2.2 d-cat dūminimas

Pradėjo linas838, Lapkritis 26, 2015, 19:52:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: katana7 Įrašytas Lapkritis 27, 2015, 18:22:26 PM
pritariu, tai pats pigiausias sprendimo būdas.
Ne pats pigiausias susisiekimo būdas - dviratis ką ten tie priusai ateis ir jiems galas. Pažiūrėk visi azijiečiai su jais lakioja. Ir apie priusus-šmusus jie negirdėjo ir net neįdomu kas tai pilkas ar juodas lietuviškas dyzelis.
http://g4.dcdn.lt/images/pix/indija-63467796.jpg
Užspaus mumi ekonominė padėtis vieni į visokias anglijas išlakstys kiti likę pereis ant dviračių. Mačiau Rygoje žmogai prie -16 ...-18 į darbus su dvirkom laksto, matyt ne iš didelės meilės gamtai prie tokių šalčių mina pedalus.

linas838

Na pirmadienį dar pažiūrėsim ką man meistras pasakys,bet pabandžiau paieškoti naujo dpf filtro tai jį įmanoma nupirkti už 550eu.    Tai manau dar galima tokius pinigus mokėti.

ginciavas

Reik nepamrist, kad, itariu, maziausiai dar puse tos sumos kainuos filtro montavimas.

linas838

Vakar teko prasukti apie pora šimtų kilometrų su avensiu,tai iš paskos važiuojantys vairuotojai manau tikrai nebuvo patenkinti :-] dar gal kas pasakytumėt iš patirties del dpf dumingumo, ar kam nors irgi yra buve,kad stovint ilgiau sankryžo mašina dūmina kaip iš kamino keles minutes ir po kelių minučių dūminti nustoja?

ginciavas

Citata iš: linas838 Įrašytas Lapkritis 29, 2015, 10:46:04 AM
Vakar teko prasukti apie pora šimtų kilometrų su avensiu,tai iš paskos važiuojantys vairuotojai manau tikrai nebuvo patenkinti :-] dar gal kas pasakytumėt iš patirties del dpf dumingumo, ar kam nors irgi yra buve,kad stovint ilgiau sankryžo mašina dūmina kaip iš kamino keles minutes ir po kelių minučių dūminti nustoja?
Ir vel apie ta pati. Taigi zmones sake, kad reik operacijos filtrui. Grauzia sazine del ekologijos ir leidzia kisene, statai nauja, kitu atveju isoperuoji ir problema baigta.

linas838

Sveiki ryto varau šalinti dpf filtrą, norėjau tik sužinoti po pašalinimo ar reiktų pasikeisti variklio tepalus, nes buvau keites vos prieš mėnesį

Shelby-

Tas DPF filtras ir tepalai visai nesusiję.
Nereikia.
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

linas838

Nu aš irgi taip manau,bet čia kiti tipo kalba kad per tas regeneracijas privaro kuro i tepalus,bet d-cat I dpf filtrą kura purškia 5 purkštukas,tai manau tikrai salerkai nėra galimybės patekti i varikli.

Bemsas

Salerka tiesiai i dusleta varo, o ne i tepalus :)

linas838

Nu kad šiandien bandysim dasigauti iki Kauno i Startline ir žiūrėsim koki bus rezultatai,gal kas žinot kiek laiko užtrunka darbai,nes kai emuliatorių jau nebestato, tai gal vyrai greičiau susisuka?

katana7

Citata iš: linas838 Įrašytas Gruodis 03, 2015, 05:59:19 AM
Nu kad šiandien bandysim dasigauti iki Kauno i Startline ir žiūrėsim koki bus rezultatai,gal kas žinot kiek laiko užtrunka darbai,nes kai emuliatorių jau nebestato, tai gal vyrai greičiau susisuka?
kai emuliatorių montuodavo, tai visi darbai užtrukdavo apie 2-3 val.

linas838

Nu va jau Startline Kaune,darbai prasidėjo laukiu kada pabaigs,gal kas galite patarti kur priduoti Kaune dpf filtro likučius,man jie patarė kažkur prie automobilių turgaus,nors važiavau pas juos iš Šakių tai visą kelią nebuvo jokio dėmesio, bet meistras sakė kad kuro pagrinde i filtra pipurškia kai variklis neišiles ir tada pastoviai isujungia regeneracija,na gal man čia šiandien gavosi tik sutapimas☺

katana7

Citata iš: linas838 Įrašytas Gruodis 03, 2015, 13:59:17 PM
Nu va jau Startline Kaune,darbai prasidėjo laukiu kada pabaigs,gal kas galite patarti kur priduoti Kaune dpf filtro likučius,man jie patarė kažkur prie automobilių turgaus,nors važiavau pas juos iš Šakių tai visą kelią nebuvo jokio dėmesio, bet meistras sakė kad kuro pagrinde i filtra pipurškia kai variklis neišiles ir tada pastoviai isujungia regeneracija,na gal man čia šiandien gavosi tik sutapimas☺
teisingai patarė, priduok Kauno automobilių turguje.

linas838

Nu va baigta dingo atsirandanti ne sudegusio dyzelio smarvė ir kuro kiekis šiek tiek sumažėjo,trauka pas mane buvo gera,tai niekas ir nepasikeitė,jokių dūmų nėra,dpf filtro viduriai parduoti už 74 Eur. Tad darbai Startline viso gavosi 126Eur.Truko apie 2 valandas viską išaiškino kaip ką ir kur padarė iš programavimo pusės davė 100% garantiją jai kažkas atsitiktų taisymas nemokamas.Tikrai juos rekomenduoju,maloniai bendraujantys žmonės.

gdrs

Ar didelė eilė norint patekt pas Startline? t.y. reik registruotis pries savaitę/dvi? :)