Avensis 2004 D4D reikalinga skubi pagalba

Pradėjo xjasiusx, Lapkritis 16, 2015, 15:36:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

xjasiusx

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 16, 2015, 17:04:18 PM
O gal 2 purkstukai blogi? Jei voztuvai susilankste, reiksia dirzas persoko, ir stumokliai uzlenke. Patys voztuvai juk neuzilenkia.
Purkstukai 3 neseniai pakeisti,su jais wiskas sake twarkoje.

ginciavas

Visu pirma apsistok vienoj temoj, o tai su ta pacia problema eini per kelias temas.

xjasiusx

Tai kad bedos po wiena newaiksto..o snd wiso trys susiliejo i wiena.

ginciavas

Tai su vibracija viskas aisku, o purkstukai ir "cilindrai" tai jau is tos pacios operos :D Paciam bus legviau.
P.S. Su kompu gali nustatyti tik purkstuku parametrus, o del voztuvu, tai minimum reik matuot kompresija, arba atlikt skrodima.

xjasiusx

Nu jo☺sorry..auto reikalingas kaip oras o db wazinet bijau.negaliu rast kas greitu laiku apsiimtu sutwarkyt..

MindaugasB

Sonixui asmenine zinute parasyk. Numerio po ranka dabar neturiu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

del kompresijos ir bloga voztuvu darba kompas turetu nematyti, nes pas mane rav4 2l d4d turbo dyzelis, vienas stumoklis nuoperkaitinimo susitrauke, o kompresija kai turi buti 28 bar, is tiesu vos 20 bar siekia ir kompas nemato ... :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

xjasiusx

Tai wa ir man tas itartinai atrodo kad nieko nearde nustate tokia diagnoze,net kompresijos nematawo.

xjasiusx

Na wa,buwau susitikes su Sonixu,padare diagnostika.rado kad 4 purkstukas mires wisiskai.kas liecia wostuwus ar dirza pagrindini jokiu problemu.tai gerai kad parasiau cia ir gawau kontakta nes butu man po praeitos "diagnostikos" wostuwa pakeite,dirzo komplekta o problema taip ir liktu.

xjasiusx

xjasiusx

Purkstukas pakeistas,vibracijos nulis,kuro sanaudos atsistate vienu zodziu super.Greitai,nebrangiai viska paaiskino parode kaip kas ir kur.Kas turit kokiu problemu kreipkites i Sonixa!!!