Bagažinės atidarymas

Pradėjo LinasR, Spalis 29, 2015, 22:25:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

LinasR

Sveiki

Ant bagažinės atidarymo yra guma. Pas mane ji suplyšo. Apšvieskit kur gauti tokią gumą ?

Ačiū

RDeEsser

Citata iš: LinasR Įrašytas Spalis 29, 2015, 22:25:53 PM
Sveiki

Ant bagažinės atidarymo yra guma. Pas mane ji suplyšo. Apšvieskit kur gauti tokią gumą ?

Ačiū
Šrote
E

Bemsas

Guma atskirai neparduodama, o tik su mygtuku kartu. Tokviloje kainuoja ~50eur. As sau pasidariau is dviracio kameros.

LinasR

Taip, su Tokvila jau buvau kalbėjęs. Keista kad atskirai nėra. Bandžiau ieškoti plačioje Kinijoje, bet kai nežinau kaip ta guma gali vadintis, rezultatų nėra. Teks vaiko dviratį ardyti :) Ačiū

RDeEsser

Citata iš: LinasR Įrašytas Lapkritis 01, 2015, 16:41:41 PM
Teks vaiko dviratį ardyti :) Ačiū
Tai vaikas nekaltas kad tėvas pinigų neturi ant kažkokios gumos :D,geriau subadyk kaimyno dviračio padangas,kai tas pasikeitęs neš išmest,sutarsi kad tau atiduotų,vaikas nenukentės :D...
E

Bemsas

katana7

Tai tą gumą atskirai ir nepakeisi, nes ji priklijuota, kad būtų hermetiškai. Dėl to matyt gamintojas atskirai jos ir neparduoda. Pasidariau, kaip parodyta nuorodoje. Kaip laikys bus matyti?

Bemsas

Man atrodo, kad guma nepriklijuota. Tiesiog jinai istirpo. Pas mane ta guma pasidare kaip kramtoske, minksta ir tamposi.
O tos Toyotos NESAMONINGOS kainos tiesiog siutina. Kodel Toyotos knopke kainuoja 60eur, o BMW X5 2013m ta pati knopke Krasta kainuoja 25eur? Numerio apsvietimo plafonas Toyotos kainuoja 30eur, o BMW X5 LED plafonas kainuoja Krastoj 10eur ? Masina pigesne 5x, o kainos daliu didesnes 3x :D

Kainuotu ta knopke 20eur, niekas nesukti galvos, nuejai ir nusipirkai. Bet 60eur  (!?)

katana7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 20, 2016, 11:32:59 AM
Man atrodo, kad guma nepriklijuota. Tiesiog jinai istirpo. Pas mane ta guma pasidare kaip kramtoske, minksta ir tamposi.
O tos Toyotos NESAMONINGOS kainos tiesiog siutina. Kodel Toyotos knopke kainuoja 60eur, o BMW X5 2013m ta pati knopke Krasta kainuoja 25eur? Numerio apsvietimo plafonas Toyotos kainuoja 30eur, o BMW X5 LED plafonas kainuoja Krastoj 10eur ? Masina pigesne 5x, o kainos daliu didesnes 3x :D

Kainuotu ta knopke 20eur, niekas nesukti galvos, nuejai ir nusipirkai. Bet 60eur  (!?)
rusų tinklapyje mačiau, kad originalą galima užsakyti iš arabų už 20 $.