Rankinio patempimas

Pradėjo Daynewss, Birželis 07, 2016, 10:46:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Daynewss

Technikinėj nepraėjo rankinis. Galiniai stabdžiai veikia puikiai, bet rankinio stabdymo jėga 13%, kai minimumas turi būti 16.
Planuoju patempti trosą. Kiek skaičiau procedūra paprasta - nuspaudi pedalą, atsuki tvirtinamąją veržlę (viršutinę), atspaudi pedalą, pakoreguoji troso įtempimą sukant įtempimo veržlę (apatinę) ir užverži tvirtinamąją veržlę.
Gal kas jau bandėt?

bioparo

Man buvo taip, servise nueme rata paverze kazka ten ir gerai buvo rankinis

Daynewss

Reiškia ir galas blogai stabdė/nestabdė. Kaladėlės gal jau buvo nusitrynę ir jas "išstatė", t.y. pakėlė arčiau būgno arba prieš tai auksarankiai "tvarkė" galinius stabdžius/guolį ar pan.. Jei kaladėlės normalios ir galas stabdo, bet nelaiko rankinis, tuomet reikia tiesiog patempti rankinį. Na, stovėjimo stabdį, nes ten kojinis, o ne rankinis. Įmečiau nuorodą trečio priuso rankinio patempimui. Antram lygiai taip pat. Tik aš dariau kiek kitaip nei video, nes nelabai prieisi su raktais.
1. Nuimi kairėj pusėj apdailą, kurioje yra ventiliacijos anga prie lango. Nusiima stumiant už apačios į viršų.
2. Atsuki du varžtus, kurie laiko apdailą, kurioje užvedimas, apšvietimo reguliavimas, beraktės ir padangų slėgio mygtukai ir t.t. Nuimi pačią apdailą, atjungi visus mygtukus.
3. Nuspaudi stovėjimos stabdžio pedalą iki galo ir su 10 raktu (aš naudojau galvą), atsuki tvirtinamąją veržlę. Atleidi stabdį.
4. Su ilga 11 galva suki troso įtempimo veržlę. Kai atleidžiamas pedalas, ten nelabai lieka vietos dirbti su raktu. O dirbti su 11 galva ten yra metalinėj plokštelėj skylutė. Kaip tik galvai prakišti.
5. Kiek reikia patempus užsukama 10 veržlė atgal.
6. Surenkamos apdailos.

Technikinę praėjo, rankinis laiko gerai po paprasto patempimo.

Nuoroda bhttps://www.youtube.com/watch?v=tnSmYZUJuDQ