būdavo, kad langas pakankamai šlapias, o valytuvai "miega", kitą kartą vos keli lašeliai, o valytuvai makaluoja.
Yra aišku ir neblogų dalykų - persijungia šviesos iš DRL į trumpas esant blogam matomumui, bet čia jau smulkmena.
Jeigu yra gamykliškai įdėta - bala nemato, netrukdo, nori - naudoji, nenori - ne, bet dėtis pačiam, leisti pinigus ir gaišti laiką kažin ar verta.
Na, DRL jis nepersijungia.. tam reikalingas atskiras sviesos daviklis..  O kodel manai kad firminis blogiau dirbs, jei ji as pats pastatysiu?..

Prius_raudonas

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 10, 2017, 15:53:15 PM
O aš pvz labai pasigendu šios funkcijos ant priuso, avensyje veikia pakankamai gerai, atsiminkite valymo intensyvumas priklauso nuo greičio, kamštyje žymiai lėčiau veikia nors ir langas pakankamai šlapias valymui, tik pajudi ir valo intensyviau :) labai patinka ši funkcija greitkelyje esant lietui, ypač lenkiant kai purslais varo iš po ratų ar iš paskos važiuoji.
Na,  i si bloka greicio info neateina, tai tokio malonumo cia nebus  (-)

zexel

Pas mane, jei šviesas palikdavau ant AUTO, tai dieną šviesdavo DRL, o esant blogam matomumui ar vakare automatiškai persijungdavo į trumpas. Tiesa tai buvo ne Toyota (Smart :) ). Valytuvų dažnumas į greitį irgi reaguodavo, bet, kaip rašiau, užplaukdavo, kad neadekvačiai į litų reaguodavo.

Prius_raudonas

Citata iš: zexel Įrašytas Gegužė 10, 2017, 16:18:27 PM
Pas mane, jei šviesas palikdavau ant AUTO, tai dieną šviesdavo DRL, o esant blogam matomumui ar vakare automatiškai persijungdavo į trumpas. Tiesa tai buvo ne Toyota :)
Pas mane irgi - Highlandereje. Bet valdo ta sviesos daviklis ant paneles prie stiklo. Krituliu jutiklis cia ne prie ko.