Purkstukai ar DPF filtras ?

Pradėjo LAISVIS, Lapkritis 21, 2015, 17:31:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

LAISVIS

Sveiki,
turiu problemike su avensiu 2.2 d4d d-cat,apsilus varikliui laikas nuo laiko meta gausybe baltu dumu.Kompas klaidu nerodo,trauka nepakitus.Man cia vietiniai meistrai patarineja purkstukus testuoti/keisti,bet paskaicius foruma panasu kad butu problema su DPF filtru.Patarkit nuo ko pradeti?

ginciavas

O kaip su ausinimo skysciu? Jei su juo tvarkoj, tai tik dpf.

ketvirtasis

Matuok vandens lygi aušinimo bakelyje, jei mažėja tuomet ruošk piniginę.

Sonixas

sveiki yra tikinybe jok 5 purkstukas kazkaip stringa ir purskia kura ne tada kada reikia del to ir dumai
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

LAISVIS

Ausinimo skystis nemazeja,seku lygi jau pora menesiu

ginciavas

Pjauk dpf filtra ir baigsis problemos.

MindaugasB

Citata iš: Sonixas Įrašytas Lapkritis 21, 2015, 19:01:22 PM
sveiki yra tikinybe jok 5 purkstukas kazkaip stringa ir purskia kura ne tada kada reikia del to ir dumai

O tu DPF pjaustymu uzsiimi?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Sonixas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Lapkritis 21, 2015, 22:11:11 PM
O tu DPF pjaustymu uzsiimi?
sveikas ne neuziimu nes tai irgi gemorojus. cia is pradziu atrodo viskas gerai bet is tikruju taip nera.kai ispjauna dpf stato abmanke jok jo temperatura yra 600 laipsniu.poto kai uzkuri masina ant salto ir kompas iskart mato jok katalizas jau ikaites o masina dar salta kazkas neto karta praleidzia tai kita kart kelis desimt kart praleidzia o poto uzdega cheka jok negeras katalizas kalida neisitrina kol nenunulini dpf.na bet gal ir klistu gal ne visos abmankes tokios bet su tokiom esu susidures

LAISVIS

Sveiki,
ar yra 100% budas patikrinti ta nelemta filtra,nes jo iskastravimas man atsistotu kaip minimum EU 500, nesu isitikines kame problema,nes kaip rasiau kompas klaidu nemeta,reikia buti tikram pries pjaunant.Ar tas duminimas negaletu buti nuo purkstuku ?

bimas

taigi buvo rasyta,kad jokiu abmankiu arba emuletoriu nebereikia,pasalina pdf ir perraso programa

Donis7

Citata iš: LAISVIS Įrašytas Lapkritis 22, 2015, 16:54:21 PM
Sveiki,
ar yra 100% budas patikrinti ta nelemta filtra,nes jo iskastravimas man atsistotu kaip minimum EU 500, nesu isitikines kame problema,nes kaip rasiau kompas klaidu nemeta,reikia buti tikram pries pjaunant.Ar tas duminimas negaletu buti nuo purkstuku ?
Esu klausęs atstovybėje ar yra galimybė patikrinti, tai sakė, kad pajungus diagnostiką ir važiuojant, stebint realius parametrus įmanoma pasakyti, kiek DPF yra užsikišęs.

Sonixas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Lapkritis 22, 2015, 17:07:43 PM
Esu klausęs atstovybėje ar yra galimybė patikrinti, tai sakė, kad pajungus diagnostiką ir važiuojant, stebint realius parametrus įmanoma pasakyti, kiek DPF yra užsikišęs.
siaip ir ant laisvu matosi ar uzsikises ar ne.tik reikia zinot ka ziuret

Naujokas

O pas mane pastebejau dpf dumina uzkurus masina ir truputi apsilus varikliui, kelis km pavaziavus nebedumina, bet jei vel uzgesini, nors ir variklis siltas, vel dumina kelis km. Bet visas sitas pastebejau vyksta kai lauko temp. zemesne nei 10 laipsniu silumos, jei aukstesne, nieks nedumina.

ginciavas

Citata iš: Naujokas Įrašytas Lapkritis 23, 2015, 21:15:28 PM
O pas mane pastebejau dpf dumina uzkurus masina ir truputi apsilus varikliui, kelis km pavaziavus nebedumina, bet jei vel uzgesini, nors ir variklis siltas, vel dumina kelis km. Bet visas sitas pastebejau vyksta kai lauko temp. zemesne nei 10 laipsniu silumos, jei aukstesne, nieks nedumina.
Cia labiau panasu i kondensata.

Vladas55

DPF filtras valosi kai pilnai isyla variklis,ir pas mane kartais valosi kai isyla,kai saltesni orai aisku kad kondensatas kol pasyla variklis.