Traška Avensio T25 panelė

Pradėjo 4x4, Lapkritis 23, 2015, 21:47:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

4x4

Sveiki

Mašina Avensis 2, 2006/12 T25, Universlas D4D 110kW, pastebėjau kad traška Avensio panelė, ypač jei per duobes važiuoji ar žvirkeliu... ar čia pas visus taip ar pas mane tik..  :-{

ginciavas

Greiciausiai buvo ardyta ir netvarkingai surinkta.

4x4

irgi variantas, lauksiu komentarų iš kitų savininkų... :P

Zaroliz

katana7

ketvirtasis

Tikrai buvo ardyta ir blogai surinkta, tuose vietose kur susimauna ir užsifiksuoja ant tų fiksatorių būna tokios medžiagėlės jų paskirtis, kad besikraipant nebūtų to traškesio.

4x4

Ar buna tu medziageliu pirkti? Ir ar sudetinga ta panele perrinkti?
Buves savininkas dievagojasi kad tris metus to traskesio nebuvo ir tik dabar islindo, gal jau cia nuo senatves plastmases braska?

Bemsas

Airbagus gal klijavo, todel ir buvo nuimta panele.

4x4

Gal kas nors nuiminėjo panelę, gal papasakokit nuo ko pradėt ar yra koks manualas? norisi atsargiai nusiardyti panelę ir pasidaryt kaip priklauso nes tas plastamasiu braškėjimas žiauriai erzina  :A

bladas

tai pagooglink "how to remowe avensis dashboard" ar kitą frazę

4x4

nieko gero neranda, tik kaip magą lupti lauk, o ten daug proto nereikia tik viena apdailos juosta nuimt..

4x4

Radau Avensio repair manualą, tai kad nuimti panelę reikia nemažai nuardyti, bijau kad nurinkęs tik pabloginsiu situaciją  :E .
Garsas kaip suprantu eina iš priekinės panelės gaubto t.y. viskas kas dengia panelę, vat man ją ir reikia kažkaip nutildyti... pridedu foto
Gal kas ardėtė ją ir gal galite patarti kaip nedidinant žalos viską sutvarkyt?
nes dabar tarška ir tiesiog erzina... :-{

4x4

Gal kas galite rekomenduoti vilniuje, kas ta panelę galėtų nuimti ir naujai kaip priklauso perdėti?
gal kokia kontora kuri montuoja audio aparatūrą ar signalizacijas? Mototoya paprašė 90Eur, man kažkaip pasirodė daugoka.

Nesiseka man išgaudyt tų garsų nors tu ką. :E

Dėkoju.

Myjack

Man teko tas malonumas nurinkti visa panele... Priezastis - sankabos pedalo operacija (kazkur rasiau). Vyrai graziai padirbejo, po surinkimo turiu tik viena traskejima, kurio neprisiruosiau susitvarkyti - vaziuojant nelygiu keliu traska priekines paneles kavos puodelio laikiklis. Ir tik tuomet, kai buna istumtas :) Vyrai kaip reikiant padirbejo - aisku uztruko :)
Ikeliu foto kaip auto atrode be salono veido...

https://dl.dropboxusercontent.com/u/47415524/11896386_10153553977379592_5353504352468448615_o.jpg

4x4

na jo atrodo išrinkta tai nekaip, jau susiradau meistrą kuris nuims panelę ir tvarkingai perdės už 40 eur, tikiuosi pavyks pašalinti priežastį...
ff